שלום לכולם...

דניייייי גם אני רוצהההההההה

גם אניייייייייייייייייי שירשום גם לי משהו ותשם את זה פה בפורום...

../images/Emo85.gifחשבתי על משהו..

(דני.. חזרתי בי..) אם דני יסכים להביא לכם חתימות... אני יכולה להעביר לכם את זה במפגש שיתקיים... אם אתם רוצים רק תגידו..

love amor

New member
בולטימור../images/Emo26.gif

למה נראה לך שמישהו לא רוצה?!
חחחח

love amor

New member
../images/Emo12.gif

אני לא מאמינהההההההההההה!!!!! איילת תמותי חחח סתם
תחיי באושר ועושר אבל אוף כיף לךךךך! איזה חמוד

../images/Emo39.gif דנייייי ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

הייי אני נוי... קודם כל ...ברוך הבא...
ו.... כיייייייייייייייייייף לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
אלוהיים זה חלוםםם לשחק ליד שתי המדהימות והמושלמות האלההה
תהנה שויהיה לך כייף ותביא לנו כל מני דברים חדשים שאתה יודע

תודה.. ../images/Emo9.gif

כן שתיהן מקסימות, וגם החדשה (רננה רז) ממש חמודה. גם כל מי שהספקתי לעבוד איתם עד עכשיו (דפנה ריכטר, יהודה לוי, אסנת חכים, לירון לבו, אגם רודברג, צ'ק ברגמן, מירי בוהדנה ועוד כמה ששמותיהם לא זכורים לי כרגע) כולם היו באמת אחלה ושיחקו מצויין. תענוג לעבוד איתם על הסט (רק שמירי קצת סנובית, עם כל הכבוד).

AmiTutiT14

New member
היי דני../images/Emo70.gif מה המצב../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif כנס../images/Emo24.gif

מה המצב
אני עמית
.... אני שמחה לשמוע שסוףס סוף יש בפורום שלנו מישהו שמעורב באמת בעשייה של הסידרה. כמו שורד אמרה- אתה ממש רכש לפורום
אז... אני מקווה שתשאר פה הרבה, תכתוב הרבה, ו.... לא נשאר לי מה להגיד לך חוץ מלאחל לך התמכרות נעימה
עמית (שגם מאושפזת *קשות* על יהודה
) אה, כן, שמתי לב שנתת ליניב k a b o o k את האייסי שלך... אז אם תענה להודעה אני אוסיף אותך, כי אני צריכה להגיד לך כמה דברים (א. לא, זה לא קשור בחתימות
ב. תענה כדי שאני אדע שאתה יודע שאני קיימת ושאני עומדת להוסיף אותך, ושלא יקרה מצב שאני אוסיף אותך ולא תדע מי אני
)
ייב ייב
בנתיים...

AmiTutiT14

New member
"שפע ברכות"../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif what the fuck

הבנאדם לא יכול להיות יותר רשמי מזה... ביאוס

orhila

New member
לדני

האם צולמו כמה סצינות עם איה קורן בעונה הקודמת כדי להעביר אותנו לעונה הזאת ו"לסיים" את סיפור העונה הראשונה? האם מזכירים את איה על הסט?

תשובה...

לשאלה הראשונה - אין לי מושג, הצטרפתי רק בעונה השנייה, ולא יצא לי לפגוש את איה (למרות שפגשתי את כל שאר שחקני הסידרה, פרט לסמי הורי שעדיין לא יצא לי) לשאלה השנייה - לא ששמעתי. השחקנים החדשים השתלבו והצילומים זורמים באופן טבעי (למרות שהיום הייתה שם פשלה רצינית).

לימור1977

New member
../images/Emo140.gifדני היקר...

אני מאחלת לך המון בהצלחה. אני מקווה שתלמד דברים חדשים שבעזרתם תוכל בעתיד לקבל תפקידים יותר טובים בשאיפה להגיע לתפקיד ראשי. עלה והצלח

הפשלה...

ישבנו וצילמנו סצינה ארוכה ומייגעת. אנחנו מצלמים, ותמיד משהו נעצר ומתחילים מחדש. בסוף, אחרי כל הטירטורים, אחרי חצי שעה הצלחנו לסיים לצלם את הסצינה. ואז, כשכבר כולם הלכו להחליף בגדים לקראת הסצינה הבאה, מישהו נזכר שזו בכלל אמורה סצינת לילה ולא סצינת יום כפי שזה צולם... מישהו שכח לשנות את התאורה. מאחר ולכולם משלמים לפי שעה, החליטו לא לעשות את זה מחדש... אז כנראה ישנו טיפה את רצף האירועים כדי שזה יתאים. הצלם הראשי, חיים (שאיתו אגב התיידדתי
) אמר שהוא עוד לא ראה טעות כזו מטופשת בקריירה שלו (והוא בנאדם עם קריירה... עבד במלא מדינות בחו"ל). וסתם למי שסקרן, בסצינה הזו השתתפו יהודה לוי, דפנה ריכטר, צ'ק בריקמן, אנוכי ועוד מספר ניצבים.

orhila

New member
לדני, זה ממש נחמד שאתה מספר לנו

על הפאשלות, כי בעונה הראשונה השחקנים ציינו שהיו קטעים מאד מאד מצחיקים, ושהם ממש רצו לעשות בסוף כל פרק דקה של פאשלות, אז ספר לנו קטעים כאלה מוזרים ומצחיקים, ושוב המון תודה.

למעלה