שלום לכולם

salingre

New member
טוב...

אני מתאר שהשומר לא יחפש ליעקוב בתיק נחש... קשה לי להאמין שבנאדם יביא נחש לבית החולים ככה ששומר לרוב שלא מתעסק אם נחשים לא יעלה אפילו את האפשרות... וזה לא טוב,מחבלים יכולים לבוא אם נחשים ארסיים שאין להם נסיוב בארץ (קוברות משקפיים,ממבות שחורות...) ו"לחלוב" אותם בתוך היד של הבנאדם... למרות שאני לא חשבתי על זה עד עכשיו ככה שקשה לי לחשוב שמחבל יחשוב על זה... נקווה שאין כאלו בפורום

תרקדי

New member
תראה ../images/Emo13.gif

הנחש הרי "נכנס" לבית החולים בדרך זו או אחרת. אני מניחה שמי שהכניס אותו, לא שם אותו על הצוואר וכך נכנס איתו, אלא החביא אותו בדרך כלשהי. נראה לי קצת לא הוגן, במיוחד כשיש שומרים ויש בדיקות בטחוניות, לתת לשומר להכניס יד לתיק עם נחש (ולא משנה אם הוא ארסי או לא). אני יודעת, שאם חלילה אני הייתי מאושפזת איתה באותו החדר, הייתי מתעלפת במקום (ואז, כשהייתי מתעוררת, הייתי מבקשת שיוציאו את הנחש). תסכים איתי שמקומו של הנחש לא בבית חולים.

rea3

New member
מה זה חשוב זה

קרה לפני הרבה שנים, וגם אז הבית חולים לא ניראה לי היה מי יודע מה טוב...ואז אני לא חושב שהיה את כל הפיגועים והדברים האלה.

תרקדי

New member
אוף, נראה לי שלא הבנת.

מה הקשר לפיגועים? זה עניין מוסרי. בכל מקרה, זו היתה תגובה לתמונה עם הנחש, לא יותר.

rea3

New member
זה

שאת פוחדת מנחשים זה דבר ראשון ודבר שני לא לכל דבר חייב להיות קשר

תרקדי

New member
תראה (בפעם האחרונה) ../images/Emo118.gif

זו התגובה האחרונה שלי בנושא. מה הקשר לפחד שלי מנחשים? בבית חולים אין מקום לנחשים, נקודה. אגב, כמו שאין מקום לחתולים, כלבים וכל בעל חיים אחר (תתפלא, אך בחלק מבתי החולים אסור להכניס לחדרים גם פרחים). אני מפחדת מנחשים, נכון. אך לבית חולים באים להבריא ובית חולים אמור להיות מקום סטרילי.

rea3

New member
יש לי מה להגיד,אבל אני לא אגיד

מסיבות כאלה ואחרות בפורום

אילון פ

New member
זה באמת לא קשור לפחד מנחשים, אני

למשל מת על נחשים ולמרות זאת חושב שאין להם מקום בבית חולים.

רע תחשוב קצת על מה שאתה אומר

כי זה נשמע מגוחך. אם אתה אומר דברים שאין להם קשר לכלום כנראה שמקומם לא כאן.

שובל09

New member
משהו...

יכול להסביר לי את כל הסיפור עם יעקוב? למה הוא נרצח? איך הוא פיתח את תחום הזוחלים בארץ? ואם עולים לכם עוד דברים אני ישמח לשמוע...

dreaming h

New member
מידע שכבר ניתן בפורום

השאלה כבר עלתה לגבי יעקב, ויונתן ענה עליה. תשתמשו ב"חיפוש"...

חברה,כנסו שניה

הצטרפה בחורה חדשה לפורום.יש לי נסיון וידע שיכול רק ליזור לכולנו בכל תחום,אני בטוח. אז חאלס להקניט אותה. היא באה לתרום לא לקבל מטר של קריאות גנאי.הקשר בינה לבין יעקב הוא בינהם ולא עניין של אף אחד אחר.פורום זוחלים תדברו זוחלים.חבל שהיא תעזוב את הפורום בגלל השטויות האלה.תשמרו אותם לעצמכם.

