שלום לכולם

שלום לכולם

רציתי לשאול אותכם שאלה קטנה ואני מאוד מקווה שהיא לא טיפשית ומתאימה לפורום אני בת 15.5 ולומדת בכיתה י ושמעתי שיש אנשים שלומדים לפסיכומטרי בחופש הגדול והשאלה שלי אם זה נכון ואם כן איפו ניתן ללמוד באזור באר שבע (אל איזה מקומות אתם ממליצים)

אני חושבת שקצת מוקדם לך ..אבל

אם את מתעקשת .. את יכולה להרשם לאחד הקורסים.. יש קורסים של קידום, לחמן ויש עוד כל מיני ... בכל מקרה ממממ המשרד של קידום נמצא בבנייני רסקו בב"ש אבל לדעתי, את יכולה לחפש אולי בדפי זהב את המספרים של כל החברות המציעות קורסים לפסיכומטרי ולהרשם למה שמתאים לך... חוץ מזה יש כמעט תמיד פרסומות בטלוויזיה וברדיו כשנפתחים קורסים חדשים לפסיכומטרי והשלמת בגרויות..

אוי תראי מה מצאתי :]

הנה קישור לעמוד עם כל המכונים של פסיכומטרי http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/links.asp?id=182&catId=2673 תכנסי , תבדקי תשווי ותחברי חעחע בהצלחה.

h i l a d i

New member
לא לא לא לא לא!!!!!!!!

אל תעשי את זה לעצמך! בבקשה לא!!! למה פסיכומטרי בכיתה י'???? באמת שאין צורך! אם תרצי לעשות עתודה תעשי את הבחינה שנה הבאה באוקטובר אבל עכשיו ממש מיותר! אני חושבת שבכיתה י' עוד לא סיגלת לעצמך יכולת לשבת וללמוד הרבה זמן שלא לדבר על ללמוד מסה של חומר... באמת אבל באמת לא מומלץ לעשות את זה עכשיו...

moofious

New member
מסכים איתו........

בגיל הזה עוד לא הספקת לעשות שום למידה של ממש, לא בביצפר, ולא בעצמך, אם תגשי לפסיכומטרי עכשיו, רוב הסיכויים שלא תעברי את ה500, אלא אם כן את גאונה, וחכמה מאוד מאוד מאוד....... וזה לא סביר............

gabimaor

New member
כמה דברים

כבר ראיתי כאלו שניגשו בכיתה י"א והציון שלהם רחוק מ- 500 (כלפי מעלה). ללא שום קשר לציון שתקבלי,שאלת מיליון הדולר היא למה להיבחן עכשיו?את צריכה את הציון למטרה מסוימת? בכל מקרה,גם אם רוצים להיבחן לפני הצבא (אני בעד) כדאי לעשות זאת במהלך י"ב או ממש לפני הגיוס.

UrbanDK

New member
אני ניגשתי בי"א, וגם האלפקה...

אבל י' זה בהחלט מוקדם מדי.

Shayks

New member
ילדה, תיהני מהחיים שלך...

את כל כך לא צריכה פסיכומטרי עכשיו. (בעצם מה אני מדבר, אני בן 17
)

Shayks

New member
תקרא טוב. היא לא ניגשת בכיתה י'.

היא תיגש בדיוק כמוך בי"א (הקורס בחופש הגדול).

dana810

New member
אויש, לדעתי זה יותר מידי מוקדם..

להשתעבד לפסיכומטרי כבר בגיל כזה.. אפשר לחכות שנה.. תעשי בחופש הגדול של יא את הקורס.. זה ממש לא מאוחר מידי.. את עוד ילדה <במובן הטוב של המילה>

UrbanDK

New member
יש פה קצר בהבנה - אני ניגשתי בכיתה

י"ב, אחרי שעשיתי את הקורס בחופש בין י"א ל-י"ב. זה אותו המועד שבו עושים עתודאים. אני אומנם מחשיב את זה כ"כיתה י"א", אבל למעשה זה היה בתחילת כיתה י"ב. היא מתכננת לעשות את הקורס בין י' ל-י"א - וזה לדעתי ממש מוקדם מדי. עכשיו יותר ברור?

h i l a d i

New member
המממ

אני מכירה בעקיפין מישהו שקיבל 770 בפסיכומטרי כשהוא עשה אותו בכיתה ט'... אבל למה לעשות כזה דבר? זו ממש שטות! לדעתי מי שצריך עתודה לא יכול להמנע מלהבחן בזמן התיכון אבל כל מי שלא רוצה עתודה - הכי מומלץ לעשות לפני הגיוס אבל בכיתה י'???? מיותר!!!

moofious

New member
אתם לא מבינים שהאנשים שאתם......

.......מדברים עליהם שניגשו בכיתות ט' וי' , הם יוצאים מן הכלל, תבינו שלא כולם כאלה, כי אם כן, ז כולם היו עושים כבר בגיל הזה, מרבית הילדים לא יודעים מהחיים שלהם בגיל 15, כמו שאני הייתי כזה, גם אם הייתי טוחן חומר לפסיכומטרי לא הייתי עובר את ה600, אבל אחרי שמתבגרים קצת - גם מבחינה אינטלקטואלית, הרבה יותר קל לעשות מבחני מהירות מחשבה ואינטילגנציה, גם מבחינת אוצר מילים......

moofious

New member
וגם בגלל שעדיין יש לך חיים...

..שעדיין אפשר להנות מהם בלי הכאב הראש המיותר של הבחינה הפסיכומטרית, כולם צודקים בדבר אחד: מ-ו-ק-ד-ם מ-ד-י

עזבו

זה לא שווה כי עד שהם יסיימו תיכון, צבא, יחזרו מהטיול ויחליטו מה הם רוצים לעשות עם החיים שלהם, הפסיכומטרי יאבד תוקף. חוץ מזה שלדעתי אין שום טעם לעשות פסיכומטרי לפני שאתה יודע כמה אתה צריך כדי להתקבל לתואר שאתה רוצה.

למעלה