שלום לכולם

מירבי*

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

לפי הכרטיס האישי שלך יש לך היום יום הולדת..אז..מזל טוב
ובהצלחה.

mondani5

New member
גיסתי היקרה רחלי!!!!!../images/Emo25.gif

מזל טוב כפול,ליום הולדתך ומאחלת לך את כל הטוב שבעולם,ומזל טוב על שחיברו אותך היום למחשב! אני מקווה שהבושם שקניתי לך ימצא חן בעינייך,אני יודעת שקשה לך השבוע מנשוא וזאת עקב נפילתו של יניב משיח שהיה כבנך,ואת נמצאת שם יום ולילה עם אפיק המתוק. מחר את מתחילה עבודה חדשה ובאפיק תטפל המטפלת של שיר ורון. אני מקווה שתראי את ההודעה ,כי עדין את מתברברת. אוהבת אותך נשמתי. אני זוכרת שהליך הפונדקאות נולד ממך כי את רצית לשמש לי כפונדקאית!!!! וכך נולד הרעיון,אולי תהיי פונדקאית בעתיד להורים חשוכי ילדים מי יודע. מגיסתך האוהבת אירית

מירבי*

New member
עכשיו שאני מבינה מי את../images/Emo24.gif|חיבוק

אז קבלי חיבוק גדול ומזל טוב גדול עוד יותר
בהצלחה בעבודה החדשה

שֲרון

New member
אירית,נשבעת לך שחשבתי על גיסתך

השם רחלי...... מזל טוב רחלי
אירית מדברת עליך רק טוב

mondani5

New member
שרון יקירה!

אני חייבת לה הרבה תודות,היא זו שהחדירה בי את נושא הפונדקאות וכל כך רצתה להיות הפונדי שלי ללא כל תשלום,היא גם עזרה לי ותמכה בי כשחליתי מאד והייתי על סף...שלא מעוניינת כלל לזכור,אחי והיא טיפלו בי כתינוקת. שיר ורון גרמו לה לגרוי טוב והיא הביאה לנו לפני 4 חודשים את אפיק המדהים,אני שמחה בשבילה,אחי הוא סבב שני של שניהם והם פתחו באפיק חדש אולי תהיה פונדקאית ...מי יודע והלוואי ,היא טיפוס של נתינה. אבא של רחלי היה הנאמן שלנו והיה על דעת איילת שאותה מכיר מהיותה ילדה,הכל צירוף מקרים בחיים. אני בטוחה בהצלחה שלך,סבב שני תמיד יותר מוצלח מראשון בכל הפרמטרים,רק תאמיני וזה הכי חשוב. אני שומעת את הצרחות של השריף בכל הבית,העיר את הנסיכות! אוהבת אירית

שֲרון

New member
אירית../images/Emo24.gif

אני מאמינה שבסבב השני שלי אהיה יותר חכמה! ואני יודעת שתהיה לי משענת חזקה
לך ולגיסתך רחלי יש יחסים נהדרים,וזה מצוין

mondani5

New member
שרון יקירה!

חשוב האמונה,את חייבת להאמין שזה יצליח,פעם אבי ז"ל אמר לי קחי קרש תקפצי מעליו זרקי הכל מאחור ,שכחי לחלוטין את העבר ובמיוחד את הכישלונות אבי היה אדם מרשים ושרת בכוחות הביטחון עד יום מותו,היה באמת משכמו ומעלה והוא צדק,מעולם לא סחבתי על הגב שלי את הכשלונות,אחרת לא הייתי מגיעה לתוצאה הסופית. המשפחה עברה אתי את הטרגדיות להריונות שלי והנסיון הנואש להביא ילד לעולם גם כשהייתי על סף מוות,לולא תמיכתם לא הייתי מגיעה למה שהגעתי , הליך הפונדקאות לא קל כלל וכלל,היו לי הרבה משברים בדרך ואיילת יכולה להעיד שגם רציתי לפרוש מהמערכה,אך לא היא ולא חלי גיסתי נתנו לי למעוד וסחבו אותי לכל אורך הדרך. וגם אנחנו כאן לעודד אותך,אני מבינה לליבך ,לא קל ,אבל את תצליחי ובגדול כולן יצליחו קצת אמונה וסבלנות. אני זוכרת באזכרה של אמי בדיוק לפני שנתיים,זה היה במאי והיו צריכים לאשר אותנו בוועדה ודחו אותנו ל22.5 ואז התמוטטתי בבכי קורע לב על זרועות שני אחי שאני לא יכולה יותר לעמוד במסכת הבירוקרטיה הזו,אפילו איילת היתה שם וראתה זאת,אף אחד לא יכל לעצור את סחף ההתפרצות והבכי שלי. עברו שנתיים בדיוק והכל התגמד ונשכח כאשר אני חובקת את שלושת בנותי. בידידות ובהצלחה אירית

איילת567

New member
חלי הרבה מזל טוב../images/Emo65.gif

מאחלת לך הרבה מזל טוב נקווה שלא נישמע בשורות רעות בהצלחה בעבודה החדשה ובהתחברות למחשב מאחלים לך את כל האושר והטוב בעולם באהבה רבה איילת ואבי שאוהבים אותך

mondani5

New member
איילת לא בטוח .......

שחלי יודעת לקרא הודעות,נסיתי להסביר לב בפון,אח"כ הם יצאו לנחם. אני זוכרת שגם את היית בבתולייך! בנושא המחשב! אבל הצלחתי להרעיל אתכן ,לפחות עוד דבר טוב יצא מפורום פונדקאות! אירית

איילת567

New member
היא תלמד ותודה

על המחמאה עוד לא קראת את המיכתב שכתבתי חשוב לי שתביעי דעה

mondani5

New member
מחר אני מבטיחה....

לקפוץ אליך,ונעבור על זה ביחד,אפילו בעלי אמר לי היום ,אני לא מבין מדוע מקשים,היא פונדי נהדרת עם רחם מצויינת וקליטה ושמירה נהדרת,גם הוא לא מבין את הבירוקרטיה. אם תצטרכי המלצות אנחנו כאן. רון עשתה לך צרות בבטן והיום היא כל כך רגועה ולעומת זאת שיר שכל פעם נאלצת לנגוס בשוקולד להעיר אתה,לא מפסיקה להשתולל. אוהבת אירית

Rachel1Hi

New member
../images/Emo24.gifגיסתי המקסימה

אירית תודה רבה המתנה מקסימה אוהבת אותך את יודעת אני מודה לכולם היה יום הולדת עצוב השנה אבל בשנה הבאה יהיה יותר שמח יום טוב לכולם

mondani5

New member
צודקת ,עצוב לכולנו..

חשוב לחזק אותו ולעודד אותו לא קל לאבד בן ,מחר הוא יגיע לאזכרה של אימי ז"ל ואני מקווה בשבילו שיהיה חזק. את עוד צעירה ונחגוג איתך ימים שמחים יותר. את יודעת שהיום הייתי במספרה של בעלך וחלי אמרה שמעוניינת להיות פונדקאית!!! עודדתי אותה לכך אוהבת אירית

Rachel1Hi

New member
שלום גיסתי

בקשר לחלי היא מאד רוצה ולדעתי גם רצוי לעודד אותה היא בחורה טובה ויכולה להיות פונדקאית מוצלחת ................

למעלה