שלום לכולם..

a l o n i s 1

New member
שלום לכולם..

אני עברתי לכאן מפורום סוסים משום ש... היה שם די הרבה בעיות ומנהל הקהילות המליץלי עליכם אז תעשו רושם טוב... ותספרו לי קצת מי אתם ומה הולך פה בעיקר???

serdonix

New member
היי! ../images/Emo9.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo23.gif

אני- היי! אני דנה.. בת 13 ואני רוכבת באודים, (אינגליש-קפיצות) מה הולך פה!? אממ יש דיונים על כול מיני דברים... מנסים לאגן מפגש פורום... ו.. טוב אני ישאיר לאנשים אחרים גם מה לספר לך.. ו... ברוכה הבאה!

Vintage Queen

New member
הייי

וולקאם!
אני סתיו.... אני בת 15 ויש לי סוסה פרטית (--->) שקוראים לה מיסי
אני רוכבבת אינגליש באורוות הקיסר ומתחרה 80-90/100
מקווה שהפורום הזה ימצא חן בעינייך...

TauraMan

New member
ברוך הבא!../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

מקווה שתשתלב... אני דורון, רוכבת כבר איזה 8 שנים בעין המפרץ, מתחרה במטר (תחרויות ליגה ב90-100)

ברוך הבא חג שמח../images/Emo138.gif../images/Emo137.gif

בד"כ מאד כיף כאן לפעמים יש ריבים וזה מעצבן אבל אח"כ הכל מסתדר רב הילדים כאן נחמדים מקווה שתהנה אני ליבי בת 15 וחצי ורוכבת כבר יותר מ3 שנים ינגליש בחוות אמיר שבירושלים. מתה מתה על סוסים ובע"ח ורוצה להיות וטרינרית הסוסים האהובים עליי בחוה הם: ונוס,מונטה,טומי,קארין,שבת,בריג'יט,אקסטרה,שרי,וירון
חג שמח

ווינגז

New member
../images/Emo57.gifברוכה הבאה../images/Emo6.gif

ברוכה הבאה לפורום
... קוראים לי יעל, אני בת 15 (כמעט
) רוכבת ווסטרן (אחת מיחידים בפורום אני חושבת.... אבל לא נורא!) רוכבת כבר כמעט חמש שנים... יש לי סוס שקוראים לו ג'ז ועוד כמה ימים אני מקווה שאבא שלי יגמור לדבר עם המנהל של החווה והודיני גם יהיה שלי...
בכל מקרה אני כותבת את אותו דבר לכולם... אז סורי
אבל אני בטוחה שתהני בפורום

a l o n i s 1

New member
תודה לכולם ....

אז ככה אני אלון ישראלי רוכב כבר כ-3 שנים אבל רכבתי מרוצים ליפני כאן על אלוף הארץ לסייחים עד גיל שנתיים .. ואז הייתה לי הפסקה ואז שוב רכבתי אינגלישו יצאתי לקורס של עוזרי מדריכי רכיבה בכנות ועכשיו אני רוכב ומתחרה ב-80 ס"מ אני קופץ כבר בערך חמישה עד שישה חודשים.. ועולה עכשיו אולי ל-90... עכשיו אני רוכב באורים...ואני מקווה להיתראות עם כול מי שיבוא לתחרות דרסאז בנצר סירני...

harazy

New member
היית בתחרות אצלנו בחוות צח לא??????

אני גלעד חראזי מחוות צח רוכב על מלך בשם שלוק הוא טורוברייד ואני מתחרה מטר 90 או 100 תלוי איפה ובליגה 90-100 תמונה מהתחרות אצלנו..

a l o n i s 1

New member
כן אני הייתי ...

אז ראשית היה מאוד יפה ח"ח על האירגון כול הכבוד האבתי את הכול ... אה אני מיתחרה 80 ס"מ ועולה אולי ל-90 ס"מ וזה כי אני רוכב קפיצות ודרסאג' רק כ-5 חודשים ... אך רכבתי ליפני כן מרוצים וכזה רכיבה "חפיפית" אז זה קצת עוצר אותי אבל הלך לי מצוין הצלכם.. רציתי להגיד שמאוד היתרשמתי מהאופניים זה מיכשול יפה קשה וכחם.. במיוחד לי כי הסוסה שלי סרבנית במיכשולים צרים ובחומות בעיקר וכול מחשול מפחיד אחר

harazy

New member
אני קרעתי את התחת שלי!!!!

ובניתי וצבעתי את כל המכשולים האלו!!!!!!!!!

harazy

New member
לא התכוונתי רק צפציפית לתחרות הזאת.

אני צבעתי את הקורות ובניתי את העמודים עוד לפני שהתחלת בכלל לחשוב לבוא לעזור לנו.. עוד לפני שנה שנה וחצי אני ונועם קרענו את התחת עם העמודים האלו..

למעלה