שלום לכולם

יעקב התחיל בגן בתור נער ולא כעובד

מן המניין. איני מכיר את בני מרום לכן אני מעדיף לא להגיד כלום. את לימונית ראיתי מספר פעמים והיא הייתה בורמזית אלבינו רגילה לחלוטין. וברגע שאת כותבת שכרכנים וקינגים הם חנקים, פיתון מרושת מגיע מדרום אמריקה, פיתונים בורמזים משריצים, ושיעקב לא סיפר שהנחשים הארסיים שלו יכולים להיות חיות מחמד (עם "החתמה" או בלי זה לא משנה כלום) את לא גורמת לאנשים להתייחס אליך כבנאדם אמין ורציני. ואחרי שכותבים כאלו דברים אז יהיה קשה לכתוב דברים נכונים ושמישהו יקח אותם ברצינות.

מעניין אותי לדעת איפה בדיוק ראית את

לימונית בהתחשב בזה שהיא מעולם לא הוצגה בתערוכות של יעקב היתה בורמזית אלבינו שאנשים חשבו שהיא לימונית ויעקב מסיבותיו שלו לא תיקן אותם אבל לימונית המקורית מעולם לא הוצגה בתערוכות חוץ מפעם אחת שהוא לקח אותה בגיל חודשיים או שלושה למעגל של דן שילון בקשר לפיתון המרושת גם אני יכולה לפעמים לטעות בהקלדה ולכתוב דרום אמריקה במקום דרום אסיה זה קורה כשמקלידים מהר ובני מרום הוא אחד מלוכדי הנחשים המפורסמים שהתחילו את כל העסק הזה של גידול וטיפול בנחשים בארץ אני בת 31 שבוע הבא והוא חבר משפחה שלי מאז שנולדתי אז זה אומר משהו בקשר להשרצה גם פה היתה לי טעות כתיב (התכוונתי לכתוב הטלה) אבל זה מה שקורה לפעמים. ואני הייתי שמחה אם היית מביא אדם אחד שהכיר את יעקב ואמר שהנחשים הארסיים שלו יכולים לשמש כחיית מחמד לאנשים אחרים חוץ ממנו כי הוא מעולם לא אמר דבר כזה ומי שאומר אחרת פשוט משקר במצח נחושה מה שהוא נהג להגיד שהוא מגדל אותם כנחשי מחמד ושהוא רגיל אליהם ובגלל שהם מנותחים אז אין לו בעיה לגדל אותם בבית גם אם הם יברחו

Nelly the one

New member
אם כל הכבוד...

ואני מצטער לאכזב אותך כרכנים וקינגים לא שיכים למשפחת החנקים הם שיכים למשפחת הזעמנים,ואני עדיין מנסה להבין איך הגעת למסקנה שהם שיכים למשפחת החנקים

Nelly the one

New member
...

ואם כל הכבוד לתלמידה של יעקוב סלע כנראה שבאחד מהשיעורים לא ממש הקשבת

o r i 6 6 6

New member
דעתי

לא הכרתי את סלע, אז אני מעדיף לא לדבר על דברים שאני "יודע" רק כי שמעתי אותם,כמו למשל שהוא הבריח נחשים ארסיים מהארץ לחו"ל בשביל כסף. מה שכן, אני בטוח שאם כ"כ הרבה מגדלים בארץ מגכחים למשמע שמו, ומציינים כמה נזק האיש הזה עשה לתחום-כנראה יש בזה אמת. אני מודה, הבנאדם היה גאון,אבל הוא היה פסיכי-וכנראה כל האנשים שהיו קשורים אליו גם היו פסיכים. ואם את חושבת שכרכנים וקינגים הם חנקים ולא זעמנים, אז מצבך רע-כנראה שכל מה שלמדת ממנו זה לנטור טינה לרשויות.

naja

New member
לא נעים לי לשבור לך כמה מיתוסים....

אני לא אכנס עמוק מידי לנושא של יעקב מפאת שמירה על כבוד המת, אבל כל החבר'ה הצעירים בפורום שלא הכירו אותו ורק שמעו עליו, בטח מתחילים לגבש איזושהי דיעה לגביו, במיוחד לאור העובדה שאת היית צמודה אליו כ"כ הרבה זמן. אז ככה: פיתון הודי אלבינו-לא קיים בעולם...... לא ניתן למצא היום בשוק חיות המחמד פיתון הודי אלבינו ואם יופיע אחד כזה מחירו ישאף לעשרות אלפי דולרים ולכן אין ספק שגם מעולם לא היה אחד בזה. לגבי ה"פיתוחים הגנטיים" שיצרו את הפיתון הזה-אני יכול לומר לך בוודאות, בתור אחד שלמד לא מעט גנטיקה, שכיום, עדיין אין לטובי הגנטיקאים בעולם את היכולת "ליצור" נחש אלבינו, כך שקשה לי להאמין שלפני 15-20 שנה ליעקב כבר הייתה את האפשרות הזו..... לגבי הכרכנים והקינגים-כל ביולוג, זואולוג, אדם שעוסק במיון זוחלים למישפחות שלהם, או ילד בן 10 שכותב כאן בפורום, יודע שהם שייכים למשפחת הזעמנים. לגבי הרט"ג ובמיוחד אריה קלר-מדובר באנשים שבסה"כ עושים את עבודתם ואני חושב שכדי למנוע סחר לא חוקי בזוחלים וכדי למנוע הברחה של זוחלים לארץ ומהארץ(צפעים ועכני חרטומים לדוגמא) הם צריכים לעשות את כל מה שאפשר. ורק לידיעתך-בשנים האחרונות, עקב העלמות של כל מיני גורמים שלילים מהענף וכניסה של גורמים הרבה יותר חיוביים, ושינוי דרכם מרעה לטובה של אחרים(שחלקם כותבים כאן בפורום), הרשות שינו את הגישה שלהם כלפני והיום יש לא מעט שיתוף פעולה.

