זה אני גלעד מי-ם מה נשמע? איך אתה מרגיש? שמעתי שבאת למפגש שהיה במוצ"ש והרווחת כמות לא קטנה של כרטיסי ביקור. גם אני הייתי צריך לבוא אבל בגלל השלג לא יכולתי. בכל מקרה אני מקווה שתשתלב יפה כאן בפורום, ושיהיה לך בהצלחה. מי שלא יודע מי זה אליעד אז זה הבן של חברה של אלונה גם הוא אוסף כרטיסי ביקור אז עכשיו תהיה לי תחרות קשה בין כמה אספנים.
זה אני תמיר, הילד הגבוה והממושקף שנתן לך לפני שהלכת כרטיסי ביקור. מקווה שניהיה בקשר ושנהנית מהם, תן לי את כתובתך במסנג'ר, ותקבל ממני כרטיסים כשיהיו לי. בכל אופן - גלעד, שלחתי לך אתמול 57 כרטיסים. מקווה שתיהנה. תמיר.
אז הנה קצת על האוסף שלי, לפני המפגש היה לי 800 אבל יצאתי מהמפש עם מלא כרטיסים חדשים, אני צריך לארגן אותם ולספור, נראה לי שיש לי עכשיו בסביבות ה900, אולי אפילו 1000 אני אוסף כרטיסי ביקור מכל הסוגים, לא משנה מה וזהו... תמיר, כתובת המסנג'ר שלי זה [email protected] וגלעד, שמרתי חבילה בשבילך, אני אשלך לך בקרוב...
לא נתקלתי בך במפגש, אבל בהשפעת אספן אחר של כרטיסי ביקור איתו דיברתי (לצערי אני לא זוכר את שמו..) התחלתי לאסוף כרטיסים. אני אתן לך במפגש הבא שיתקיים ב... מתי?
הייתי כל כך בהלם מהמפגש הזה שאני בקושי זוכר מה עשיתי ואת מי פגשתי... אליעד היה עם השולחן שהיה מלא בכרטיסי ביקור? אלונה לצערי בגלל שיצאתי מוקדם לא הספקתי לראות את האוסף שלך וגם לא את של רן. עכשיו שניכם תאלצו לסחוב אותו גם למפגש הבא.. לא חבל?