תמונה ממש יפה
פ פיצפיצון New member 25/12/03 #45 שלום אלון ברוך הבא ../images/Emo20.gif ברוך הבא אני פיצי, בת 13 מירושלים רוכבת זה 3 שנים אינגליש, נטע טוענת שאני סטלנית (בזכות רעותי מאמי) חחח, סתם, זה פשוט שאצל נטע היה אסור לי להדליק סיגריה!! פחדתי מאמא שלה!! חחח סתם.
שלום אלון ברוך הבא ../images/Emo20.gif ברוך הבא אני פיצי, בת 13 מירושלים רוכבת זה 3 שנים אינגליש, נטע טוענת שאני סטלנית (בזכות רעותי מאמי) חחח, סתם, זה פשוט שאצל נטע היה אסור לי להדליק סיגריה!! פחדתי מאמא שלה!! חחח סתם.
F fakatza rulzzzzzzz New member 23/12/03 #12 היי../images/Emo41.gif אני עדי ואני בת 17 אמממ נראה לי שאת ה מכיר אותי... אני רוכבת וסטרן בנען וזיהו... מזל טוב על המקום ראשון שבוע שעבר
היי../images/Emo41.gif אני עדי ואני בת 17 אמממ נראה לי שאת ה מכיר אותי... אני רוכבת וסטרן בנען וזיהו... מזל טוב על המקום ראשון שבוע שעבר
S Sweet SuGaR New member 23/12/03 #15 היי אני שי רוכבת בתלמי מנשה וקופצת.. זהו אני וצ'יקו מהיום (תודה רעות!!! )
ש שמיר ופטרוזיליה New member 23/12/03 #17 מי משניהם?! חח שניהם מושלמים!!! הוא יפייפה פה שיייי וגמאתתת
ש שמיר ופטרוזיליה New member 23/12/03 #18 חחח אופסייייי אני לא בבית חח כנראה שמישהו פה גולש בתפוזזז חיחיחיחי (זאת סתיו!)
S S H I L G I New member 23/12/03 #20 ברוך הבא!../images/Emo24.gif ממ אני לא ארכיך במילים פשוט תקרא בכרטיס האישי וזהו. HAVE A NICE DAY
G GR££N woMAN© New member 24/12/03 #22 ../images/Emo136.gifשלללללום!! אני ענבר גרינמן בת 13 וחצי רוכבת שנה שלישית בחוות צח חולע על טורנדו! ו... זהו..
../images/Emo136.gifשלללללום!! אני ענבר גרינמן בת 13 וחצי רוכבת שנה שלישית בחוות צח חולע על טורנדו! ו... זהו..
A a l o n i s 1 New member 24/12/03 #25 שוב תודה לכולם .. אני יודע כבר שהפורום הזה הוא הרבה יותר טוב מפורום סוסים בתפוז .... אז לכולם תודה על הקבלת פנים
שוב תודה לכולם .. אני יודע כבר שהפורום הזה הוא הרבה יותר טוב מפורום סוסים בתפוז .... אז לכולם תודה על הקבלת פנים
H horse girl1 New member 24/12/03 #28 היייייי..... זוכר אני השארתי את ההודעת ביקורת על אבו דני..... ברוך הבא לפורום היותר חי מפורום סוסים
H horse girl1 New member 24/12/03 #30 אהההה ו.... קוראים לי שי אני בת 12 רוכבת בחוות הפארק 4 שנים(וקצת) אין לי עדיין סוס פרטי ועוד פעם ברוך הבא....
אהההה ו.... קוראים לי שי אני בת 12 רוכבת בחוות הפארק 4 שנים(וקצת) אין לי עדיין סוס פרטי ועוד פעם ברוך הבא....
° °fanta° New member 24/12/03 #33 היי...ברוך הבא לפורום אני יעל בת 13 ואני רוכבת בחוות הפארק השולטת... מקווה שתהנה פורום
° °•°סוסניקית°•° New member 24/12/03 #35 ברוך הבא! ../images/Emo24.gif אני מורן....בת 13! גם אני רוכבת בחוות צח... בינתיים לא מתחרה...מקווה בקרוב! וזיהו....תהנה! ד"א...אולי אתה יכול לספר טיפה על מירוצים?? זה מעניין!
ברוך הבא! ../images/Emo24.gif אני מורן....בת 13! גם אני רוכבת בחוות צח... בינתיים לא מתחרה...מקווה בקרוב! וזיהו....תהנה! ד"א...אולי אתה יכול לספר טיפה על מירוצים?? זה מעניין!