חחחחחח נראה לי שכבר פספסת אלא אם כן החלק הכי אהוב עלייך זה הכתוביות בסוף
N niravital New member 8/7/04 #33 חחחחחח נראה לי שכבר פספסת אלא אם כן החלק הכי אהוב עלייך זה הכתוביות בסוף
Y yaronshkl New member 7/7/04 #29 מאווד... ואתה לא יודע כמה!! אם רק תפעיל קצת ת'דמיון.. חח סתאאםם עכשיו באמת זזתי.... אני חייבת לראות!!
מאווד... ואתה לא יודע כמה!! אם רק תפעיל קצת ת'דמיון.. חח סתאאםם עכשיו באמת זזתי.... אני חייבת לראות!!
Y yaronshkl New member 7/7/04 #18 חחח אופס... בדקתי אם זה נשלח ולא ראיתי את ההודעה אז רשמתי עוד הודעה אבל לא הייתי בטוחה מה רשמתי..... חחח מסובך אה ? אבל החכמים הבינו!!
חחח אופס... בדקתי אם זה נשלח ולא ראיתי את ההודעה אז רשמתי עוד הודעה אבל לא הייתי בטוחה מה רשמתי..... חחח מסובך אה ? אבל החכמים הבינו!!
S SHexy רצחחח New member 8/7/04 #30 להגיד לך דוגרי? לא הבנתי מילה מהסיפור שלך... בגרוש, כלוםםםםםםםם פעם הבאה- תהיי יותר ברורה... צ'או
N niravital New member 8/7/04 #34 לפי התגובה אז כן... חחחחח אבל אל תדאגי, לא לכולם יש סופר הבנה כמו שאנחנו מבינים אחד את השניה
Y yaronshkl New member 8/7/04 #36 חחההה לכתוב שוב? חחח.. מעניין איזה חלק הוא לא הבין.. אולי את הכל? חחיי
N niravital New member 8/7/04 #37 לפי מה שהוא אמר אז הוא לא הבין רק מילה... תכתבי אותה שוב אולי זה יהיה יותר ברור הפעם
Y yaronshkl New member 8/7/04 #39 אווףף... מוזר.. יש אנשים שכן הבינו אותי.. אולי ..... אם אני אוריד את כל ה: " חחח"? טוףף אני הולכת לתקן... כבר חוזרת...
אווףף... מוזר.. יש אנשים שכן הבינו אותי.. אולי ..... אם אני אוריד את כל ה: " חחח"? טוףף אני הולכת לתקן... כבר חוזרת...
Y yaronshkl New member 8/7/04 #44 חוץ ממך ו... ממנו, אפחד לא היה פה... (נראה לי) אלא אם כן.. עזבו... זה לא הגיוני.. יש פה אנשים שמרגלים...
חוץ ממך ו... ממנו, אפחד לא היה פה... (נראה לי) אלא אם כן.. עזבו... זה לא הגיוני.. יש פה אנשים שמרגלים...