שלום לכולם

blue dragonfly

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif

אוקיי, אימא: ~מסיעה אותי ואת חברה שלי מהקניון ואנחנו במושב האחורי מתלחששות על מעלליהם של ילדים מהבצפר, מי לא בתול מהשכבה וכו'. ואימא שלי פתאום "בנות לא לדבר גסויות! לא, זה בסדר תמשיכו...
"~ ~אבא שלי מתעצבן על אמא שלי שהיא הורסת את השואב אבק או משהו כזה והיא צוחקת עליו. הוא מתחיל להסביר לה משהו על זה ששואבאבק זה כמו מדיח כלים ואז באמצע ההסבר "תעזבי לי את התחת".
(אני לא הייתי שם ד"א, אחות שלי סיפרה לי את זה
)~ וזה רק מהשבוע האחרון.

../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שמתם לב שעשינו את השרשור הזה שאנה (אנה?
אני כבר לא זוכרת מי כתב את זה.
או! לבנדר!
נראה לי...
עמכם הסליחה.
) או לבנדר עשו... נו... בלה... על קטעים מצחיקים שאולי איכשהו קשורים לבאג?
בלה.
אמא שלי ואני נסענו הביתה אחרי הקוסמטיקאית, וראינו מישהי מול הבית שלה עם חתולה ב-ד-י-ו-ק כמו החתולה שלנו... וחשבנו שהיא אולי כבר הלכה לשם.
אבל הסתבר שהצבע של העיניים שלה שונה.
אז אמא שלי התחילה לדבר עם הילדה!
היא אמרה לה - אמא: "תגידי, החתולה הזאת שלך?
" ילדה: *בשוק
* "מי? צ'ארלי? כן, היא שלי,..." אמא: "כי יש לנו חתולה בדיוק כזאת. עם פרווה לבנה יפה ועין אחת כחולה ואחת ירוקה..." ילדה: "לא, שלי היא רק עם עיניים כחולות.
" אמא: "אהה? באמת? בכל אופן, כבר חשבתי שהיא הגיעה עד הנה. ילדה: "זאת החתולה שלי.
" אמא: "לשלנו קוראים דיווי, וקוראים לה דיווי בואי אז היא באה. (קוראים לה גם רק דייוי והיא באה.
למעשה, רק פותחים חלון והיא באה.
ועוד למעשה אחד, כשרק איכשהו מנפנפים בחוץ עם פסטרמה היא באה בריצה כזאת שזה ממש מדהים.
) נו, כמו דייויד בואי." ילדה: "אהה! איזה יפה!
" בכולופן, זה מוזר ומצחיק!

simple gUaRaNa

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo94.gif

וורשיפ את האימהות שלכן
.
במיוחד על הסיפור עם הזרת
.

bubaale

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

אני אבשר לאמא, אני רק מקווה שזה לא יעודד אותה..

blue dragonfly

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo25.gif

אממ עלי והצליחי!
אני כל כך שיטחית
. סתם, פשוט אין לי כוח, אז סליחה.

bubaale

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

חחח, אני לא מבקשת שייפתח פה דיון! לא צריכים להתנצל בפניי.. סתם דיברו על אוסטרליה אז החלטתי להכניס את זה... |חיבוק{

PURPLE CHICKEN

New member
חצופה.../images/Emo3.gif

אני לא מרגישה טוב וכואב לי הראש, ואז עוד משמיצים אותי?
שערוריה. פשוט שערוריה.
הוהו, ברור שהרבה יותר מעניין לחיות ככה!
אנה- אני כ"כ פלצנית, ואם לא היה כואב לי הראש- היה נפתח כאן שרשור פלצני מאין כמוהו, אז..
אני חושבת שאת צריכה להודות לכאב הראש שלי, מישהו עוד ייפגע מהפלצנות הזאת (בכללי, לא של מישהו מסוים.
) יום אחד.

bubaale

New member
היי, גם אני בלונדינית!../images/Emo80.gif

זו לא מילה גסה.
אני מודה לכאב הראש שלך, אם כן. ולא אכפת לי אם ייפתח כאן שרשור פלצני, כל עוד לא יעלו אותי על המוקד על שנאת אוסטרליה שוב! [יבשת מקסימה! אני בטוחה! קנגורואים בלאגנים...אור שם והיא נורא נורא נהנית. טוב, בעצם היא מתגעגעת לארץ.. אבל היא ראתה הופעות של אמינם וסאם 42 וגוד שארלוט והגשימה חלום! אבל היא הכי נהנתה בהופעה של מוניקה סקס כאן איתנו בארצנו הקטנטונת...אני מתגעגעת לאור!
]

bubaale

New member
סאם 41*../images/Emo80.gif

אני לא אוהבת אותם, מותר לי לטעות...

../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זה פסדר, אח שלי ואני בגענו למסכנה שקוראים להם סאם 41 כי זה הסכום של האייקיו שלהם...

bubaale

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

לא בלתי הגיוני לי!

זה רע כשאתה...

מחרבש למישהו בשכל והוא פתאום עונה לך תשובות של לא מבין ואתה חושב שמפחדים ממך?

Lorelai

New member
אלוהים ישמור

והכל התחיל רק בגלל ההודעה על אוסטרליה

למעלה