שלום לכולם!!

limila

New member
שלום לכולם!!

קודם כל רציתי להודות למי שפתח את הפורום הנהדר הזה, תבורך!! עכשיו לשאלה: רציתי לשאול איך אני מוכרת את הנשמה? מי שרוצה יכול לישלוח לי את התשובה בפרטי. רק בבקשה, לא להתחיל לומר לי שזה טיפשי ומסוכן ובלה בלה.. אני כבר מעל שנתיים חושבת על זה, והגעתי כבר לאחלטה, ולא אכפת לי לעבד את עולמי, לא להגיעה לעולם הבא, או כל דבר כזה. ולא לשאול אותי למה אני רוצה לעשות את זה ומה יצא לי מזה!! תודה רבה מראש

ואני אשאל אותך שאלה כזו:

למה שמישהו ירצה לקנות את הנשמה שלך? אנשים חושבים ש"אה, כל אחד יכול למכור את הנשמה". גם אם הייתי מאמין בשטן (ואני לא, לפחות לא בצורה שרוב האנשים מאמינים בו), אני בטוח שהוא לא היה לוקח כל אחד. הוא היה לוקח את מי ששווה לו לקחת. את מוזמנת לפתוח את ספר הזוהר, שם יש פירוט איך לעשות את זה.

limila

New member
תודה לתגובתך../images/Emo140.gif

אומנם זה לא ענה על השאלה שלי, אבל זאת דעתך.. אני לא אמרתי שמיהו בטוח ירצה לקנות את הנשמה שלי, אבל אני לא ידע עד שאני הנסה ואתה יודעה בדיוק איפו בספר הזוהר? ואם עוד מישהו יכול לענות, אני הודה לו מאוד

כותב בפורום אחר ציין כי זה

כתוב במקומות הבאים: הזוהר (ארמית) כרך ג' פרשת תזריע דף מ"ג או הזוהר (פירוש הסולם) כרך יג' בפרשת תזריע דף ה' זה נקרא "אך בצלם לא יתהלך איש". אני גם מאמין שתוכלי לקרוא יותר בקלות את הזוהר עם פירוש הסולם ולא את הזוהר בארמית.

THE gray

New member
זה טיפשי ומסוכן ובלה בלה...

ובשביל מה בכלל את צריכה את זה? (הייתי חייב)

limila

New member
מצטערת, זה מורכב מידי..

אני לא יכולה להסביר את זה כאן, ולא כל מה שטיפשי בשבלך, טיפשי בשבילי..

ToryMaster

New member
למעשה

אני חושבת שאת חייבת לנו הסבר, ביקשת עזרה, שאלת שאלה, ההגינות מחייבת שלפחות תסבירי לנו מה קרה.

limila

New member
כמו שרשמתי קודם..

זה מורכב מידי ואין ביכולתי להסביר זאת בהודעה אחת בפורום, אני מצטערת אם זה לא הוגן מצדי.. אני כבר לעולם לא יהיה מי שהייתי, אני לא אחזור עוד לעולם..

ToryMaster

New member
אל תהיה רע

וללימיה (ככה כותבים?) אני באמת חושבת שזה אל פייר |ויקי מתחילה לבכות ועושה הצגה של ילדה קטנה שמנסה לגרום לאיאמ לקנות לה סוכריה| עובד?

lilit jam

New member
הדבר האחרון...

שהייתי מציעה לה לעשות, זה לקרוא את ספר הזוהר...! ובמיוחד עם מחשבות והבנות כמו שלה...

לא המלצתי.

רק כתבתי שהיא יכולה למצוא את זה שם. ותרדו כבר מהעץ ש"זה גורם לאנשים להשתגע". כמו שידיד טוב שלי אמר - מי שמשתגע מספר הזוהר יכול באותה מידה להשתגע מלימוד מתמטיקה. זה אדם שהיה משתגע בכל מקרה. הסיפור הזה הוא רק כדי למנוע מאנשים לקרוא את מה שכתוב שם.

lilit jam

New member
../images/Emo12.gif

זה שאמרת לה שהיא יכולה למצוא את זה שם, זה כבר נחשב כהמלצה... ואני לא אמרתי שמי שקורא את ספר הזוהר משתגע... וכתבתי בדיוק למה היא לא צריכה לקרוא אותו בהודעה הקודמת שלי...

לא, זה בהחלט לא המלצה

אם היית מבקשת ממני אתר שעוסק ברוס"רים (רובי סער) והייתי נותן לך אחד, האם זו המלצה שתתחילי לירות באנשים?

RainBird

New member
יש גם תיאור של הטקס בספר של רולו אחמד "כישוף שחור".

limila

New member
תודה לך

אתה יודעה במקרה איפו אפש להשיג את זה? זה בעברית? תודה

למעלה