שלום לכולם

הי.

אני אישית הופתעתי מיכולתה לכתוב בריווח אחיד כזה בלי להשתמש בשורון, ובתוספת לסדירות ולשורות הישרות ולהבחנה האנכית גם הארגון יצא מוצלח במיוחד. הטקסט ברוסית הוא שיר. לארז, לגבי קשוחה/רכה, היא טובת לב, רגישה ועדינה בפנים וגם בחוץ, וגם כשהיא עומדת על דברים חיוניים בעיניה למשל בהקשרי חינוך וגבולות, זה תמיד בנועם ורגישות וללא שמץ של קשיחות. עד כאן בינתיים.

shamon51

New member
ניתוח

בחורה רגשנית ומוחצנת שחשובים לה יחסיה עם אנשים, יש לה נטיה לקבל אחרים ולא תמיד לעמוד על דעתה. לא תמיד היא מביעה את דעתה ומחשבותיה בצורה גלויה ותעדיף לשמור על כך שכולם מרוצים. בעבודה היא מסודרת ומאורגנת אך היא נכנסת אליה בצורה איטית (הרבה הכנות) הצד המיני קצת נוקשה אולי בגלל אכזבה. שמעון

shamon51

New member
ועוד

יש לה נטיה למשוך דברים מעבר לנדרש כלומר היא גם נכנסת לביצוע באיטיות עם הרבה הכנות וגם יוצאת מענין באיטיות

sserez

New member
היי אודי,

או קיי, אז היא לא קשוחה והטעות היא שלי. אבל, יש משהו "רך" יותר בחתימה ולכן אני הייתי אומר שהיא מסתירה רגשות.

תראה, אני השבתי על תקן של 'מהצד'

יש משהו שונה בחתימה, לא יודע אם זה רך או משוחרר יותר. עדיף שאשאיר לה להגיב גם על הקשיחות וגם על הסתרת רגשות. יכול להיות שיש באופיה עוד צדדים שאני לא מכיר, היא רק שכנה.

למעלה