הבעיה היא שמה שיונתן אמר מוכיח חוסר

ידע משווע בכל הקשור ליעקב יעקב מעולם לא שיחרר לטבע נחשים שהוא פיתח הוא לא הכליא זעמנים אלא נחשים כמו קינג סנייק וכרכנים כולל זיווגים בין טורף לנטרף (קינג-כרכן) וכולל פיתוחי האלבינו שהוא הראשון שיצר אלבינו פיתון וזאת עובדה ידועה הדבר היחיד הנכון במה שהוא אמר זה שיעקב פיתח שיטה לנתח נחשים ולהוצאת בלוטות הארס ככה שלא יהיו מסוכנים בלי שצורתם תיפגע או יגרם להם איזה נזק וככה הוא יכל להסביר תוך שימוש בנחשים ארסיים את הסכנה הגלומה ואיך לזהות צפע לדוגמא אני מצטערת אם זה נשמע שאני תוקפת את יונתן כי אני לא אבל אחרי שקראתי מה שהוא כתב הייתי חייבת להגיב ועוד דבר יעקב הכיר את רינה כשהיא באה לעבוד אצלובתור מנהלת החשבונות של התערוכות הראל (הרוצח) התחיל להתעניין בנחשים (או לפחות העמיד פניםכאילו הוא מתעניין בנחשים) בעקבות זה וניצל את העובדה שיעקב ניהל עם רינה גם רומן כדי לגנוב כספים כשרינה העמידה ליעקב אולטימטום או אני או גלית יעקב בחר בי וניתק איתה קשר אז גם גילינו את הכסף שנגנב והוא הסיבה שהוא נרצח הראל מעולם לא היה גרופי של יעקב

חוסר ידע משווע? את בטוחה?

יעקב "יצר" פיתון אלבינו? זו עובדה ידועה שהפיתון בורמזי אלבינו הראשון נקנה על ידי בוב קלארק בארה"ב (בהנחה שכשאת אומרת פיתון את מתכוונת לבורמזי) אף אחד לא "יצר" נחש אלבינו כי זו מוטציה שקוראת באופן טבעי ללא שום כוח אדם. זה שהוא "יצר" את הנחש זה אחד מהשטויות שהוא נהג לספר לאנשים ובזמנו אנשים גם קנו זאת. יעקב שיחרר נחשי מלך שלא היו לטעמו בתקופה שהוא עבד בגן החיות בחיפה. אני ראיתי נחש או שניים מאלו שנתפסו כמה שנים מאוחר יותר ותאמיני לי הם היו מההכלאות היותר מכוערות שיצא לי לראות... לגבי השיטה שהוא פיתח להסרת בלוטות ארס זה כנראה נכון אבל חשוב לציין שניתוחים להסרת בלוטות ארס היו קיימים בערך מאז שיעקב נולד. נ.ב רק שיהיה לך קצת ידע כללי, כרכנים ונחשי מלך הם זעמנים לכל דבר.

בוא נעשה סדר טוב?