מילה אחרונה בנושא

בקשר לפיתוחים הגנטיים מאחר ויעקב היה גאון בתחומו זאת עובדה שהוא הצליח לעשות דברים שאף אחד לא הצליח בדיוק כמו השיטה שהוא פיתח להסרת בלוטות הארס בפעם האחרונה ששמעתי על לימונית המקורית לא זאת שכולם קראו לה לימונית היא חיה בקט סקיל בארה"ב מאחר ועברו מאז עשר שנים אז אין לי מושג מה מצבה ואם היא חיה עדיין. בקשר לרשות אין לי מושג מה הולך שם היום אם קילר עדיין שם או לא אני לא מגדלת נחשים בעשר שנים האחרונות מכל מיני סיבות אישיות הניסיון שלי עם הרשות נכון לאותה תקופה שלפני עשר שנים שקילר הגיע אליי הביתה חצי שנה אחרי שיעקב נרצח ובלי צו בלי כלום פרץ לבית והפך אותו לחלוטין מתוך דיבוק שיעקב הסתיר אצלי נחשים מה שהיה נכון אבל אין מצב שהוא היה מוצא את הכרכנים שלי ואת אטרוקס כי הם היו במקום בטוח מתוך מחשבה שזה מה שיקרה

o r i 6 6 6

New member
יש באמת איזה בעיה

עם ההדגשה..במקום להסתיים זה מדגיש את הכל-קרה גם לי

naja

New member
מילה אחרונה שלי בנושא.

קראתי את כל התגובות החדשות שלך מהיום-חבל שאת ממשיכה להפיץ את השטויות שלך...... אני משער שאת באמת ובתמים מאמינה לכן מה שאת רושמת, רק מה חבל שכמעט והכל לא נכון. אני רק רוצה להתייחס לדבר אחד ספציפי-ה"פיתוחים הגנטיים" שיעקב עשה. את מדברת על טכנולוגיה שכיום(ותאמיני לי שאני מעודכן...) עדיין לא קיימת ואני משער שאם יעקב היה מסוגל ליצור את הטכנולוגיה הזו לפני 20 שנה, הוא(או היורשים שלו) היו כיום האנשים העשירים ביותר בעולם, בפור דיי גדול מביל גייטס וממני..... בקיצור, ברוכה הבאה לפורום, אני מקווה שתצליחי לתרום לנו משהו, מלבד תמונות מדהימות כמו ששמת ושירשורים מרתקים ומשעשעים שכזה.

gaichuk

New member
כנראה שהזמן שעבר עשה את שלו...

לימונית הייתה הכלאה של פיתון הודי עם פיתון בורמזי (מה שנקרא בזמנו פיתון סלעים אסייתי). האח שלה שנקרא 'לימון' והוזנח כי היה זכר ופחות חשוב,ו'לבירינט' שהייתה יפה לא פחות אבל הייתה בסה"כ הטרו ולא אלבינו,נקנו ביחד עם לימונית בארה"ב בעלות 'סימלית' של 14,000 דולר.לבירינט היוותה 'רק' 2000 דולר מסך הקניה. זה היה ב1991. לגבי השיחרור של נחשים בטבע,תרשי לי לגחך. בעצם,תרשי לי לנעור כמו חמור מצחוק... לא הכרתי את יעקב כשעבד. לא בגן ולא בשום מקום. הוא היה 'פרי-לנסר' והתעסק עם תצוגות,תערוכות ופיתוחים גנטיים. את הפיתוחים הפשוטים יכלת לראות מטיילים על חומת האבן שהיתה מחוץ לביתו בהדר וגם בכרמל ליד קיבוץ יגור. את יכולתו המרשימה של יעקב לנתח נחשים ארסיים ראיתי במו עיניי. חבל רק שהוא התנסה והתמקצע על חשבון הצפעים שכל כך אהב... ועוד בניתוחי שדה... נכון שמכונים שונים בארה"ב סמכו עליו וביקשו את עזרתו בניתוחי הנחשים הארסיים שלהם וגם נתנו לו כתשלום חלק מהנחשים שניתח. הבעיה היתה שהוא היה צריך להבריח אותם לארץ... דבר אחרון,כרכנים וקינגים שייכים לזעמנים. זה שאופן ההריגה של הטרף נעשה ע"י חניקה עדיין לא עושה אותם חנקים.

salingre

New member
למה מיותר?

קבלת פנים ל"אשת הנחש.." סתם... אבל אנחנו מדברים על יעקוב סלע...(פסח) ואיך הוא לא קשור לזוחלים? רק מעשירים את הידע שלנו בקשר אליו

dreaming h

New member
כיוון

שהוא יכול היה להיות הרבה יותר ענייני וקצר, זה פורום זוחלים, ולא פורום "רומנטיקה והפרכת שמועות" אבל אין ספק שהוא אחד השרשורים היותר משעשעים שהיו בפורום..

למעלה