שלום לכולם

והנה עוד תמונה של נחש שלי שבא

לבקר אותי בבית חולים אחרי ניתוח ראש מישהו מזהה?

salingre

New member
מוקסין מים!? נחש פעמונים!?

ביטיס גבוניא!? ביטיס קרנפי?! אני גם רוצהההההההה

אי אפשר להשיג יותר

מאז שיעקב נרצח אלא אם יש לך קשרים ברשעות שמורות הטבח וגם אז לא בטוח וזה לא ביטיס קרנפי זה ביטיס מתנפח למרות שהם דומים

naja

New member
אני דווקא לא אהבתי.

הרשות אמנם לא כאלה מלאכים, והזוחלים מעניינים לרובם את התחת, אבל מכן ועד לקרא להם רשעות שמורות הטבח,המרחק גדול. ואני יודע שאשת הנחש לא תאהב לשמוע את זה, אבל אחת הסיבות המרכזיות, אם לא הראשית, שהרשות כ"כ לא אוהבים את החבר'ה שמתעסקים עם זוחלים, זה החבר שלה לשעבר......

אחת הסיבות העיקריות שהם לא אוהבים

את מי שמתעסק בזוחלים היא כי לאריה קילר עלה השתן לראש והוא חושב שהוא אלוהים ומאחר ואין שום פיקוח עליו אז הוא גם מתנהג ככה והוא מתייחס יפה רק לחברים שלו ורודף את כל מי שיכול אפילו להתחיל להתחרות בהם או להוות איום על ה"שליטה " שלו בתחום חיות הבר בכך שלא ישלמו לו שוחד כמו שהוא רוצה ושילקקו לו את התחת כמו שכמה אנשים שמתעסקים בתחום עושים והוא לא "החבר שלי לשעבר" הוא החבר שלי נקודה הוא מת לא נפרד ממני

אני מבקש להבהיר שמה שאת אומרת כאן

זו הוצאת דיבה. אני מציע שתנסחי את עצמך אחרת או תמנעי מלהגיד דברים על גבי הפורום כשהם בוטים בצורה כזאת וכנראה שגם לא מלווים בשום הוכחה ממשית (אחרת אני מניח שהיית עושה משהו בנידון). דווקא ברשות ממה ששמתי לב יש פיקוח רב (לא תמיד על הדברים הנכונים) ומעל כל פקח או אחראי יש אחראי נוסף שתפקידו לפקח על הכפופים לו. אריה אינו יוצא דופן וגם לו יש בוסים. רודף את כל מי שיכול להתחרות בהם? איך לעזאזל מתחרים ברשות? מקימים שמורות טבע פרטיות? הולכים ומחרימים חיות מאנשים? תסבירי את עצמך בבקשה. אני מקווה שהבנת אותי ולפעם הבאה תשמרי חלק מהביקורת שלך לעצמך או שתשמיעי אותה באופן פרטי למי שמעוניין ולא על גבי הפורום. תודה

gaichuk

New member
באף תמונה לא ראיתי ביטיס מתנפח

ואם יש משהו שמבדיל בין ביטיס קרנפי למתנפח זה המראה שלהם... ובשביל תזכורת , הנה הפאפים של יעקב.

salingre

New member
ואפשר לשאול איזה עוד נחשים

את מגדלת עכשיו? (ארסים ולא ארסים...)

לצערי כרגע עקב העובדה

שפיתחתי נקודת היפוך (מצב שכל הארס שמסתובב עד אז בדם משתחרר ולי זה עלול להיות בעייתי כי יש לי ארס של קוברות עכסנים וממבות בדם) והעובדה המשנית שאני גרה בשכירות אין לי נחשים בבית אבל מדי פעם מזעיקים אותי לכידה ויש כמה חנויות חיות שאני מייעצת להם בטיפול וגידול ואם יש להם בעיה הם קוראים לי

הערה קטנה

הנחש בתמונה התחתונה הוא תוצאה של זיווג בין ביטיס גבוני לביטיס אפריקאי מתנפח

tesnake

New member
ספקות ביחס לאמינות דבריך ......

אשת נחש יקרה את טועה ומטעה. למי שקורא את דבריה אני מציע לקבל את הדברים בערבון מוגבל. הניסיון שלך לעשות רושם כמי שיודעת על מה היא מדברת, נתקל בשגיאות חוזרות ונישנות, ברמה כזאת שלא ניתן לייחס אמינות למה שאת כותבת. אנא, שקלי הטב את דבריך לפני שאת מפרסמת אותם.

naja

New member
ברוכה הבאה. רק יש לי שאלה......

אם היית בת זוגתו של יעקב סלע במשך 15 שנה, ואת בסה"כ בת 30, זה לא גובל בפדופיליה?.....

למה פדופיליה? אני מכירה את יעקב מאז

שהייתי בת 12 הוא היה בן זוג של אמא שלי ואחר כך כשגדלתי קצת הוא נהיה בן זוג שלי הוא היה בסה"כ בן 26 כשהכרתי אותו פדופיליה זה אהבה לילדים קטנים מתחת לגיל שבע או שמונה

ברוכה הבאה!!!

אני בטוח שיש לך המון מה לתרום לפורום הזה,הייתי שמח לראות עוד תמונות וסיפורים על כל מיני נחשים שאנחנו כנראה רק בנשיונל ג'אוגרפיק. אסף.

למעלה