שלום לכולם,

yoggi1

New member
שלום לכולם,

אני בן 18...והגעתי למסקנה שאני דו-מיני, (וגם קצת א-מיני, אבל נשאיר את זה בצד). העניין הוא שאני לא מרגיש שום צורך "להוציא" את זה החוצה...אז חברים שלי לא יודעים שאני יכול לאהוב גם בנים - ביג דיל. השאלה שלי היא...דו מיניים, (ושאר בעלי הנטיות בפורום שיש להם רעיון), איך אתם יצאתם מהארון...מה אמרתם לאנשים, להורים שלכם: "אמא, אני אוהב גברים...אבל אל תדאגי גם נשים"?!...זה קצת מבלבל. אותי לפחות. אה, זאת ההודעה הראשונה שלי בפורום...בתקווה שהיא לא יצאה מבולבלת מידיי, יוגי.

קודם כל, ברוך הבא!../images/Emo24.gif

או קיי, אז להורים לא סיפרתי, אני מעדיף לא להכניס אותם לסרטים כבר עכשיו, כשאני לא יודע מה יהיה בעתיד.... לחברים סיפרתי בצורה מאוד פשוטה, פשוט אמרתי להם.... לא כזה בעיה, אתה פשוט בא ומתחיל שיחה, ואז אתה אומר: "יש לי משהו חשוב לספר לך- אני נמשך גם לגברים".....

כנס כנס מותק...

דבר ראשון כפי שכבר אמרתי.. ברוך הבא! דבר שני..אז וואוו אתה דו ביג דיל...ככה צריך... להנות.. ולגבי איך לגלות להורים..אל תחשוב על זה יותר מידי.. במקרים של להפתח מול ההורים עד רמת המשיכה המינית זה כבר יבוא לבד.. או שיבוא או שלא.. העיקר שתהנה ....וחברים..חברים אמיתיים נשארים בכל מצב ובכל עניין של משיכה... ורק שתדע...אני תמיד פה ולא חשוב מה.. (בלי שום קשר שיש לי משיכה מטורפת לדו....)

yoggi1

New member
תודה

...ואני לא כל כך יודע איך להגיב על זה, אז אני אחייך
.הנה.

resputin

New member
שלום :)

מה שלומך? הכל טוב? רוצה לספר לנו קצת על עצמך? :). ובנוגע לשאלתך.. תראה, כשאני סיפרתי לשני אנשים נורא חשובים לי (אומנם לא ההורים, אלא אחי הגדול ושכנה שלי) אמרתי את המשפט "אני נמשך גם לגברים. לא רק, אבל גם.". בשבילי זה עבד, אולי הייתי טיפונת צריך להסביר את זה, אבל המסר עבר.

yoggi1

New member
מה

תרצו לדעת...אני אשתף.
. אני רק אודיע מראש...אני לא יכול לגעת עם הלשון באף...אז תחסכו בשאלה.

למעלה