Fire Fighter Kalen
New member
שלום לכולם
יש לי שאלה אליכם , היא לא קשורה באופן ישיר למדע, אלא באופן עקיף. אני בחרתי במקום ללמוד חמש יחידות פיזיקה באופן רגיל בכיתה, לעשות עבודת גמר, שזו עבודה שממירה את העבודה שלי בכיתה, בכתיבת עבודה, ומופיעה בתור הציון שלי של חמש יחידות. לעבודה זו אנו מקבלים מנחה בעל תואר אוניברביסטאי (יש מתנדבים
) שעוזר לנו לכתוב את העבודה. אני בחרתי לעשות בנושא הפיזיקה. כאשר אמרו לי לחשוב על נושא אני חשבתי שזה תהיה עבודה מעניינת לכתוב על פרדוקסים שונים מתחום הפיזיקה, ומשם להסביר בתמצות על כל מיני דברים, לדוגמא, להביא את פרדוקס שרדינגר, ואז להסביר על הקוונטים וכו'.. עכשיו מה שאני מבקש מכם זה עצות לנושאים של עבודה בנושא פיזיקה - יכול להיות הכל החל מעבודה על מארי קירי , ועד הוכחת חוקי ניוטון בניסויים שונים, הכל מתקבל! תודה מראש!!
יש לי שאלה אליכם , היא לא קשורה באופן ישיר למדע, אלא באופן עקיף. אני בחרתי במקום ללמוד חמש יחידות פיזיקה באופן רגיל בכיתה, לעשות עבודת גמר, שזו עבודה שממירה את העבודה שלי בכיתה, בכתיבת עבודה, ומופיעה בתור הציון שלי של חמש יחידות. לעבודה זו אנו מקבלים מנחה בעל תואר אוניברביסטאי (יש מתנדבים