נראה לי...
נראה לי שאת רוצה את זה יותר ממנה. קראתי כמה מההודעות שלך בפורום ואני די מבינה למה הבת שלך הייתה רוצה להחליף אותך באמא אחרת. את עשית פירסינג כדי להוריד לה את הפחד והכל, וזה נחמד מצידך, אבל אני חושבת שאם היא באמת היתה רוצה את זה היא היתה יכולה לעשות את זה גם בלעדייך. אותו הדבר עם קעקוע. תני לה לקחת את הזמן שלה, למה את כ"כ ממהרת? אם את רוצה לעשות קעקוע אז לכי תעשי אחד בלי קשר אליה, ותחכי עד שהיא תתבגר קצת (גם פיזית כי הקעקוע יהרס אם היא עוד גודלת וגם נפשית היא כנראה עוד לא מוכנה להתחייב לדבר כזה שיהיה לה על הגוף לנצח, לא נראה לי שהכאב הוא באמת מה שמפריע לה). את כבר אמא. אין בעיה שתעשי קעקועים ופירסינג בגיל כזה, אני דווקא חושבת שזה נחמד, אבל אל תתערבי בחיים של הבת שלך. זה נראה כאילו את מעודדת אותה לעשות דברים שהיא לא מוכנה לעשות. תני לה קצת זמן ומרחב, תני לה להיות נערה ואת תהיי האמא, אל תנסי כל הזמן להיות חברה שלה, נראה לי שהיא מחפשת דמות של אם ולא חברה שתלך לעשות איתה פירסינג. אני יודעת שהרבה אנשים היו רוצים אמא כמוך, אבל הם פשוט לא יודעים איך זה לחיות עם אמא כזאת. לפעמים אמא צריכה להיות אמא, כשאת עוברת את הגבול יותר מדי ונדחפת לה לחיים ומעודדת אותה לעשות דברים את מונעת ממנה את האפשרות לעשות דברים שצעירים עושים (כמו למרוד, או לעשות דברים לא הכי חכמים) וזה ממש יפגע בה בעתיד. ראית את הסרט "2 דקות מפאראדיס"?? אם לא, כדאי לך לראות אותו... אולי כך תביני איך צעירה חושבת כשיש לה אמא כמוך.