שלום לכולם!

תמיר1991

New member
שלום לכולם!

מיום ליום אני שם לב איך הפורום גדל תודה לאל, והנטל על ידיו של אריק הולך וגדל. אני מציע שנבחר בבחירות דמוקרטיות 4 עוזרי מנהל שיסייעו לאריק בכל מה שיצטרך, בנושאם בו נבחר. הנושאים שאני מציע: עוזר מנהל למפגשי פורום עוזר מנהל לנוער (שאני מאוד חושק בתפקיד זה) עוזר מנהל להודעות וסיכומים שבועיים עוזר מנהל לתוכן מה דעתכם? העלו דיעותיכם על הצעתי, ורעיונות נוספים לשיפור הפורום. שבת שלום, תמיר.

בבחירות דמוקרטיות נבחרו כבר הרבה

יותר מארבעה, ואנחנו מכנים אותם "מומחים" ולא "עוזרי מנהל". הנה הרשימה: רחל נבחרה למומחית בענייני סביבונים ומניות. בני ומתן הם המומחים לענייני תקליטים. מוטי וסער הם המומחים לענייני סכינים, נשק קר וגרזנים. אברהם הוא המומחה לענייני כל מיני דברים מוזרים. ניסים המומחה לענייני שיט. דרמסלה היא המומחית לנושאי רוח ונפש. פיתון הוא המומחה להרבה נושאים: בולי נויטה, סינדרלות, בולי כלניות ועוד. רון מירב הוא המומחה לענייני מאכלי עם הונגריים ונשל"לים. רוזן הוא המומחה ליודאיקה. ועוד כמה שלא אמשיך למנות. ואתה יודע למה הם "נבחרו"? כי הם באמת מומחים איש איש לתחומו, והראו לנו את זה בהשתתפותם ובכתיבתם, ולא היינו צריכים לבחור בהם - הם בחרו אותנו. אני איני רואה את עצמי כשונה מכל יתר המשתתפים כאן. אני המומחה לענייני מזחלות כלבים ותערוכות בולים, וההבדל היחיד ביני לבינך הוא שאני יכול למחוק הודעות ולשרשר אותן. בעצמך אתה יודע כמה פעמים מחקתי הודעות (למעט פרסומות וגסויות שהגיעו מזרים - רק פעם אחת, במקרה שאתה בוודאי זוכר). אין עלי שום נטל שקשור לניהול הפורום - אני משתתף בדיוק כמוך וכמו כל אחד אחר. נכנס כשבא לי, כותב כשיש לי מה לומר, ומגיע למפגשים כי נחמד לי לפגוש את כולם. והנה האני מאמין שלי לגבי תפקידים בארגונים וולונטריים, כמו למשל בפורום הזה: לדעתי תפקיד לא מקבלים אלא עושים. לא התואר חשוב אלא הרצון והיוזמה. למשל, מי שרוצה ליזום ולארגן מפגש, יכול לעשות זאת בלי להיבחר. כולנו נשמח על כל יוזמה, ונעשה כל מה שאנחנו יכולים להשתתף בארגון, כמו שעשינו עד היום. הנה, במפגש שהיה בגבעתיים לא אני ארגנתי הכל - נכון, אני מצאתי את המקום, אבל לא הייתי היחיד שחיפש. את הארגון עשתה בעיקר רחל, ואני הכנתי בהפתעה מעטפות ארוע. זה הכל. ובוא ניקח לדוגמא אותך: יש לך רצון להיות אחראי על פעילות הנוער? אל תחכה לתואר "עזר מנהל", אלא פשוט תתחיל לחשוב על רעיונות מתאימים ותנסה להוציאם לפועל. כל עזרה שתצטרך ממני או מכל אחד אחר אני בטוח שתקבל. (בסוגריים אני חושב בקול רם - מה אפשר לארגן לנוער שאנחנו המבוגרים לא יכולים ליהנות ממנו? או להיפך? מה, הנוער יותר טמבל מהמבוגרים ולא יכול לעשות אותו הדבר כמו כולם? אני חשבתי שאתם בדיוק כמונו, אספנים רגילים. מצד שני, אולי אתה בתור נער יודע משהו שאני כבר שכחתי.) בקיצור, אני חושב שצריך פשוט לעשות. וזו הצרה של המדינה הזו - יותר מידי חושבים על תארים (וכסאות) ופחות מידי על מה צריך לעשות. ורעיונות נוספים לשיפור הפורום אין לי. אם היו - הרי היית כבר יודע. ובינינו - הוא באמת בסדר גמור, לא זקוק לשיפורים בינתיים. אמרת יפה - תודה לאל. שבת שלום!

