שלום לכולם

kenpark

New member
שלום לכולם

אני בן 17 ואני לא בטוח בזהותי המינית, אני חושש שאני בי אבל איני בטוח בכלל, אני חושב שהדרך היחידה לדעת היא להתנסות, אני מדבר על התנסות רגשית ולא בהכרח על התנסות מינית. יש לכם דרכים טובות למצוא אנשים ולהתכיל בקשר איתם? משהו שאינו חייב מפגש ישר. תודה מראש!.

soulost

New member
אחלה סרט...

רואים שאתה אנין טעם
ועכשיו ברצינות,לדעתי מה שאתה הגדרת זה מתאים בול להכרות באינטרנט. יש אייסיקיו,msn,ועוד מלא. יש את הפורום הזה שהוא ממש נחמד... ככה אתה באמת מכיר אנשים(אבל תמיד תזכור שבכול זאת,זה אינטרנט,ויש לזה מגבלות,ואנשים יכולים לעבוד עליך.אז תיזהר!) אני למשל,כבר עברתי את השלב של הקשר הלא ישיר...אני כבר מת להכיר אנשים כמוני ולראות בעיניים שיש עוד כמוני ושזה ממש לא נורא...אני רק לא יודע איך לעשות את זה... אז בהצלחה לך! ובהצלחה לי!

kenpark

New member
חחח../images/Emo8.gif

באמת סרט אדיר, אך חולני ואפילו אפשר להגיד פסיכוטי, אישית ראיתי אותו במחשב ונראה לי שהיה חסר לי חלק קטן מהסוף... אני התכוונתי להכרות בעזרת איסיקיו,MSN, וכו' אך רציתי לדעת האם יש מקום אשר מכנס את כול הרשימות של הנערים אשר מעונינים בקשר וכו'...

RedFox

New member
הממ... מקום...

טוב... אז היי לך וברוך הבא! מקומות אני לא ממש מכיר, בזאת אולי אחרים יוכלו לעזור... מה שכן, יש מקום אצלי, אם תרצה
האייסיקיו שלי: 290319840

soulost

New member
יש את רשימת האייסיקיו של הפורום הזה

ואני בטוח שיש עוד מקומות... אני בטוח שעצם זה שאתה כותב בפורום זאת התחלה

למעלה