שלום לכולם...

שלום לכולם...

אני קצת חדש בפורום הזה, אז נעים מאוד... רציתי לשאול אם יש מצב שמחזירים את בובה פראית לערוץ ויוה בשידור חוזר? פשוט אני כל כך מתגעגע לימים הטובים שהייתי יושב מול המסך ורואה את השילוב ההורס של נטליה ופקונדו... אם למישהו יש תשובה- אליי... המשך יומדהים! צ'או...

niravital

New member
נעים מאוד ../images/Emo9.gif

אם יש מצב - כן אם יש כוונה - לא חושב לא נראה לי שנזכה לראות את בובה פראית או את קצ'ורה בקרוב, והטלנובלה הבאה שתשים את נטליה על המסך שוב לדעתי תהיה אל דסאו

$ מעיין $

New member
אולה אולה

מה זה קצת חדש
או שאתה חדש, או שלא!! חח סתם.. (ממ, אני חייבת להפסיק להבריח פה קליינטים..) נעים מאוד
ובנינו, לא חושבת שיחזירו שוב את בובה פראית..
אלא אם כן, אתה מתכוון ל.. המממ... 20 .. 30 שנה הבאות ..

../images/Emo29.gifנ"ש

תגידו מישהו יודע אם צריך להיות מתי שהוא שידורים חוזרים לבובה פראית

niravital

New member
זאת קצת אותה שאלה ../images/Emo8.gif

את מוזמנת לבדוק את אותה התשובה

חחח... מצחיקה את...

אוף נו בא לי עוד פעם... אולי יש למישהו את כל ה 270 פרקים מוקלטים?? אני מוכן לשלם......

niravital

New member
מצטער ../images/Emo4.gif

בקושי יש לי את הפרק הלפני אחרון מוקלט

yaronshkl

New member
יש לי את הפרק האחרון מוקלט../images/Emo70.gif

אבל הבאתי אותו לחברה שלי והכלב שלה אכל אותו...... אוףף

yaronshkl

New member
חחחחחח אפשר לשתף אתכם בפדיחה?

טוף נו... אם כבר נכנסתם, חחחח אני עדיין בשוק מעצמי, היה טלפון(בבית) חחחח ואמא שלי ענתה, ואז... היה צלצול של..... הפלאפון של אמא שלי, בגלל שלאמא שלי הייתה שיחה חשובה חחחח היא אמרה לי : "נועם לכי לענות" אז הלכתי, עניתי אמרתי "הלו" ואמרו: "אפשר לקבל את אבא" ואז, נחשו מה אמרתי... "הוא לא נמצא" חחחחח בלי קשר לעולם!! זה אפילו לא הטלפון של אבא שלי!!!!! חחחחחחחחחחח ואבא שלי בבית חחחחחחחח.................. אין לי מושג אפילו למה עשיתי את זה...פחחחח אז....חחח זהו רציתי לשתף..

niravital

New member
חחחחחחחחחחח

לטובת כל האנשים שמחפשים את אבא של נועם, אל תבקשו אותו כשנועם עונה לכם

yaronshkl

New member
חחחחח

יופי!!! תקשיבו לו!!! יש לו ניסיון חיים אז בגלל זה הוא יותר חכם?!! סתאאאאאאםםם...... אתה יודע שאני צוחקת אה? חחח

niravital

New member
../images/Emo45.gif חחחחחחח יודע ../images/Emo8.gif

אחרת מזמן כבר היית ...

yaronshkl

New member
חחחחח......

גמני מזהירה אותך.....: "אל תזהיר אותי" חחח.. סתאםם...

yaronshkl

New member
חחח

אתה שוב מאיים? לא אמרתי לך כבר לקחת קורס שליטה עצמית? הופס ... לא... חחייי אז עכשיו אני אומרת.. פאאאאאקקקק מיכאלההההה שכחתי!!! בה ביי זזתי עכשיו לצמיתות...

למעלה