שלום לכולם,

razurgansoni

New member
שלום לכולם,

אני שמח מאוד שיש פורום בנושא כזה, אני חדש פה וגם חדש בעניין בכלל... אבל יש לי שאלה.. שמעתי שיש איזה מגיה שקוראים לה מפתחות.. יודעים משהוא לגבי זה?

אבישיבא

New member
אתה מדבר על שתי גרימוארים

שונים , lesser and greater key of solomon או בקיצור מפתחות שלמה , גרימוארים לא ממש טובים לטעמי האישי כי אני לא אוהב אסטרולוגיה אבל כל אדם וטעמו עימו (יחד עם הטעמי שלו)

razurgansoni

New member
אני לא כל כך מבין..

מה זה גרימוארים? ואיך זה מתקשר לאסטרולוגיה? אני לא מכיר את זה שמעתי על זה אז זה עניין אותי..

גרימאורים

Grimoire פירושו "ספר כשפים", כאשר לרוב מדובר בספרי הכשפים המפוסרסמים של ימי הביניים (אם כי גם כיום ישנם סופרים הקוראים לספריהם בנושאי מאגיה בשם זה, כמו סופרת בשם Lady Sheba ובחור בשם Savedow). המילה כנראה באה מהשורש של המילה Grammer, דקדוק. ספרים אלה לרוב מכילים טכניקות שונות - יצירת קמעות, זימון ישויות וכן הלאה - אך אלו הטכניקות עצמן, כמעט בלי הסבר תיאורטיים של למה. כמו כן, אין שם את הדברים הבסיסיים שמאג צריך ללמוד בהתחלת דרכו. יש שם טכניקות שיסייעו רק למי שיודע מאגיה ומתאמן בה זמן לא מעט. אסטרולוגיה? יש שם קצת גם על זה - בעיקר איזה קמיע הוא תחת השפעה של איזה כוכב, או באיזה חודש, יום ושעה כדאי לזמן ישות מסויימת או ליצור קמיע מסויים וכן הלאה. זו לא האסטרולוגיה של יצירת מפה אסטרולוגית, אלא אסטרולוגיה שימושית מאגית.

אבישיבא

New member
ואללה , כל מני תזמונים

וטבלאות שמכיוון שאני לא ממש בחור מתמטי אני לא כל כך אוהב... לדוגמא מתיי יש בצע טכסים מסויימים לפי מיקום של כוכבים בשמיים כל מנת לצבור מקסימום של אנרגיות כוכביות של הכוכב שאתה עובד דרך הישות שלו ושאר חישובים... אבישי

razurgansoni

New member
יש סיכוי למצוא היום ספרים כאלה?

או אתר שמסביר? הסתכלתי בקישורים ולא היה שם אף אתר רציני בעברית, אז אם מישהוא מכיר אתר טוב בעברית אני ישמח אם יכתוב..

בוודאי שאפשר למצוא

הם נמצאים חופשי חופשי ברשת. פשוט תחפש בגוגל תחת Grimoires ותמצא אותם בשלל גוונים וצבעים. כרגע, אין ממש אתרים טובים בעברית, למעט אחד שהוא ממש טוב (בעיקר למאמינים בדתות הפגניות, אך יש שם גם טיפים טובים למי שלא): www.witchcraft.co.il ויש גם את אתר מג'יק שכרגע נמצא בשיפוצים.

razurgansoni

New member
תודה רבה..

למרות שכמובן אני יעדיף עברית אין מה לעשות.. אבל ראיתי פעם אתר מגיה שהיה של בבנה בום יש לך מושג מה הכתובת?

זה כנראה

www.eliormagick.up.co.il אתר די שטחי, המון שגיאות - ולא רק שגיאות כתיב. טוב בתור קריאה קלילה לשירותים.

אבישיבא

New member
עצה ממני....

אני חושב שאתה תרוויח המון אם אתה לא תקפוץ ישר לדברים כל כך "כבדים" ומסובכים כאילו , יש לך זמן... אני מקווה שאתה לא ממהר לאנשהו , אלא תנסה להתחיל במשהו יותר קליל כמו היסטוריה של דתות פאגאניות ותראה , אולי המסורת היהודית נוצרית שהמפתחות הללו ורוב המאגיה המערבית מסתמכים עליהם (כמו קראולי לדוגמא והגאוטיה) היא לא זו שמתאימה לך ביותר אולי דווקא תאהב משהו כמו מאגיית דאו סינית או את הטכסים של השינגון טנטרה בודהיזם וכאילו או שאולי אפילו תאהב דאמבללה וואדו (וודו) כמוני , לך תדע... הנה אתר טוב להתחלה במוסרת הכנענית (לרוב) http://www.witchcraft.co.il קח את הזמן שלך , לא קופצים ישר למים העמוקים , אט אט אבישי

razurgansoni

New member
לא אמרתי שאני רוצה ישר הולך על

מפתחות שלמה, רק רציתי לדעת מה זה.. אבל תודה רבה על האתרים, אני לא ממהר לשום מקום..

למעלה