שלום לכולם

so charming

New member
שלום לכולם

אפשר להגיד שאני חדשה פה, כבר כמה זמן אני קוראת בפורום, אבל אני לא מבינה בזה מספיק כדי להגיב. הכי הרבה שאני יכולה זה לשאול שאלות כי הנושא באמת מעניין אותי- אבל אז כולם יתעצבנו שאני רק שואלת כל הזמן. בכל מקרה- אני קוראת פה הרבה על השלכה אסטראלית, וחיפשתי גם בעמודים קודמים אבל אני לא מוצאת את הפירוש. אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל להסביר לי. אגב- אתם אחד מהפורומים היחידים (שאני מכירה), שהם באמת רציניים ומקצועיים. כל הכבוד.

P o M i K i

New member
השלכה אסטרלית

או הקרנה אסטרלית, זה להיכנס למישור האסטרלי דרך חלום או מדיטציה. יש כמה שיטות לעשות את זה. אם את רוצה לעשות את ההקרנה דרך חלום את קודם צריכה להגיע למצב של חלום צלול ולדעת לשלוט בו. ומדיטציה אף פעם לא ניסיתי, אבל נראה לי שאת צריכה להגיע למצב של מודעות מאוד גבוה פשוט ואז לעשות את ההקרנה. ועל תפחדתי לשאול שאלות, אנחנו מתייכסים בזלזול רק לאנשים שישר נכנסים לכאן בלי לקרוא את המאמרים בלי טיפת רצון להשקיע ומצפים שאנחנו נלמד אותם הכל.

Only me16

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo9.gif

אל תפחדי לשאול שאלות...אם לא תשאלי...לא תדעי.. וסקרנות זה תכונה ממש טובה...ככה את מגלה דברים שמסקרנים אותך...חחח בקיצור...תשאלי שאלות כמה שיותר...כדי שאנשים שיודעים...יעניקו לך קצת מהידע שלהם...
Have a nice day

למעלה