תמיר1991

New member
אני חושב שאתה צודק.

תן לי כמה ימים לחשוב וניזום פעילות מיוחדת לנוער בפורום. תמיר.

python 4

New member
פעילות מיוחדת לנוער!

רעיון מצויין. אפשר להשתתף גם?

מנצל"שת - מאמר על נצלו"שים:

פורסם בפורום דוליז על ידי מנהל פורום תמיכה בתפוז בגלל שעלו כאן כמה שאלות בנושא, חשבתי שזה יכול לעניין את המשתתפים, המתנדבים, עוזרי המנהל, סגני השרים ומנהלי הלשכות.

dan the man

New member
פעילות?

יהיה נחמד כי אני מתקן את המחשב כל השבוע ולא היה לי בכלל זמן לכתוב פה טוב לחזור

rachelea

New member
יפים הסבריו של אריק ../images/Emo45.gif

ותמיר, שים לב, לא מספיק לקרוא התוכן יש להבין גם את שנכתב בין השורות. "מה אפשר לארגן לנוער שאנחנו המבוגרים לא יכולים ליהנות ממנו? או להיפך? מה הנוער יותר
מהמבוגרים ולא יכול לעשות אותו הדבר כמו כולם?" הדברים הובאו אמנם בסימני שאלה אך משמעותם: בחבר זה, כאן, איננו מבחינים בין צעיר/ה, נער/ה, מבוגר/ת או בני גיל העמידה. אני חושבת כי נושא החבר הנושאי נדון כאן יותר מפעמיים והמסקנה היתה שטוב להיות פלורליסטים ולתת ביטוי לתחביבים השונים (ראה חבר נושאי דל בחומר ומשעמם אצל המתחרים). בדומה, לא כדאי לפצל פעילויות ולהבחין בין בני הגילים השונים. מספר המשתתפים אינו כה גדול שהדבר מצריך זאת. דווקא מיגוון האנשים, בגילאים השונים, הוא התורם לנועם השיחה בחבר שלנו. אתה בודאי מכיר אתרי חבר אחרים המיועדים לבני נוער. השיחה שם שטחית ורדודה, תוקפנית לעיתים וקשה להגיע בהם לידי מצוי נושאים. העניין בחבר אוספים ואספנות הוא דווקא בשל הסגנונות השונים הנובעים ממיגוון הידע, הנסיון וצורות הביטוי של בני הדורות השונים. לכן, כך על כתפיך משימה כלשהי, תציע הצעות אך זאת בהתחשב בכל החברים כאן. תאמין לי. בעזרתם של כולם המשימה שתיטול על עצמך תצליח (ואגב, לשם לקיחת משימה וביצועה אין צורך בתואר כלשהו. לא: שוליה של..., לא עוזר ל... וגם לא אחראי על... בהצלחה!!

תמיר1991

New member
OK, אז אנסה לארגן פעילות כללית,

אבל לא "סתם" מפגש, אלא באמ ובתמים משהו מיוחד. אשמח להסתייע גם בך! תמיר.

elcool

New member
אני יוכול להיות ממוחה המחמ"פים?

ודרך אגב, סיימתי לפני דקות אחדות לתלות את אוסף המחמ"פים שלי על הקיר. תמונות + התחלת הסבב ביום ראשון!

למעלה