שלום לכולם!

עטרה ש

New member
ברוכה הבאה!!

ו...
תזהרי הפורום ממכר...
אלי7... איזה צחוקים היה היום... D-:

אני לא בבני עקיבא

אני לא בבני עקיבא אז זה אומר שאני לא קיימת? חוץ מזה מה הקשר? בטח יש פה עוד אנשים שהם לא בבני עקיבא....

tiki tiki

New member
מור חיה../images/Emo2.gif ../images/Emo70.gif

סתם, אם היית מצטרפת קצת לפני זה היית רואה את כל הויכוחים על החתימה המפורסמת של שרוך ושל יאיר...

tamarhp

New member
../images/Emo6.gif

התעצבנתי מספיק ביומיים האחרונים, אז מבחינתי זה מקובל.

שרוך

New member
אני לא עצבני אין לי כוח שוב לריב

בס"ד הי תמר סורי למי שהוא חדש פה 1! אבל הויכוח על חתימתי שכל כך מוצדקת היתה פה כבר פעמים!! ולפי דעתי זה מספיק !! לכן לכי לארכיון תחפשי אם זה נחמק סורי !! ושוב סורי לחדשים שלא ראו אקשן בפורום ( תמר מזכיר משהו?) שרוך

tamarhp

New member
חחח ברור שאני זוכרת

צריך לשאול - לאיזה אקשן אתה מתכוון? יש יותר מדי
אבל הכי טוב היה בצ'אט!!

tamarhp

New member
../images/Emo6.gif

התעצבנתי מספיק ביומיים האחרונים, אז מבחינתי זה מקובל.

מה הקשר?

למה נראה לך שמי שלא בבני עקיבא הוא לוזר או שהוא לא קיים? לא הבנתי בכלל מה הקשר? אולי תסביר לי מה הקשר? וחוץ מזה לעניין אחר...... מימ זאת הילדה שבבי"ס אלישבע...... שלא מוכנה לגלות את שמה? מאיזה כיתה את? ונועה יש לך שם חמוד....

oria15

New member
נכון!!!!!

היא צודקת ב-100% אני עד לפני שנתיים לא באתי בכלל לבנ"ע, אז עד אז לא הייתי קיימת???????????????? אז רק כדי לעדכן אותך: עד כמה שאני הבנתי אני הייתי קיימת מאז שנולדתי.... נ.ב אין לי שום כוונה לפגוע במישהו...

אתה רואה?

אוקיי אז כל מי שלא בבני עקיבא הוא גם קיים וזה שאנחנו לא בבני עקיבא לא אומר שאנחנו לא קיימים..... אז בוא נחדש את הדברים של מי שאמר שמי שלא בבני עקיבא לוזר/לא קיים אז מהיום גם מי שלא בבני עקיבא קיים.......... ביי ביי לכולם ושבת שלום ומי שכן בבני עקיבא תהנו לכם.... ובהצלחה מחר.....

למעלה