שלום לכולם

blue dragonfly

New member
../images/Emo24.gif

אני לא אמרתי שאני לא מקבלת את זה, פשוט לא ידעתי שאני צריכה לקחת את זה ברצינות
אבל אם את אומרת שאני צריכה לקחת את זה ברצינות, אני אקח את זה ברצינות. בלה.
(
)

bubaale

New member
את לא צריכה לקחת את זה ברצינות! ../images/Emo13.gif

+
להפך- את צריכה לקחת את זה בהומור! פשוט..בלה...יש לי הרגשה שלקחו את זה יותר ברצינות ממה שזה. תכל'ס הייתן אמורות להגיד שיש אוסטרליה פשוט כי...כי יש אוסטרליה! כי הייתן שם ויש דבר כזה! ואני הייתי אמורה לשאול: "ואיך את יודעות שזו אוסטרליה?" ואתן הייתן אומרות שפשוט כי...כי זאת אוסטרליה! כי הגעתן לשם ואמרו לכן שאתן באוסטרליה! ואני הייתי עונה שהם אוסטרלים אז הם משוחדים. ואז הכל היה בדיוק כמו אצל חנוך! אבל אז חלקכן לקחתן את זה ממש ברצינות, וזו לא הייתה הכוונה... זה פשוט להקצין דיון חכם ומאוד מעורר מחשבה עד כדי גיחוך- ואחרי שצוחקים מההקצנה, זה בעצם גורם לך לחשוב.

Fairies Hunter

New member
די מגמת תיאטרון, די ../images/Emo6.gif

למרות שהמשפחה שלי אוסטרלית. [מגניב נה.]

bubaale

New member
אוף תפסיקי. ../images/Emo80.gif

את עושה לי בושות...
באמת למדתי את זה במגמה אבל... ואוף- זה חכם! רק אני הסתובבתי אחר כך שבוע בביטחון רב שהעולם שטוח ואין אוסטרליה?... עדיין כל פעם שדודה שלי מתקשרת אני מגכחת לעצמי: "חיחי, היא אפילו לא יודעת שהיא לא באוסטרליה..." במחשבה לאחור נראה לי שהוא פשוט הקצין את זה והוא לא התייחס ישירות לאוסטרליה. חבל, היה משעשע. [שיאה!
]

PURPLE CHICKEN

New member
למה לא משנה?../images/Emo3.gif

סתם הקנטנו אותך, יש לך נקודה.
אבל היי, לא הרבה יותר פשוט לקבל את הדברים כמו שהם?
בעע. הייתי משתפת פעולה, אבל כואב לי הראש.
עדיף שאני לא אחשוב עכשיו.

bubaale

New member
טוב...../images/Emo13.gif../images/Emo80.gif

בלונדינית.
[אוף, אבל למה לקבל דברים כמו שהם? יש כל כך הרבה יותר מזה...אני מעדיפה לחקור ולשאול וגלות דברים חדשים בעצמי- גם אם אני אגלה בסוף שהכל כמו שהוא נראה. נראה לי הרבה יותר מעניין לחיות ככה...]

bubaale

New member
אף פעם לא ראיתי...../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif

אבל פעם אמרו לי שאני צריכה לראות ושאני אוהב את זה. אני מרגישה בורה.

אוו... את מאוד תאהבי את זה. ../images/Emo140.gif

נראה לי.
כי... כי... כי זה מדבר בדיוק על זה!
ז"א, בערך..., נו!, שלא הכל נראה כמו שזה... בקיצר, תראי.

אוו... גודי!../images/Emo13.gif

בסוף הסרט השלישי - בכתוביות - היה מן שיר כזה של "מזל טוב".
פתאום שומעים מהסרט: "מאאאאזל טוף! מאזאאל טוף! מאזאל טוף!" כמו מקהלה כזאת... לוידעת.
אבל תראי את הראשון. את השני והשלישי, אהה, לאמשנה.

bubaale

New member
חחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

עכשיו אני צוחקת באמת! טוב שאמאאבא לא פה, זה היה מאשר את האי שפיות שהם חושדים שיש לי... [אנה: "אמא, שני ואני ניתחנו את עצמנו לפי הקבלה (אל תשאלו
) ויצאו כמה דברים ממש מתאימים, וכמה אממ...קצת מפחידים ואני מקווה שלא מתאימים...." אמא: "כן, בתי האהובה!" [זה היה יותר בכיוון "נו, מה??", אבל ערכתי את זה קצת..] אנה: "אוקי, היד שלי משלבת אלמנטים של אש ומים! זה אומר שיש בי המון ניגודים, אני מאוד רגישה, נוטה לבכות בעת כעס ובכלל, ו..אהה..זה מצביע על חוסר יציבות נפשית..." *שקט* אנה: "?.." אמא: "נו, תמשיכי! עד כאן הכל מתאים!"
אנה: "???"] אוי, עכשיו אני עוד יותר רוצה לראות!!
אבל כן- שמעתי שהשני והשלישי לא משהו בכלל..בעע.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif

