שלום לכולם

אני לא יודעת באיזה גיל היית בגן

האם כי לפי הכרטיס שלך אבל היה שם פיתון הודי עד 1980 או 81 בפעם הבאה שאסע צפונה אחפש לך את התמונה שלו ונכון מה שאתה אומר שהפיתונה בגן האם ז"ל הייתה בורמזית והיא היתה בכלוב של ההודי ז"ל אבל זה קרה אחרי שיעקב עזב את הגן והיה בא רק לייעץ

o r i 6 6 6

New member
הפיתון הבורמזי

יותר גדול בד"כ. יש בטח עוד הבדלים שאני לא יודע

חוץ מגודל..

אם אני רואה שני נחשים באורך 1.5 מטר אחד בורמזי ואחד הודי איך אני מבדיל?

הנחש בתמונה הוא פיתון ציילון

( Python Molurus Pimbura). הנה התמונות של הפיתון ההודי (Python molurus molurus). לפיתון ההודי צבע חום ערמוני בהיר יותר עם פחות מדוגמא מזה של ההודי ולא ורוד כמו הפיתון ציילון. אני לא חושב שיש לאחד מהתתי מינים קשקשים בולטים מתחת לעין.

המספר משתנה כל הזמן. ככל שנעשים עוד

מחקרים בנושא, מסווגים עוד תתי מינים שקודם לא היו מוגדרים.

Itamaro

New member
איזה בלבלה

אני זוכר שראיתי תוכנית בנשיונל ג'יאוגרפיק עם איזה אחד שעשה מחקר או משהו על הבורמזים וההודים, והוא דיבר שם על העניין עם הקשקש ואני זוכר שזה היה די ברור... אני אחפש תמונות ואני אקווה לחזור עם תשובה.

naja

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif או שבעצם ../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

Ella Bella

New member
אשת הנחש שחזר בתשובה (או משהו)

אני קוראת את השירשור ברגשות מעורבים כמעט מאז שהתחיל, וכאמא לילדה קטנה ממש קשה לי לקרוא את כל נושא הפדופיליה שאת מתארת (וגם קראתי עליו בכתבה בעיתון על יעקב סלע). לא אחלוק על הידע שלך בנחשים כי לי ודאי אין ידע כזה. אבל אם יהיה כאן עוד משפט על איך היכרת את יעקב כשהיית בת חמש
והיית איתו כשהיית בת 13 , זה יהיה מוגזם. קחי בחשבון שרוב המשתתפים כאן בנים ורובם צעירים, ולקרוא דברים כאלה שבעיניך, משום מה, נורמלים , עלול להיראות להם נכון או לגיטימי. אז בתור אישה ואמא, אני ממש אעריך את זה אם תפסיקי. אני מזועזעת מספיק.

salingre

New member
לי אין בעיה שבחורה בת 18-20

תאנוס אותי... אני לא ילשין
זה היה ב-צ-ח-ו-ק למי לשכחה את זה ברצינות...

dreaming h

New member
אורי יקירי

כל אחד ותחביבי המין השונים שלו, כל עוד אף אחד לא פוגע באף אחד. עם כל הכבוד, פדופיליה אינה לגיטימית, גם אם לעיתים נורא מפתה, ולו רק כי לילדה בת 12 (או לחילופין ילד בן 14 או כל דבר אחר) אין שיקול דעת מספיק בוגר ואחראי, ויכולת להבחין מה המשמעות של העניין (ואין לי שום כוונה להעליב), והרבה דברים אחרים שקוסמים מעורבים במין בגיל שכזה. כמו הרצון לרצות, או להרגיש אהוב וכו'. בכל מקרה, לדעתי היא לחלוטין לא לגטימית על גבי הפורום.

salingre

New member
צודקת לא לגיטימית בכלל!!

ושוב זה היה ב-צ-ח-ו-ק... מי שלא מכיר שיחפש במילון... (שמתי לב שהרבה פה לא מקירים...)

חגית תשמעי

דבר ראשון אם קראת טוב אז מה שכתבתי היה שהיכרתי את יעקב בגיל חמש לא שעשיתי איתו דברים כאלה דבר שני אני לא העליתי בכלל את הנושא הזה אבל כשמישהו טוען שאני משקרת או לא יודעת כמה זמן יצאתי עם מישהו מסוים זה מעצבן בהחלט. אני גם אמא לשניים וזאת ממש לא היתה הכוונה שלי להתחיל וויכוח על יעקב ממש לא אבל כשאנשים כותבים כל מיני דברים רק על סמך זה שהם "שמעו" מבחינתי זה גם אומר הרבה על רמת הידע שלהם בנחשים (בלי לפגוע) ואני מקווה שבזה הענין ייסגר

Nelly the one

New member
את יכולה...

בבקשה להעלות עוד תמונות שיש לך מתערוכות שונות ותמונות בכלל??

למעלה