שלום לכולם!

eliadmo

New member
שלום לכולם!

אני אליעד, אני חדש פה בפורום אבל הייתי במפגש אז כמה מכם כבר מכירים אותי, אני אספן כרטיסי ביקור, ומי שרוצה להחליף או משהו שידבר איתי.

tootbanana

New member
ברוך הבא אליעד!

לצערי לא הייתי במפגש, אז אני לא מכירה אותך. קודם כל ברוך הבא, וספר קצת על האוסף שלך! ואם אפשר גם להעלות תמונת

JAMES DEAN

New member
היי אליעד ../images/Emo24.gif

זה אני גלעד מי-ם מה נשמע? איך אתה מרגיש? שמעתי שבאת למפגש שהיה במוצ"ש והרווחת כמות לא קטנה של כרטיסי ביקור. גם אני הייתי צריך לבוא אבל בגלל השלג לא יכולתי. בכל מקרה אני מקווה שתשתלב יפה כאן בפורום, ושיהיה לך בהצלחה. מי שלא יודע מי זה אליעד אז זה הבן של חברה של אלונה גם הוא אוסף כרטיסי ביקור אז עכשיו תהיה לי תחרות קשה בין כמה אספנים.

תמיר1991

New member
כן... אבל אל תדאג גלעד,

לא תיפגע יותר מדי... יש מספיק לכולם, כולל נתן. תמיר.

תמיר1991

New member
היי אליעד,

זה אני תמיר, הילד הגבוה והממושקף שנתן לך לפני שהלכת כרטיסי ביקור. מקווה שניהיה בקשר ושנהנית מהם, תן לי את כתובתך במסנג'ר, ותקבל ממני כרטיסים כשיהיו לי. בכל אופן - גלעד, שלחתי לך אתמול 57 כרטיסים. מקווה שתיהנה. תמיר.

eliadmo

New member
טוב

אז הנה קצת על האוסף שלי, לפני המפגש היה לי 800 אבל יצאתי מהמפש עם מלא כרטיסים חדשים, אני צריך לארגן אותם ולספור, נראה לי שיש לי עכשיו בסביבות ה900, אולי אפילו 1000 אני אוסף כרטיסי ביקור מכל הסוגים, לא משנה מה וזהו... תמיר, כתובת המסנג'ר שלי זה [email protected] וגלעד, שמרתי חבילה בשבילך, אני אשלך לך בקרוב...

python 4

New member
אליעד - ברוך הבא!

לא נתקלתי בך במפגש, אבל בהשפעת אספן אחר של כרטיסי ביקור איתו דיברתי (לצערי אני לא זוכר את שמו..) התחלתי לאסוף כרטיסים. אני אתן לך במפגש הבא שיתקיים ב... מתי?

python 4

New member
אוי...

הייתי כל כך בהלם מהמפגש הזה שאני בקושי זוכר מה עשיתי ואת מי פגשתי... אליעד היה עם השולחן שהיה מלא בכרטיסי ביקור? אלונה לצערי בגלל שיצאתי מוקדם לא הספקתי לראות את האוסף שלך וגם לא את של רן. עכשיו שניכם תאלצו לסחוב אותו גם למפגש הבא.. לא חבל?

python 4

New member
זה אומר שלא ראית את האוסף שלי!

אני עדיין מחפש אחד כזה, אם מישהו ימצא שיגיד לי..
סתםםם, מפגש הבא אני יביא את כל 17 אלבומי הדגלים שלי (אלא אם יהיה מפגש נוסף לפני שנת 2094).

dan the man

New member
היי

זה דן מי שבתחילת המפגש נתן לך כמה כרטיסים אז ברוך הבא אם אתה לא זוכר אז נאי קצת גבוה אם משקפיים ...(ואני לא תמיר)

למעלה