כשאני מדברת על פיתוני אלבינו אני מדברת על פיתון הודי לא על הבורמזי ואני לא יודעת בן כמה אתה וכמה שנים אתה מתעסק עם נחשים או מאיפה אתה שואב את המידע המסולף שיעקב שיחרר נחשים בזמן שהוא עבד בגן החיות בחיפה אבל רק לידיעתך אני הייתי עם יעקב באותה תקופה והוא בכלל לא התעסק עם הכלאות כשהוא עבד בגן אלא רק בהסברה ולכידה היו כמה אנשים שקיבלו ממנו נחשים וניסו להכליא אותם למרות שיעקב אמר להם שזה לא רעיון טוב וכשהם ראו מה יצא מהזיווגים הם נפטרו מהנחשים אם אתה אומר שראית נחשים שנלכדו אז יכול להיות שהם היו כתוצאה מאותם זיווגים אבל יעקב עזב את הנחשיה בגן האם כשהתחלף המנהל והוא רצה להתמקד בהרצאות ובפיתוחים הגנטיים ולא בגלל שהוא הועף כמו שיש כמה שם שאוהבים לספר ובקשר לאלבינו האלבינו זאת מוטציה שקורית בטבע אצל פיתונים בורמזיים ולא אצל פיתנוים הודיים דבר ראשון דבר שני לימונית זאת פיתונה הודית שיעקב "פיתח" היא נולדה כתוצאה מתכנון גנטי וזיווג ולא כתוצאה אקראית של זיווג טבעי ויש עשרות מומחים בעולם שאם תשאל אותם יגידו לך את זה שיעקב הוא היחיד שהצליח לפתח פיתומים אלבינו בשבי וכל הפיתונים אלבינו ילידי שבי הם צאצאים של אותם ארבעה שיעקב פיתח ומכר!.בקשר לניתוחים עד שיעקב התחיל להתעסק בתחום הזה לא היו שום ניתוחים שהסירו את הבלוטות בצורה מלאה ובלי לפגוע בנחש או שהבלוטות חזרו והעובדה היא שמכונים מכל העולם וגני חיות מכל העולם הזמינו אותו לנתח את הנחשים שלהם וזה הגיע למצב שבארצות הברית חברות הביטוח סירבו לבטח נחשיה שהיו בה נחשים ארסיים לא מנותחים והסוד של השיטה הזאת הלך לקבר איתו לרוע המזל יעקב לא סמך על אף אחד כדי לללמד אותו את השיטה ואותי זה לא עניין ללמוד למרות שהוא ניסה ללמד אותי כי יש לי פוביה ממחטים ולא חשבתי שיקרה לו משהו רע דבר שני כרכנים וקינגים שייכים למשפחת החנקים ולא לזעמנים למרות שזאת טעות נפוצה לחשוב שהם זעמנים

אני מצטער אבל אני חייב לבקש ממך

לא להגיד דברים שהם בפירוש לא נכונים מכיוון שזה עלול להטעות את חלק מחברי הפורום. יעקב התנגד להכלאות? אני בספק אם שמעתי בשנים האחרונות בדיחה טובה מזו! ראיתי כמה מהנחשים ה"נקיים" שיעקב השאיר בגן בחיפה. אני דיברתי עם אנשים שעבדו איתו שם כשהוא התחיל להתנדב במקום. על איזה פיתוחים גנטיים את מדברת? זיווג בין כרכן "חנק" צהוב לכרכן "חנק" תירס? או חנק מלך קליפורניה? זה לא פיתוח בשום צורה זו הכלאה בין שני מיני נחשים. בנוגע לזה שלימונית הייתה פיתונה הודית אין לי הרבה מה להגיד מלבד לגחך ולהגיד שהמקסימום שהיא הייתה זו הכלאה של בורמזי עם הודי למרות שהיא אפילו לא נראת הכלאה אלה בורמזית נקייה. חבל שהיית כל כך צמודה ליעקב שלא הצלחת ללמוד דברים בעצמך וקצת לקרוא ולדבר עם אנשים בשביל שיגיע אליך מידע שלא עבר דרך יעקב. ניתוחים להסרת בלוטות נעשו. חלקם בהצלחה רבה יותר וחלקם בפחותה. יש הרבה תצוגות בארה"ב בהן יש נחשים ארסיים שלא עברו שום ניתוח וגם בארה"ב החוקים לגבי נחשים שעברו ניתוח להסרת בלוטות ארס הם זהים לאלו של נחשים ארסיים. מי שבעיקר מעוניין בנחשים מנותחים זה חובבים שמעדיפים "כרכן" קוברה על קוברה אמיתית שעלולה לסכן אותם. יעקב לא ניסה להציג נחשים ארסיים מנותחים כנחשים מסוכנים הוא טרח הרבה בכדי להסביר כמה הם רגועים ומתאימים כחיות מחמד! אם הוא היה מעוניין להשתמש בנחשים שעברו ניתוח כחיות ללימוד הוא לא היה "טורח" לספר לכל העולם שהנחשים עברו ניתוח והם לא מסוכנים ונונתן לכל ילד לשחק איתם. ודבר אחרון אני רוצה שתראי לי ספר אחד, מאמר אחד, או כל מקור מידע אחר שיהיה מהימן שבו מוגדרים נחשי מלך וכרכנים כחנקים. אולי בתקופת התנ"ך הם הוגדרו כך....

