שלום לכולם...

גלי®

New member
פסססט, פיצי, את יכולה להגיד את זה

לבת שלי? היא היתה מחליפה אותי בשניה בכל אמא אחרת... קשה לה איתי נורא... כך לפחות היא אומרת... :)))))) אגב, בענייני חיות, את יכולה לראות את החבר'ה שלי כאן...

אוי אלוהים...../images/Emo99.gif

מותר לי להתחיל לקרוא לך אמא?
תביאי אותה לשיחה אני לא מאמינה... על מה פה יש להתלונן?!

גלי®

New member
חופשי...../images/Emo24.gif על מה יש לה להתלונן

אני יכולה לתת לך דוגמה מהיום לפני 10 דקות: ביקשתי ממנה לרדת עם אוכל לחתולים של הפח (כן, בשכונה שלי, אני "הזקנה המשוגעת" שמאכילה את החתולים...:) ), את יודעת איזה פה היא פתחה עלי? חבל"ז... על מה היא עוד מתלוננת? על כמות בעלי החיים כאן בבית, על זה שהיא לא יכולה "למרוד" בשביל להתבגר, כמו כל ילדה "נורמלית", על זה שאני עושה יותר מידי/פחות מידי בשבילה - מחקי את המיותר לפי הצד שהיא קמה עליו באותו יום...:). על זה שאני עובדת מהבית ותקועה לה בגרון כל היום... נו, חסר? :)))

אוי אוי אוי....

אמא, הלוואי עלי אמא כזאת! גם אמא שלי עובדת בבית וגם אמא שלי זאת שמגדלת פה את כל החתולים (יותר נכון אני ואבא שלי היא רק אומרת לנו להאכיל)... כמות החיות?! יש אנשים שהיו מתים לחיות בבית! אני למשל! יש לנו ארבע חתולים ואני מתה לעוד חיה והדבר היחד שעוד מרשים לי זה דג
מה היא צריכה למרוד?! היא כבר מורדת גם ככה (אנדר ולאברט)
חח קבלי ח"ח את אשכרה מדהימה.

גלי®

New member
דג? איזה מין חיה זו? :)))

אצלנו, אני זו שהביא את כל הבעלי חיימים, כך שאני בהחלט מבינה את אי הנוחות שלה (מבינה, מקבלת, ולמען האמת לא מזיז לי...:))))... היא כבר אמרה לאבא שלה שנשבר לה לגדל אותי...

GirlFromHell666

New member
זה לא ממש מומלץ

לעשות קעקוע בגיל 14.5 הילדה עדיין גודלת ויש סיכוי שהקעקוע ימתח אני גם לא חושבת שפירסר יסכים לקעקע אותה
תיגשי קודם לפירסר לברר

גלי®

New member
הבטחתי לה שלמומולדת 16 היא תקבל

קעקוע מתנה, אבל נראה לי שאקדים לה ל-15, שיהיה באוקטובר... לא פיר לדרוש ממני לחכות כ"כ הרבה זמן... :))))

justagir123l

New member
נראה לי...

נראה לי שאת רוצה את זה יותר ממנה. קראתי כמה מההודעות שלך בפורום ואני די מבינה למה הבת שלך הייתה רוצה להחליף אותך באמא אחרת. את עשית פירסינג כדי להוריד לה את הפחד והכל, וזה נחמד מצידך, אבל אני חושבת שאם היא באמת היתה רוצה את זה היא היתה יכולה לעשות את זה גם בלעדייך. אותו הדבר עם קעקוע. תני לה לקחת את הזמן שלה, למה את כ"כ ממהרת? אם את רוצה לעשות קעקוע אז לכי תעשי אחד בלי קשר אליה, ותחכי עד שהיא תתבגר קצת (גם פיזית כי הקעקוע יהרס אם היא עוד גודלת וגם נפשית היא כנראה עוד לא מוכנה להתחייב לדבר כזה שיהיה לה על הגוף לנצח, לא נראה לי שהכאב הוא באמת מה שמפריע לה). את כבר אמא. אין בעיה שתעשי קעקועים ופירסינג בגיל כזה, אני דווקא חושבת שזה נחמד, אבל אל תתערבי בחיים של הבת שלך. זה נראה כאילו את מעודדת אותה לעשות דברים שהיא לא מוכנה לעשות. תני לה קצת זמן ומרחב, תני לה להיות נערה ואת תהיי האמא, אל תנסי כל הזמן להיות חברה שלה, נראה לי שהיא מחפשת דמות של אם ולא חברה שתלך לעשות איתה פירסינג. אני יודעת שהרבה אנשים היו רוצים אמא כמוך, אבל הם פשוט לא יודעים איך זה לחיות עם אמא כזאת. לפעמים אמא צריכה להיות אמא, כשאת עוברת את הגבול יותר מדי ונדחפת לה לחיים ומעודדת אותה לעשות דברים את מונעת ממנה את האפשרות לעשות דברים שצעירים עושים (כמו למרוד, או לעשות דברים לא הכי חכמים) וזה ממש יפגע בה בעתיד. ראית את הסרט "2 דקות מפאראדיס"?? אם לא, כדאי לך לראות אותו... אולי כך תביני איך צעירה חושבת כשיש לה אמא כמוך.

Rivendell

New member
לעשות יחד זה כייף ../images/Emo6.gif

גם אני ואמא שלי עשינו יחד. כל הכבוד לך, אני מקווה שהבת שלך מעריכה את זה
. לגבי הקעקוע עצמו - אולי פשוט תעשו כל אחת משהו שנראה לה, אבל עם איזה קשר. אנחנו למשל עשינו קאנג'י, אבל כל אחת מילה שמתאימה לה. אתן יכולות לעשות כל אחת פרח אחר, וכו'. לגבי כאב: כאב הוא אינדיווידואלי, והוא גם קשור ברמת הלחץ. ככל שיותר רגועים כך פחות כואב. בגלל שמדובר במשהו לכל החיים, אני ממליצה לא לחשוב על זה אלא לבחור את המקום שהכי יפה בעיניכן. אולי יכאב טיפה יותר, אבל בכל זאת, זה משהו שיהיה עליכן לנצח.

גלי®

New member
אין לי בעיה עם ה"לנצח" הזה..:))

את שלי עשיתי לפני 6 שנים, אחרי 32 שנים בערך שחשבתי עליו... :))) אני חוששת מאד שיכאב לה... כשעשיתי את הקעקוע שלי, לקחתי אותה איתי (להזכירכם, היא היתה בת 9 בערך..), ראיתי איך היא החווירה כששלי "עבד" עליו... אני חוששת שעכשיו היא בכלל תתעלף לי שם... :(

Ligeiro

New member
איזה אופי צעיררר!! הלוואי עלי! ../images/Emo8.gif

ולעניין: אני בכללי נגד קעקועים עם שמות - אני מוצא את זה לא אסתטי ולא יפה בכלליות, אבל זה כבר עניין אינדיבידואלי... לדעתי אש ומים יכולים להתאים כדברים "משלימים", והנה 2 תמונות שראיתי פעם ואהבתי: http://www.pelemania.com/files/pictures/540242.jpg http://www.pelemania.com/files/pictures/540243.jpg בהצלחה!!

למעלה