שלום לכולם...

גלי®

New member
שלום לכולם...

אני מתכננת הפתעה לבת שלי (לא יודעת אם זה ייצא בעתיד הקרוב, אבל...), ורוצה לקחת אותה לעשות קעקועים תואמים... ה"ילדה" פחדנית שזה נורא...:))) וכאן אתם נכנסים לתמונה עם תשובות: יש משחה מאלחשת כזו ששמים לפני (את העגיל באף עשו לה עם כזו, לי זה כאב משהו-פחד, ורק אחרי שהוא גמר "להתעלל" בי ועבר אליה, היא נזכרה לשאול אם יש משהו כזה...:)))) )? מישהו ניסה? איפה הכי פחות כואב לעשות קעקוע? (יש לי אחד בכתף ימין מאחורה והוא לא ממש כאב כשעשיתי, אבל ממנה אני רוצה לחסוך כל שמצוץ כאב, אז אם המלצות - אשמח לשמוע...) יש המלצות לקעקועים תואמים? (חשבתי שנתקעקע כל אחת עם השם של השניה: קצר ומקורי, לא?) המון תודות מראש לכל העונים למבול השאלות...

Moosh Tg

New member
חח.

אדיר!. הלוואי עלי אמא כמוך. :) ויש לי רעיון דווקא קיטצ'י וחמוד לקעקוע תואם. יינג ויאנג.. אבל לכל אחת יש רק חצי ממנו. ואז כאילו ביחד זה מתחבר או משהו. :)

גלי®

New member
תאמין לי שאתה ממש לא רוצה אמא

כמוני.... :))) אהבתי את הרעיון של היין-יאנג...

גלי®

New member
פתאום חשבתי: אולי זה בכלל "תאמיני"

ואת בת? אם כן, אני מתנצלת...

R E D E V I L

New member
../images/Emo45.gif

יש מלא רעיונות לקעקועים תואמים.. אני חושב שאתן צריכות לחשוב על זה ולתכנן את זה ביחד, ככה זה ייצא הכי טוב! תיקחי את הבת שלך לסבב מקעקעים ותחפשו משהו שיכול להתאים לקעקועים תואמים ותתיעצו עם המקעקעים!

R E D E V I L

New member
חחח רעיון לא ממש טוב לעשות

קעקוע בתור הפתעה... יענו הרעיון עצמו זה סבבה שיבוא בהפתעה.. אבל לא הקעקוע עצמו, יענו הבחירה צריכה להעשות ע"י שתיכן. תבואי אליה בוקר אחד ותפתיעי אותה.. "בוקר טוב, נוסעים לעשות קעקוע!" ואז כבר תבחרו משהו ביחד..

גלי®

New member
זהו, שיש כ"כ הרבה מגבלות בגלל

הפחדנות שלה... :))) זה צריך להיות קעקוע קטן ואם אני אדבר איתה כמה ימים מראש, אני יודעת שהיא תתעלף לי... :)))) חוצמזה, היא כבר שנתיים מפנטזת על זה, אבל אני יודעת, שכמו עם העגיל באף וגם זה בפופיק, רוב הסיכויים יהיו שאני אצטרך לעשות ראשונה... :))))) אגב: באופן בלתי צפוי, את "אנדי" האנדרגראונד שלה, היא עשתה לעצמה לבד, עם סיכת בטחון... :)))))))

Satyricon

New member
יווו, תגידי בת כמה את?

באמת הייתי רוצה אמא כמוך(את אמא שלי אבל עם הרגישות כלפי קעקועים וחורים שלך
)! בת כמה את ובת כמה הבת שלך??

גלי®

New member
אשמח... היא בת יחידה ותמיד רצתה

אחים ואחיות... כך, שאם יש להם גם ראש טוב, כמו שאני רואה כאן בפורום, התענוג יהיה כפול... :)))))

גלי®

New member
חופשי... נראה לי שאני אאמץ את

החבר'ה כאן, באופן כללי... :))) היות והבית כאן מלא בעלי חיימים, מי שאין לו הבעיה לגור בגן חיות, מוזמן... :)))

גלי®

New member
אין בעיה... לפי הכרטיסישי שלך,

אנחנו אפילו גרים די קרוב... :)

רגע... בטח יש פה איזה קאצ'...

גם חיות וגם קעקועים? לא לא לא... את בטח הומופובית או גזענית! זה לא יכול להיות אמא מושלמת כל כך!!!

למעלה