שלום לכולם...

טלימוס

New member
שלום לכולם...

אני מחפש חומר על מלאכים בדי אן די.... או יותר נכון archangel תכונות, תפקידים, כשרונות, לחשים וכו'....מכל הגירסאות תודה מראש הולי טלימוס

sami burekas

New member
די לעקוב אחרי

תראה זה לא שאני לא אוהב אותך טלימוס "היקר" אבל היתי מעדיף בלעדיך,אז בקשה אני מבקש יפה תתחשב בי ותמצא חברים אחרים, כי לי נמאס. עכשיו עוד משהו אתה לא מלאך!!!!! תבין כבר שאתה בקושי, בקושי רבע. ועוד משהו אחרון תביא לי רעיוות למיסטיקן כי הזמן הולך ואוזל ועדיין לא דיברתי עם הגמד.

M a n K i n d

New member
זכותו של כל אדם להיות בפורום.

אני לא מתיימר להבין את מערכת היחסים ביניכם או להיכנס למריבות או סכסוכים פרטיים (כאלה מקומם במסרים אם בכלל) בכל מקרה, זכותו של כל אחד להיות בפורום. אל תשלח אותו לחפש "חברים אחרים"

M a n K i n d

New member
ברוך הבא לפורום! ../images/Emo24.gif

נראה לי שבמגדיר המפלצות תמצא את כל החומר שאתה צריך, ואולי אפילו בSRD. לSRD יש קישור בחלק ה"קישורים"

רמץ

New member
אתה מחפש במקום הלא נכון

אלא אם מצאו להם מקום באיזה ספר הרחבה שאתה לא באמת רוצה לקנות, אין ממש מלאכים ב-D&D. המקבילה שלהם הם השמימיים (Celestials) ולחלקם כמו ל-Trumpet Archon ול- Astral Diva יש כנפיים וחזות כללית דמויית מלאך. אבל יש משחקי תפקידים שממש מתמקדים במלאכים כמו: In-Nomine של סטיב ג'קסון (Gurps). Engel של WhiteWolf שיצא לי קצת לשחק בו והוא נחמד. שאולי שווה לבדוק...

למעלה