תודה על קבלת הפנים
אני בהחלט אשתדל לתרום כמה שיותר ולהוות השגריר של הפורום בסידרה
כמה פרקים צולמו עד היום? הפרקים אינם מצולמים ברצף כרונולוגי רציף, מאחר ויש מספר סצינות אשר נערכות באותו מקום, והן מצולמות באופן רציף למרות שהן בזמנים שונים (כלומר, סצינה בפיצריה בשעת בוקר וסצינה בפיצריה בערב שלמחרת בסידרה, יצולמו באופן רצוף, והשחקנים רק יחליפו תלבושו ותאורה בהתאמה). בכל אופן, ביום שני הצטלמתי לפרקים 103, 104 ו-109, כאשר היום כשהמתנתי לצידו של הבמאי ראיתי תסריט של פרק מס' 111, אז ניתן להסיק מכך שעד היום צולמו בסביבות 13 פרקים בעונה החדשה. מה תפקידי בסידרה? כרגע הוא לא בדיוק מוגדר. ביום שני למשל, שיחקתי ניצב ב-3 סצינות בפיצריה (שאגב העיצוב שלה השתנה מעט לעומת העונה הקודמת). בסצינה אחת אני יושב ליד שולחן ומשוחח עם ידידה שלי, כאשר מתפתח ויכוח אגרסיבי בין יהודה לעוד שחקן (שכחתי את שמו) ואנחנו (הלקוחות) מסתכלים עליהם בתדהמה. בסצינה אחרת אני מתחיל לכאורה עם אחת הלקוחות בפיצריה. בסצינה השלישית אני מסיים ארוחה עם ידיד שלי, קם מהשולחן ואומר לשירלי (אגם רודברג) תודה על הארוחה והיא מגיעה לנקות את השולחן. היום צולמתי במספר סצינות בבית קפה, כאשר מתפתחת שם מעין שיחה אינטנסיבית בין יהודה לוי, דפנה ריכטר ועוד שחקן אחד ששכחתי את שמו... בסה"כ השתתפתי הבוקר במשהו כמו 4-5 סצינות. מקווה להשתפר...

הבעיה שלי כרגע היא שלא ממש עקבתי יותר מדי אחר העונה הראשונה, אז אני לא כל כך בעניינים. אבל אני אתחיל לצפות בש"חים המשודרים כרגע, ואכנס לעניינים (וכך אוכל גם להביא לכם ספוילרים ממקור ראשון... שווה לחכות).