שלום לכולם

שלום לכולם

היי אני חדשה כאן האמת היא שמאגיה תמיד עיניינה אותי אבל אני יותר בקטע הטהור והטוב די מפחידה אותי כל השטניות שמאחורי זה. בכל אופן רציתי לשאול אולי מישהו כאן יכול לעזור לי במידע לגבי סיאנס כל מידע שהוא יעזור. החל אפילו מהמונח הבסיסי. תודה מראש הנסיכה

שלום לך...

ממש עצוב לי לשמוע שאת מגדירה את המאגיה כדבר רע ומפליא אותי שאת רוצה לדעת סיאנס. לחידוד הדברים... במאגיה נעשים שימושים רבים גם לטוב וגם לרע... כאשר את מבצעת סיאנס את למעשה משתמשת במאגיה למטרה רעה... שקלי את צעדייך בקפידה ואל תעשי מעשה פזיז... ברכת שלום.

ToryMaster

New member
הסבר לי נא

למה כשמבצעים סיאנס משתמשים במאגיה למטרה רעה?

שלום לך...

ממש עצוב לי לשמוע שאת מגדירה את המאגיה כדבר רע ומפליא אותי שאת רוצה לדעת סיאנס. לחידוד הדברים... במאגיה נעשים שימושים רבים גם לטוב וגם לרע... כאשר את מבצעת סיאנס את למעשה משתמשת במאגיה למטרה רעה... שקלי את צעדייך בקפידה ואל תעשי מעשה פזיז... ברכת שלום.

שלום לך...

טוב אז כנראה או כמעט בטוח שאני לא מבינה בכל מעשי הכישוף הללו... אני יותר בחורה של קסמים זה נשמע לי יותר כטוב.. בקשר לסיאנס זו התעניינות גרידה לא לשום מטרה שהיא. אני לא אוהבת את סוג הדברים האילו כי מידי מפחידים אותי... ואולי תוכל דווקא ללמד אותי דברים או שניים .. אילו שימוש לטוב נעשים במאגיה?

I am a freak

New member
פורום "רוחות והבעולם הבא"

אני מציע לך לבקר שם, פורום מספר 502. בכל אופן, הנה מאמר מהפורום- בתקווה שיעזור לך
אז מה זה בעצם סיאנס

יש כמה וכמה טעויות במאמר

ומיד על ההתחלה. ה"סיאנס" לא היה קיים בזמן התנ"ך, היו שיטות אחרות (העלאה באוב. אוב, הוא משהו שונה לחלוטין). ה"סיאנסים" הראשונים, של המאה ה-18, כלל לא היו בעזרת לוח ה- Ouija. השיטה עם הלוח היא "חדשה" יחסית. בתנ"ך נאסר על ההעלאה באוב, אך אין סיבה מדוע, כך שכל המשפט "בתנ"ך כתוב שברגע שאותם אנשים מתו, הנשמות צריכות לנוח ואסור "להפריע" להם" אינו נכון.

RainBird

New member
שלום קיה, איבדת את בונור? בכל אופן, מאגיה זה כלי. וכמו כלי, הטוב והרע הם בידי המשתמש. וישנם שיגדירו את העיסוק במתים וסיאנס באור שלילי. אני אחד מהם. לא מומלץ לעשות סיאנס אם לא עברת הכשרה מתאימה במאגיה, וקראת והבנת את הפעולה של הנשמות עצמן. ראוי לציין שישנם אנשים שנמנעים מסיאנס כלל, ובוחרים להשאיר את המתים במקום בו הם נמצאים.

ו...היי

לא אבדתי אף אחד ואני לא מעוניינת להחזיר אף אחד מהמתים גם אני חושבת שמי שמת ועם כל הכבוד למתים שינוחו על משכבם בשלום. כל מה שרציתי היי קצת דעת על ובנושא... זה הכל...

למעלה