שלום לכולם

SilentWave

New member
שלום לכולם

חזרתי מחופשה נהדרת באיטליה. עכשיו רק נשאר לי להשלים המון חומר..... והכי נחמד לראות שאחד מהדיונים הקודמים בפורום מדבר על עד כמה קשה ממ"ן 14 במדעי המחשב... אני חושב שאני פשוט אדלג עליו...

היי אנשים! רק רציתי להגיד לכם תודה!

עכשיו שגל חזר, רציתי לומר לכם תודה על ההזדמנות שניתנה לי להתארח בפורום המקסים שלכם! גם אם לא הגבתי, היה כיף לקרוא את השרשורים שלכם על מה זה להיות סטודנט באו"פ... להלן מסקנותי בעקבות הזכות שנפלה בחלקי להתארח בפורומכם (וכאחת שלמדה באוניברסיטת בר אילן (חלק מהזמן והרוב במכללה): 1) אני מעריכה אתכם על הדבקות במטרה ועל מעייני המשמעת העצמית האדירים שנדרשים מכל מי שרוצה ללמוד בפתוחה... אני? בחיים לא הייתי שורדת!
2) קצת קשה לי לתפוס איך אפשר ללמוד אינפי ומדמ"ח מספרים בלבד, אבל אם לנועה זה עושה את היום, וענבל לוקחת את הדייט (הממן) שלה להורים - לא נותר לי אלא לחייך בהבנה
3) ענבל, רציתי להגיד לך תודה על שרשורים מקסימים כמו מדד החנאניות... כשקראתי את השאלות שהרכבת ואת התשובות שלך ושל אחרים זה עשה לי חיוך גדול (כזה
) 4) ממ"ן, ממ"ח, קורס מתקדם, מנחה, דף נמלים, אינפי, מדמ"ח, תל"ם, שאילת"א, קול האו"פ, מרכז לימוד, כרמית גיא וכו' היו כולם מונחים זרים לשכמותי... אחרי שבועיים בחברתכם, אני כמעט שולטת בשפה שלכם לחלוטין!
אז שוב, תודה לכם על האירוח ושיהיה לכל אחד ואחד מכם המון בהצלחה!! שלכם, הגר
פורום דמיון מודרך ו-NLP נ.ב. ואם בכל זאת נמאס לכם ואתה צריכים הפסקה למוח, אני מקדישה לכם את הלינק הבא:

Fingertip

New member
בקשר ל-2...

דווקא נראה לי הפוך. איך אפשר ללמוד מתמטיקה לא מספרים? זה נשמע לי כל כך מבולגן ולא מסודר. מה גם שיש הוכחות שצריך לקרוא מספר פעמים. זה נשמע לי קטסטרופלי. אהד.

kawa

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo13.gif היי ../images/Emo51.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo13.gif

רק עכשיו ראיתי היה נעים לקרוא את מה שכתבת
ענבל

למעלה