שלום לכולם!

DefinitelyMaybe

New member
שלום לכולם!

אני מאוד אוהבת את השפה האנגלית, אני אומנם לא דוברת, אך ארשה לעצמי לומר כי רמת האנגלית שלי גבוהה. אני לרוב קוראת רק ספרים באנגלית(אשמח בהזדמנות זו לשמוע הצעות לספרי קריאה, וחנויות מומלצות לספרי אנגלית..). למרות אהבתי הגדולה לשפה אני מרגישה לפעמים ב"רגרסיה"
. מה הכוונה? אני מרגישה כי אוצר המילים שלי קטן(למרות שאני אני קוראת הרבה...) ויכולת ההבעה בע"פ "נחלשת". מה ניתן לעשות? איך ניתן לשמור על רמת האנגלית? חשבתי , מכיוון שבבית לא מדברים אנגלית ואני לא גרה בסביבה שכזו, לקנות דיסק שכולו "דיבורים" באנגלית? יש דבר כזה? אני מתכוונת מעבר לדיסקי לימוד השפה... ואם יש במבטא בריטי, מה טוב! תודה לכם

אילת39

New member
לא כל כך מכירה דיסק כפי שאת

מחפשת...אבל...מאוד ממליצה, אם את נוהגת לשכור סרטים או DVD, לא לבחור באופציית הכתוביות. בכלל, גם כשיש כתוביות, לנסות להתעלם מהן ולהקשיב. עוד ממליצה לנסות ולהקשיב לחדשות בערוצים המשדרים באנגלית (כמובן שיש גם במבטא בריטי...). זו דרך נהדרת ללמוד ולהעשיר את השפה.

../images/Emo45.gif - זאת ועוד..

נסי (כמה שזה נשמע מטופש) לחשוב באנגלית - נסי לתרגם את המחשבות המודעות שלך לאנגלית...... אם (לדוגמא) את חושבת על הלו"ז היומי שלך.... במקום לחשוב "ללכת למכולת, לקפוץ לקנות אוכל לחתול הירוק עם השלוש עיניים, לאכול פלאפל ולצלצל לדודה בקזחסטאן" נסי לחשוב:
Go to the grocery store, get some food for the green three-eyed cat, eat a felafel and call the aunt in Kazakhstan"​
ב'צלחה

Aussie Girl

New member
אומרים שזה לא שפוי...

אבל לנסות לחשוב באנגלית מאוד עוזר ואפילו לדבר עם עצמך באנגלית.

snooPPiT

New member
רוב האנשים ש-ר-י-ם במקלחת =)

אני נואמת לעצמי ומנהלת דיאלוגים =)

Eh tu, brute?

אני לא שר במקלחת אבל אני נוהג לצטט קטעים שלמים ולנהל עם עצמי דיאלוגים... וכאן נשאלת השאלה: אם Rogue נואם ביער, ואין מי שישמע אותו, האם הוא סובל מפיצול אישיות?

DefinitelyMaybe

New member
../images/Emo6.gif תאמינו או לא

אבל כל מה שהוצע כאן אני כבר עושה...אני אפילו חולמת באנגלית...
אני פשוט מרגישה שאני צריכה סביבה "אנגלית", לשמוע את השפה כל הזמן ולדבר אותה... ואל תציעו לי לנסוע לארה"ב, כי גם את זה כבר ניסתי, למשך חודש אומנם, אבל כל עוד אני לא זוכה בלוטו...אני נשארת פה... תודה לכולכם !

Aussie Girl

New member
האמת...

זו בערך גם הבעיה שלי. אני מרגישה שאני צריכה סביבה של דוברי אנגלית בשביל להגדיל את אוצר המילים שלי ובשביל לתרגל. טוב, נצטרך לחכות ללוטו...

Aussie Girl

New member
למה אתם עושים לי את זה?!

אוסטרליה זו הנקודה הרגישה שלי!!! מתה להגיע לשם!

edlessme

New member
למה להישתגע על אוסטרליה?

כשאפשר להגיע לניו זילנד? (או יותר טוב.. לאירלנד...)

Ireland my love ../images/Emo99.gif

כמה חבל שהם הולכים לבטל את החוק שמי שנולד במדינה הוא אוטומאטית אזרח... אני ואבוני היינו הולכים לעשות איזה אירי קטן וחמוד

אוף, שונא את אחותי....

זה אני שנאלץ לגלוש מהבית של ההורים ומוצא את עצמי כותב בטעות תחת הניק של אחותי הצעירה, חיית הפורומים הטרייה של תפוז

AndreaCorr ©

New member
אפרופו אירלנד,

מה שלום ה
...
(בטח כולם ציפו לראות בתוכן ההודעה פרסומת לפורום "תרבות אירלנד -1005-, אבל לא! אני לא עושה פרסומות סמויות לפורומים אחרים שלי)

חתונה? אתה מקדים את המאוחר

לא, תמונות ראשונות של
התוכייה
היפיפיה הירוקה שלי שקוראים לה אירלנד

edlessme

New member
לא שווה.. אני רוצה תמונות מחתונה!!!

התמונות מהחתונה של אמא ואבא שלי יצרו אצלי חסך... זה ממש איום ונורא... ראבאק.. זה היה בדולפינריום!!!

למעלה