שלום לכולם...

שלום לכולם...

אני די חדש בענייני "אהבה מעבר לפינה", אבל אני מבטיח להתחיל לצפות הרבה יותר בסדרה ולהכנס לעניינים. בינתיים באתי לומר שיש לכם אחלה פורום, ואשמח לכתוב בו... :) אני משחק ניצב קבוע בסידרה (בעונה השנייה) ואולי בעתיד אני אקבל גם תפקיד יותר חשוב, אבל בינתיים אני מסתפק לי בלהצטלם מדי שבוע בסצינות עם אגם ומירי :) אם יש לכם שאלות או בקשות למיניהן באשר לעונה השנייה, אשמח אם תפנו אותן אליי ואני אנסה לברר עבורכם... שיהיה לכולם אחלה שבוע! תמונה מהיום הראשון שלי בצילומים:

orhila

New member
נחמד מאוד ותודה, תביא לנו עוד

הרבה תמונות ובעיקר ספויילרים לעונה השניה, אבל תקפיד לסמן את ההודעה בסימן
כדי שמי שלא מעוניין לא יקרא את ההודעה והדבר הכי חשוב תסביר פה לחבר'ה לאן הולכים כדי להיות ניצב בתוכנית יש כאן כאלה שיעמדו בתור הזה עוד היום! הזקנה

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

אני מעריצה מספר אחת של מירי אתה יכול אולי בבקשה לסדר לי איתה משהו

הסבר...

לשאלה מהו ניצב - ניצב הוא אותו בן אדם שאתם רואים בסדרה שהוא לא אחד מהדמויות הראשונות. כלומר, אתם תראו אותי בשלל תפקידים - לקוח בפיצריה, השליח של הפיצה, השכן המעצבן, המלצר במסעדה, קרבן של התעללות מינית חח
וכולי. לשאלה איך מגיעים לזה - זה ממש לא עניין פשוט. אני באופן אישי הגעתי לזה דרך היותי כתב חודשי במגזין הטלוויזיה של הערוץ המקומי (כן כן תראו אותי כל חודש), כאשר אמ"ל התקשרו אלינו ואמרו לנו שהם זקוקים למספר ניצבים. בד"כ הם מתקשרים לחברת טייק טו, שהיא חברת ניצבים ארצית, אבל מאחר ואנחנו היינו מוכנים להשתתף בלי לקבל תשלום, הם לקחנו אותנו למסר צילומים. אותי באופן אישי הם די אהבו, ואני חוזר לשם מדי שבוע, כאשר יכול להיות שבעתיד אני גם אקבל תפקיד קבוע בסידרה (לא משהו רציני). בכל מקרה, החוויה מאוד מהנה... אז עכשיו יש באמ"ל מרגל מטעם הפורום

Ch00kAr GirL

New member
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאיזה כיף לך!!!

אולי תביא לפורום את אחד השחקנים

orhila

New member
אתה רכש מעולה לפורום , כמה פרקים

צולמו עד היום?

k a b o o k

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

אני יניב..
אני מאוד שמח שהגעת לפורום, ע"פ כתיבתך ניכר כי אתה אינטילגנט, חכם ושחקן מצויין..
אני מאוד מקווה שתהנה בפורום
(מה שבטוח יקרה
) אני מעריץ ענק, גדול ומטורף, של המושלמת ביותר: אגם רודברג
התמכרות נעימה..
אם תוכל לספר לנו יותר על תפקידך הספציפי כניצב בסידרה זה יהיה מצויין
, אני אישית מאוד אשמח לשמוע..
שלך,
יניב

תודה על קבלת הפנים

אני בהחלט אשתדל לתרום כמה שיותר ולהוות השגריר של הפורום בסידרה
כמה פרקים צולמו עד היום? הפרקים אינם מצולמים ברצף כרונולוגי רציף, מאחר ויש מספר סצינות אשר נערכות באותו מקום, והן מצולמות באופן רציף למרות שהן בזמנים שונים (כלומר, סצינה בפיצריה בשעת בוקר וסצינה בפיצריה בערב שלמחרת בסידרה, יצולמו באופן רצוף, והשחקנים רק יחליפו תלבושו ותאורה בהתאמה). בכל אופן, ביום שני הצטלמתי לפרקים 103, 104 ו-109, כאשר היום כשהמתנתי לצידו של הבמאי ראיתי תסריט של פרק מס' 111, אז ניתן להסיק מכך שעד היום צולמו בסביבות 13 פרקים בעונה החדשה. מה תפקידי בסידרה? כרגע הוא לא בדיוק מוגדר. ביום שני למשל, שיחקתי ניצב ב-3 סצינות בפיצריה (שאגב העיצוב שלה השתנה מעט לעומת העונה הקודמת). בסצינה אחת אני יושב ליד שולחן ומשוחח עם ידידה שלי, כאשר מתפתח ויכוח אגרסיבי בין יהודה לעוד שחקן (שכחתי את שמו) ואנחנו (הלקוחות) מסתכלים עליהם בתדהמה. בסצינה אחרת אני מתחיל לכאורה עם אחת הלקוחות בפיצריה. בסצינה השלישית אני מסיים ארוחה עם ידיד שלי, קם מהשולחן ואומר לשירלי (אגם רודברג) תודה על הארוחה והיא מגיעה לנקות את השולחן. היום צולמתי במספר סצינות בבית קפה, כאשר מתפתחת שם מעין שיחה אינטנסיבית בין יהודה לוי, דפנה ריכטר ועוד שחקן אחד ששכחתי את שמו... בסה"כ השתתפתי הבוקר במשהו כמו 4-5 סצינות. מקווה להשתפר... :) הבעיה שלי כרגע היא שלא ממש עקבתי יותר מדי אחר העונה הראשונה, אז אני לא כל כך בעניינים. אבל אני אתחיל לצפות בש"חים המשודרים כרגע, ואכנס לעניינים (וכך אוכל גם להביא לכם ספוילרים ממקור ראשון... שווה לחכות).

k a b o o k

New member
יאאא.., איזה יופי../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

יש לך במקרה אייסי/מסנג'ר

וואלה שירן- רעיון מעולה! דני, אתה

יכול באמת לנסות להביא מישהו? נשמח בעיקר אם זה יהיה יהודה.... וואלה, עוד מעט תהיה מפורסם אני צריכה לשמוח שאני מדברת איתך עכשיו... (סתם...)

../images/Emo85.gifסליחה אבל אני חייבת...

דנייייייייייי תודהההההההההההההההההה
האדם הזה שהיום הצטרף אלינו הביא לי את זה
יש לי הכבוד ללמוד שנה מעליו בביהס שלייי... וכמובן.. ברוכה הבאההההההה

אין בעד מה... ../images/Emo9.gif

מתי שתבקשי... נקווה שאני אצליח להביא גם דברים יותר נחמדים
תהני מזה כמה שיותר! בפעם הבאה אני אשתדל להביא לו דף יותר גדול. או אולי בעצם על תמונה שלו?

../images/Emo85.gifברוררררררררר../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אבל אני מקווה שאני אצליח לנשום אחרי זה....

../images/Emo39.gif גםםםםם אנייייי רוצהההה../images/Emo70.gif

ד-נ-י ד-נ-י ד-נ-י... תעשה מאמצים להביא לייייייייי
יאאא אייייילתתתתתתתתתת

למעלה