יעקב לא התנגד להכלאות זה לא מה

שכתבתי יעקב התנגד לזה שהם יעשו הכלאות עם נחשים בלי ידע מוקדם והתוצאה הוכיחה שהוא צדק בקשר לזה שדיברת עם אנשים בגן החיות ש"עבדו" איתו יעקב מעולם לא התנדב בגן הוא היה עובד במשכורת וניהל את הנחשיה עד שהתחלף המנהל ובהצחלה מרובה לדאבון ליבם של עובדים בגן שחשקו בתפקיד בגלל המשכורת הידע שלי בנחשים לא מתבסס רק על יעקב אלא הרבה לפני זה בני מרום הוא חבר משפחה או שתיכף תגיד לי שגם הוא לא מבין כלום בנחשים והגיחוך שלך על לימונית רק מוכיח שלא ראית אותה או הכרת אותה כי אם היית רואה אותה ובהנחה שאתה יודע להבדיל בין בורמזי להודי היית רואה שהיא הודית נקיה נכון שהשם לימונית הפך אחרי כמה זמן לשם נרדף לפיתון אלבינו ולא משנה איזה הוא אבל לימונית המקורית היתה פיתונה הודית אחת מהשרצה של 15 שמתוכם שרדו בסה"כ עשרה פריטים ונקראה כך בגלל שהייתה בצבע צהוב לימוני חזק וברור. בקשר לפיתוחים גנטיים יעקב התמקד באמת בעיקר בהכלאות של טורף נטרף קינג סנייק עם בול סנייק או כרכן שבטבע הם המזון הטבעי שלו (הסיבה שהוא נקרא קינג סנייק היא בגלל העובדה שהוא טורף נחשים אחרים ודברים כאלה לא יכולים להתרחש בטבע) אבל גם בהכלאות כמו שרואים בתמונה של סיטיס גבוני עם ביטיס מתנפח אפריקאי נחשים שלא חיים באותו איזור ואם כבר הם נפגשים ברוב המקרים האפריקאי יהרוג את הגבוני (מניסיון) וגם בפיתוח והשבחה של נחשים בינם לבין עצמם על מנת להשיג נחש עם דוגמא מסויימת או מופע מסוים או אופי מסוים ובקשר לטענה שלך שיעקב לא הציג את הנחשים הארסיים כמסוכנים גם פה יש לך טעות כמו שיכול להגיד לך כל מי שהיה פעם בהרצאה שלו הוא תמיד הדגיש שהנחשים עברו ניתוח להסרת בלוטות הארס ורובם גם עברו החתמה אבל שהם נחשים מסוכנים ומי שלא יודע או מכיר שלא יתקרב. והוא לא נתן "לכל אחד" לגעת בנחשים שלו להיפף רק מי שעזר בתערוכות ולמד יכל להתעסק עם הנחשים לאנשים שרצו ללטף נחש היינו מוציאים כרכן או פיתון. באמת באמת שהיית רוצה לדעת מאיפה אתה שואב את כל המידע המופרך הזה בכל הקשור ליעקב למרות שאני יכולה לתאר לעצמי

למעלה