אי אפשר עמיצורית פרשה מהפורום
ש שירן לוי1 New member 23/11/03 #1 שלום לכולם! אני חדשה בפורום- אמרו לי שממש כיף פה אז החלטתי לנסות... תקבלו אותי יפה! שירן
ל ליאור השריף New member 23/11/03 #2 ../images/Emo24.gif יש לנו ברירה?../images/Emo24.gif בס"ד סתם...... ברוכה הבאה... מקווים שתהני...
ש שטלופטצחי שוב New member 23/11/03 #5 וולקאם!!!../images/Emo140.gif ברוכה הבאה הזהרי - הפורום ממכר!!!!!! ואת תהני פה, אני בטוחה...... כי אנחנו משפחה גדולה ואוהבת... אז אנחנו לא ניתן לך לא להנות...... באהבה ענקית....
וולקאם!!!../images/Emo140.gif ברוכה הבאה הזהרי - הפורום ממכר!!!!!! ואת תהני פה, אני בטוחה...... כי אנחנו משפחה גדולה ואוהבת... אז אנחנו לא ניתן לך לא להנות...... באהבה ענקית....
ש שירן לוי1 New member 23/11/03 #8 היי... איך קוראים לך? מה? השם הארוך הזה זה השם שלך? או שזה סתם שם שהמצאת?
ש שטלופטצחי שוב New member 23/11/03 #9 הי גם לך!!!! ת'אמת קוראים לי מור..... ושטלופטצחי... זה כבר סיפור ארוך...... בקשר לשטלופטצחי- שוב, הייתי צריכה לשנות אצלי משו....... תהני כאן פווווווולים!!!
הי גם לך!!!! ת'אמת קוראים לי מור..... ושטלופטצחי... זה כבר סיפור ארוך...... בקשר לשטלופטצחי- שוב, הייתי צריכה לשנות אצלי משו....... תהני כאן פווווווולים!!!
B BaDoDa New member 23/11/03 #11 ../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif בס"ד תהני וזהירות הפורום ממכר!!!!
ב בונבון1 New member 23/11/03 #13 היי שירן... לא`ידע אם אני יכול לתפקד כמארח, אני רק שבוע כאן... אבל באמת כייף כאן. אין ספק. תהני...