שלום לכולם

שלום לכולם

אני תמרה (תם בקיצור) אני בת 15 היום הייתה לי את נשיקת החיים שלי עם חברה שלי (פעם ראשונה שלי עם בת) וזהו נראה לי...

TiptiponBoy

New member
מזל"ט לך...

רגע,מדובר בחברה במובן הרומנטי או במובן החברי והידידותי? אם במובן הידידותי לא הייתי ממליץ על זה כי הקשר עלול להיהרס אח"כ. בכל מקרה שיהיה במזל טוסט.

היא צלצלה אלי

הבוקר ואמרה לי שהיא מצתערת שאתמול זה בא עלי בפתאומיות והיא מצתערת פשוט היא הייתה חייבת או משהו כזה ולא יכלה יותר להתאפק או לא יודעת מה אחרי הרבה זמן וכאלה... אמרתי לה שאין לה על מה להצתער קודם כל וכל זה... הגענו בסוף לזה שדיברנו על הרגשות שלנו אחת אל השניה והיא קצת בלאקן מהלחץ או מההתרגשות והכל נהפך לסלט ואז הבהרנו עניינים אני רואה אותה שוב מחר כי החלטנו שזה לא עניין לסגור בטלפון יכול ליהיות שיצא לנו מזה משהו... תם

Tleilaxu

New member
מזל טוב דבר ראשון.. ../images/Emo163.gif

דבר שני.. ממ.. יש משו שהציק לי.. מצטער
כאילו.. יש שם כזה עניין (פאק, איך אני זוכר את זה עוד מכיתה י'?!): מתצער
(שיכול אותיות)
מצתער
(הידמות חלקית)
מצטער. אל תשאלי אותי למה, את ההסברים כבר שכחתי
. סורי על ההטרדה הקטנונית

Tleilaxu

New member
*נזכר בהסברים../images/Emo163.gif*

פאאאאאאאאאאקקק שנייה פשוט נחמד לי.. ממ
זה איזה משו עם אותיות נחציוווות ט' וצ'.. אי אפשר להגיד את זה במצב הרגיל או משו (מת-צער
. לשונית ואז נחצית לא הולך טוב), אז יש את שינוי המקום (אני בכלל יודע לכתוב שיכול כמו שצריך?
), ואאאזזזזז הת' הלשונית מידמה חלקית לט' נחצית כדי שלצ' הנחצית והשטלתנית תהייה חברה (חלשת אופי הת' הזאת
, למה הצ' הטיפשה לא מידמה לל' או משו להתאים את עצמה לת'?)>>(אהה, טיפש! שרש צער
). במצב אחר זה לא ממש הולך יחד>> נחצית ואז לשונית>>קושי בהגייה. זהו
.

Ez sLeeP

New member
הידמות חלקית נחצית,

ושיכול עיצורים. לא ניתן להגות את הת' ולאחריה את הצ' (עניין שקשור לאופן החיתוך - פוצץ/חותך/שוטף). משום שהצ' היא אות נחצית (כמוה גם הט' וק' כמדומני), היא משפיעה על הת' ומשנה אותה לט', שגם היא מאותו בסיס חיתוך (לשוניים..). מפתיע שאחרי שנתיים אני גם זוכר את זה.
נדבו'ש.

BabY BoY15

New member
וווווי../images/Emo151.gif

תודה אנשים!!! בדיוק הייתה לי שאלה על זה בשיעורי בית לחופש...! שאני יצטרך ללמוד לבגרות אני יודע למי לפנות

featherhead

New member
תודה לך! תודה רבה לך!

בלי שמישהו היה מסביר לה את זה, לא הייתי מצליח להרדם בלילה!! (ברצינות..)
(מרוצה מכך שנאי לא היחידי שמוטרד)

שפנפן

New member
לשון זה לא מצחיק!

יש אנשים שצריכים עוד ללמוד את זה :/ אז למה להזכיר לי על הבוקר??? בעעעע[!][!]

למעלה