שלום לכולם....

שלום לכולם....

במהלך סיוריי בפורמוים מצאתי את האתר הזה... אני מאוד אוהב ומתעניין בנושא הזה למרות שמעולם לא התנסיתי בכישופים ובמאגיה... קודם כל הכיוני שלי הוא בגלל להקת "המכשפות" ולא בגלל משהו אחר... (למקרה שמישהו תהה לעצמו) רציתי לשאול מספר שאלות... 1) כיצד עושים מדיטציה? אם אפשר בבקשה אתכל הפרטים.... 2) יש מישהו שנאי די אוהב... אני לא רוצה לכפות עליו אהבה, אבל רציתי לדעת מה אפשר לעשות בנידון? 3) המצב הכלכלי במשפחה לא משהו. ההורים שלי עובדים אמוד קשה... והמצב עדיין ממשיך להיות רע. האם יש איזשהו משהו שאפשר להסיר עין הרע? או לכלכה בוססת יותר? וזהו.... אני אמשיך לבקשר עוד ועוד... תודה מראש!!!!

שלום וברוך הבא!

1) יש מאמרים שונים במאמרי הפורום, ביניהם גם תחת הכותרת "קורס מאגיה בסיסי" שם תמצא על מדיטציות וגם בקטגוריית תרגילי הריכוז. חוץ מאלה ישנן עוד ועוד מדיטציות. תתחיל מהבסיס ואחר כך תמשיך לעוד סוגים. קח לדוגמא את "טקס הרגיעה" שפורסם כאן פעם בפורום. תוכל להשתמש בו (או בדומים לו) לפני כל מדיטציה. 2) אתה יכול להשתמש בכישוף כדי להראות יותר מושך (ז"א, לא להפוך אותך באמת ליותר מושך - אלא לגרום לתכונות היותר מושכות בך לבלוט כלפיו. זה משהו שכבר קיים) - וגם להגביר את הבטחון העצמי אצל עצמך. שני הדברים האלה יכולים לעזור מאוד. אך שוב, זה לא מיד להתחלה. 3) אני לא חושב שמדובר "בעין הרע". בהחלט ישנם כשפים אשר מסייעים למצב הכלכלי, אך שוב, כמו במקרה של 2. לא לקפוץ ישר. בכל זאת, שני דברים שעשויים לעזור זה להסתובב עם אבן רוזקוורץ מטוהרת ומכווננת (עבור סעיף 2) ולשים בבית אבן סיטרין (גם מטוהרת ומכווננת. עבור סעיף 3). בהצלחה!

מממ....

יש לי כמה שאלות בנוגע להודעה שלך. 1) מהיכן אני יכול להשיג את האבנים האלה? וכמה הן יכולות לעלות? מה באמת היעילות שלהם? איך אני ידוע שהן מטוהרות ומכווננת? 2) במקרה שהאבנים לא משמ יעילות (אחרי שמיציתי את היכולת שלהם) מה הכישוף שאני עושה לגרום לי להראות מושך יותר? האם אני צריך לפתוח מעגל ולהשתמש בחפצים (כי אני לא ידוע לפתוח מעגל ולא ממש נגיש לחפצים...) כנ"ל לגבי הכישופים של המצב הכלכלי... תודה רבה!

loren666

New member
תגובה לבקשה השניה

המון נכנסו אלי לאיסיקיו כדי שאני יעשה כישופי אהבה באמת... יש לי שאלה אתה באמת רוצה לכפות על מישהי שלא בקטע אהבה... אני בטוחה שמאוהבים זה לא משנה אתה רוצה אותה אבל אתה בטוח חוץ מזה אי אפשר סתם לעשות איזה טקס כישוף או שמישהו אחר יעשה זאת תוך שניה צריך שנים שלי לימוד... ומדיטציות הרפיות וכל הקטע האסטרלי ואז אפשר להתחיל בכישופים קטנים אם אתה חושב שאתה יכול תוך יום יומיים לעשות משהו בנידון זה לא יקרה צר לי לאכזב אותך אבל אם תיגש אליה אולי תצליח אני בטוחה שאתה לא רוצה לכפות לכן לפני שתפנה לכישוף ולעולם הזה נסה את האמת והכנות אולי זה יצליח בהצלחה

שני דברים....

דבר ראשון.... זה לא היא זה הוא דבר שני, נראה לי שרשמתי טוב מאוד בהודעה הראשונה שלי שאני לא רוצה לעשות שוםדבר בכפייה רק רציתי לדעת אם יש דברים שיכולים לשפר את הסיכויים שלי... תקרא היטב לפני שאתה מגיב כך....

למעלה