שלום לכולם!!

MIHA22

New member
גם אני חדש! מה הנושא של הפורום?

אשמח להבין מה הולך פה..................... תודה מראש מיכה.......

sh53

New member
../images/Emo20.gif לשניכם - ברוכים הבאים ../images/Emo20.gif

כשמו של הפורום חברויות, כאן מדברים על חברויות בין אנשים, אם זה חברות בבית ספר, בעבודה, בשכונה וחברות בין אוהבים. העתקתי לכם לנוחיותכם את הודעת הפורום: "כאן תוכלו לדון על חברויות ואהבה, ואף לשתף במקרים אישיים שחוויתם. מי יכול להסתדר בלי החברים הטובים שלו, שמבינים אותו בכל מצב, ומקבלים אותו כפי שהוא? מה עושים כשמתעוררת בעיה? כשהקנאה גוברת על האהבה? כשמרגישים שאין יותר כימיה ביניכם? הדבר הלא צפוי קרה, והתאהבתם בידיד/ה הכי טוב/ה? מה עושים כשלא מוצאים את החברים המתאימים לכם? כאן זה המקום לשאול להתייעץ ולשתף. כל שאלה או דיון יתקבלו בברכה, אלא אם כן הם נוגדים את חוקי הפורום (שנמצאים בעמוד המאמרים). החוקים הם על מנת להנעים את גלישתכם." עוד מידע על הפורום יש בשער הפורום
אז ברוכים הבאים כבר אמרתי?

MIHA22

New member
תודה על קבלת הפנים SH53!!!!../images/Emo66.gif

בכל אופן לגבי חנוכה אני עדיין לא סגור על זה. באמת אחלה של פורום בלי צל של ספק! ולכל פצועי האהבה כאן אל תשכחו ששום דבר לא מרפא יותר מהזמן עצמו! לא חייבים להילחם אפשר לזרום עם הכאב ורק כך הכאב באמת חולף. אז שיהיה לכולם אחלה של חיים !

enjoi butterfly

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

הגעתם לפורום הכי חם בתפוז... תרגישו בבית.......

PEACE FOR ALL

New member
היי מיטל.../images/Emo141.gif

אני אוהבת את השם שלך. :) וברוכה הבאה לפורמינו. תהני!

Maybe Its Me

New member
ברוכים הבאים !

שלומלום!
תהנו כאן אני אומנם לא חדשה אבל חזרתי לשגרה אחרי לחץ מטורף בביצפר
אז הנה אני!
שמי לאה ואני מהמרכז התמכרות נעימה אנשים!
שבת שלום

sh53

New member
מיטלייי ו- MIHA22

יש סיכוי שנראה אתכם במפגש שלנו בחנוכה? לא צריך להתבייש לומר כן, צריך להתבייש לומר לנו לא
אני רואה כי MIHA22 הגיב וקפץ ראש היישר אל תוך ההודעות והשרשורים שלנו, קבל ח"ח על כך, יפה לך הכניסה המרשימה הזאת לפורום
מיטלייי - בקרוב אצלך

מיטלייי

New member
שלום לכולם!!

חזרתי .. לאחר סופ"ש ארוך ורומנטי.. בין ברקים ורעמים.. וגשמים.. כמו גדולה אני פה! אוהבת אתכם.. מיטלוש..

sh53

New member
מסכימה עם ליסוש שיש מקום לפירוט../images/Emo45.gif

2 כוסיות

New member
האלן מה קורה???

אני אנג'ל מחיפה...כיתה ט ויאללה פרטים! אה וברוכה הבאה ממי

למעלה