אמא שלי קצת מדועת.
יש לנו קטעים מזה מצחיקים ביחד.
נסענו לספר שלה (בתל-אביב!
) ובדרך היא ראתה איזו כרזה כזאתי... של משהו של הסינמטק אני חושבת,
והייתה שם מישהי עם תספורת קרה. אז אמא שלי אמרה לי: "הנה! אולי תסתפרי כמוה?!" אני: "לא רוצה! קרה זו אחת התספורות הכי מכוערות שהיו לי בחיים!
" אמא: "עקשנית כמו תומר!" (תומר
- במדוד שלי בן ארבע [או 5?
] שהוא חולה ולא מוכן לקחת אנטיביוטיקה.
הממ...
) אני: "מה עקשנית כמו תומר?!?! מה עקשנית כמו תומר?!?!
אני לא סובלת את התספורות הזאת!" בקיצר, התחילו צעקות מצידי, ואמא שלי צחקה עלי.
אז עוד יותר התעצבנתי עליה!
ואז אמא שלי צעקה בצחוק, אבל כשאמא שלי צועקת, אמא שלי צועקת.
אז אבא שלי נבהל ואמר לה: "ששש... אל צעקי! מסכנים האנשים!
" אמא: "מה אכפת לי מהאנשים?! מה אכפת לי מהאנשים?!?! *מצביעה על מכונית מימנינו (
ככה כותבים?
)* מה?! *צועקת יותר חזק* אכפת לי אם היא שומעת אותי?1 אכפת לי?! *צועקת* *צועקת עוד* *מצביעה על זה משמאלינו* מה?! אכפת לי מה הוא חושב עלי?! מה!?" ואני צוחקת...
ואז היא אומרת לי: "אהה!!! אז למה את צוחקת עלי?! מצחיק אותך שאני צועקת!? כן?!" זה היה כל כךךךךךךךך מצחיק!
ארנחנו משוגעות.

bubaale

New member
../images/Emo6.gif!!!!../images/Emo80.gif

אוי, היא ממש כמו אמא שלי!
למרות שאצלה זה לרוב ברצינות...

זהו, הופתעתי באמת שזה לא היה

ברצינות.
למרות שהקטע שהיא צעקה על אבא שלי שלא אכפת לה אם ישמעו אותה, היה מאוד רציני.

bubaale

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

אצל אמא שלי זה לרוב רציני, ורק אחר כך היא מגלה לנו שזה היה בצחוק... אני עדיין זוכרת את הפעם שבה היא חתכה את הזרת ברגל עם סכין גילוח, ושכבה על רצפת האמבטיה כשהיא בוכה שעות שהיא הולכת למות. זה היה כל כך מלחיץ!! ניסיתי להסביר לה שזה רק חתך קטנטן אבל היא לא כל כך שמעה כי היא הייתה עסוקה בלצעוק שהיא מאבדת דם ולבקש שאו שאני קוראת מיד לאמבולנס או שהמוות שלה יהיה על כתפיי... קצת אחרי שהיא ביקשה שאני אמסור לכולם שהיא אהבה אותם, הצלחתי להרגיע אותה ונדמה שהכל חזר למסלולו. למחרת, כשבאתי להזכיר לה את זה, היא ציחקקה לה- אמא: "אה כן, זה היה בצחוק! לא התייחסת אליי ורציתי קצת צומי!"
אנה: *מתה* [נראה איך היא תגיב אם אני, נגיד, אבשר לה טלפונית שנפלתי מגג ועכשיו אני פצועה קשה, ואחרי שהיא תתעלף אני אכנס הביתה בהתלהבות ואצעק: "אהההה, פספסת! אהו אהו!"...
]

היא באמת עשתה לך את זה?!?!
איזה מצחיקה!!!
היא מזכירה את לורליי, משומה הממ...

PURPLE CHICKEN

New member

הווווווווו! זה ממש מצחיק אותי!!
תלחצי לאימא שלך את היד בשמי!

PURPLE CHICKEN

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif

*אימא מסיעה את אלונה, מור, מאיה ואותי לביצפר* אלונה ואני צוחקות על משהו שהיה ביום עבודה בצופים יום קודם. אלונה: "גלי, את יודעת שהבת שלך _____?" (לא זוכרת מה זה היה, אבל משהו מטורף לגמרי.
) אימא: "כן, אני יודעת.. היא לא ישנה מספיק בשבוע האחרון!" תבינו מזה מה שאתם רוצים.

למעלה