זאת לא לימונית המקורית את לימונית המקורית יעקב לא הוציא מהבית ובטח שלא נתן לאף אחד להחזיק זאת פיתונה אלבינו ששמה האמיתי הוא לימון גראס וכמה אנשים שעזרו לנו בתערוכות הציגו אותה בתור לימונית המפורסמת כדי למשוך קהל
Indian Rock Python (Python molurus) ושמים תמונות של בורמזים. הסיבה לכך היא חוסר ידע, פעם לא ידעו להבדיל בין שלושת התתי מינים והמידע היה כללי לגבי כולם וכך גם השם. הנתונים באתר תואמים את אלו של הפיתון הבורמזי ולא את אלו של ההודי.
כשאתה כותב כזה צרור של שטויות כאילו שלבירינת נקנתה בארצות הברית במקרה לבירינת היא אחת הפיתונות שהכרתי הכי טוב כי בקעה אצל יעקב בזמן שהייתי גרה איתו בקשר לזה שהוא היה פרי לנסר הוא החליט לפתוח תערוכות שאותן אני ניהלתי והדרכתי כשהוא היה בחו"ל אחת התערוכות הקבועות הייתה בלב המפרץ בחיפה אבל היתה לנו תערוכה באשקלון שממנה יש זיכרון מאוד חזק של הכשה שחטפתי מצפע לא מנותח שיעקב הכניס לטרריום של הצפעים בלי להודיע לי ונכון שהוא היה נותן לחלק מהפיתוחים לתפוס שמש ליד הבית שלו אבל תמיד או הוא או אני או מישהו שהוא סומך עליו היה בסביבה והוא מעולם לא הבריח נחשים לארץ זאת הייתה טענה שקרית של מר קילר הנכבד שמסיבותיו שלו שנא את יעקב ואף הוכחה במשפט ככזאת (יעקב תבע את אריה דיבה וגרימת נזק אחרי פשיטה שהוא עשה בתערוכה בטבריה שבה אני ורינה היינו האחראיות וניצח הוא קיבל פיצויים מאריה קילר)
אטרוקס הפעמונים שלי ושיווה וקלימה הקוברות שלי ונאיה הקוברה המצרית שלי באחת התמונות רואים את אורלי הכרכנה של יעקב והסיבה העיקרית שאריה קילר והוא היו בכסח ( "מר" קילר הרג את אורלי בזדון באחת מהפשיטות שלו על תערוכת הנחשים שאני ניהלתי) בנוגע לקשר שלי ושל יעקב יעקב נרצח לפני 10 שנים (פחות כמה חודשים) בדוק יש לנו בן משותף בן 9 וחצי שהיה בן פחות מחודש כשיעקב נרצח (לא הרבה יודעים אבל יעקב נרצח בדרך אליי ואני הייתי הראשונה שידעה שקרה משהו והתריעה שמשהו לא בסדר כי רינה הזונה ענתה לטלפון הרבה אחרי שהוא ניתק עיתה את הקשר) ולקיים יחסים עם יעקב התחלתי רק בגיל ארבע עשרה חמש עשרה אבל הוא היה בן זוג של אמא שלי מאז שהייתי בת 12 (פדופיליה מוגדרת קיום יחסים עם ילד מתחת לגיל 10 ) הרבה מאוד מהאנשים שמתעסקים בנחשים היום התחילו אצל יעקב אם זה בעזרה בתערוכות ואם זה ביציאה לציד ולימוד עקרונות הטיפול בנחשים הוא לא היה צדיק אבל הוא גם תרם יותר מכל אחד אחר לקידום הענף של גידול זוחלים והסברה בקרב הציבור על מנת להפחית את מקרי ההכשות והריגת הנחשים הלא מוצדקת
בדיון הזה, אבל הייתי מוכרחה להגיב, על אף שזה לחלוטין לא הפורום המתאים לכל הויכוח המטופש הזה, שפדופיליה ממש לא מוגדרת כ"קיום יחסים עם ילדים מתחת לגיל 10", אלא היא דפוס התנהגות מינית קבוע, שבו השותף המיני המועדף או הבלעדי של אדם הוא ילד אשר לא הגיע לבגרות מינית. לא מדובר כאן בגיל, אלא בבגרות גופנית.
ישבה הפיתונה הבורמזית הענקית ז"ל שאמר פיתון הודי בלה בלה בלה... לא היה להם שום פיתון הודי מאז שאני זוכר את עצמי מבקר במקום. מבחינת הגודל פיתון הודי הוא נחש קטן בהרבה מהפיתון הבורמזי רוב הפרטים לא גדלים הרבה מעל ה4.5 מטרים.