שלום לכולם!

שלום לכולם!

אני רוצה להקדיש את הקטע הבא למנהל הפורום שפעם מישהו האשים אותו בציניות עכשיו כנראה שזה יהיה באי שפיות זמנית חחחחחחח בכל אופן אלנינו ידידי זה בשבילך לכל אשר אומר יש משמעות רבה יותר כאשר אתה מקשיב לכל אשר אחשוב יש משמעות רבה יותר כאשר אתה מבין לכל אשר אעשה יש משמעות רבה יותר כאשר אתה נוכח ולכל אשר קורה לי יש משמעות רבה יותר כאשר אני יכולה לשתף אותך בכך תודתי נתונה לך על כי אתה מוסיף כה הרבה לחיי ברברית

princess lis

New member
שלום לך ולכולם...../images/Emo140.gif

ברברית מוזהבת
ידוע לך במקרה מי האשים את
הזהב
ערב טוב לכל החברים

elninyo

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo7.gif

ברברית, כל מה שאמרת בשעה21:04:00 וביום 18/11/03 מוקדש עבורי
והנני זכאי
אין מה להגיד עם התקפה
כזו, פי נסכר, בהלם!
ברברית...את בטוחה כי זה שהקדשת לו, מוסיף כה הרבה לחייך? תראי אם התכוונת למישו אחר, לא קרה כלום, תתחילי לרשום מחדש, וזה בסדר
בעצם תשאירי כמו שכתבת, מצא חן בעיניי...למה לא? אצייר את רגשותי לבל יובנו אחרת...
דיון-סולו: (דייג אהבאל...תשתוק, מה איכפת לך שאתה מוסיף לחייה...שיקנאו כולם, תמיד מחפש בציציות...לא מפותח, לך תדע אולי זה נכון...? תגיד לה שתשאיר ככה הכי טוב, מחר תדפיס ותתלה על הלוח מודעות בעבודה, שיתפוצצו מקנאה , שיחרקו מזעם ותפולנה להם כל השיניים התותתבות, הכתרים המחלפים, וטוחנות על ריק, שיהיו בני אדמים טובים יותר. ביננו נכון שברברית מוזהבת כותבת מדהים? ><>...שששששששש, אתה רוצה להתחיל מחדש
)

בוקר טוב לכל השבט הישן והנם את שנתו

ברברית מוזהבת,שמחתי לקרוא שאחרי התלבטויות רבות החלטת להצטרף לשבת החוטאים. ולגביך דייג,אני שמעתי אותך אומר לשופט שאינך אשם אז מאחר ואינך אשם מחמת הספק אני מצטרפת לשבט הברבריות המוזהבות מכריזה עליך זכאי בלי כל ספק אתה הבנת את זה דייג?

דייג כעת אני מבינה !!!!

אתה בכית בגלל הבצל הירוק ולא בגלל שאתה יצאת זכאי מחמת הספק ביצוע: בצל ירוק מילים: חיים חפר לחן: סשה ארגוב פעם ראיתי מרפסת בלי אור, טיפסתי אליה לאורך צינור, רציתי רק לבדוק את מצב המנורה - לפתע מי מופיע? המשטרה. אדוני השופט! אדוני השופט! זאת האמת וכל האמת, אז למה אתה לי בית סוהר רושם? אינני אשם, אינני אשם. לגברת אחת באוטובוס פיניתי מקום מתוך נימוס, אבל מרוב צפיפות ומחנק - הכנסתי לה את היד לתוך הארנק. אדוני השופט... יום אחד פוגש אני בתייר שרצה להשקיע באיזה דבר, אז מכרתי לו בית שלא היה שלי - כי לא רציתי שיסע מפה עם יחס שלילי. אדוני השופט... היה לי שכן נורא ואיום שלא רצה לחיות איתי בשלום, כשחטבתי עצים בא פתאום המסכן והכניס את הראש מתחת לגרזן. אדוני השופט... אדוני השופט, אל תהיה כזה מן... למה באדם אתה לא מאמין? רק לא בית סוהר, למען השם - אינני אשם, אינני אשם. אדוני השופט...

elninyo

New member
../images/Emo19.gifערב טוב לבאי הפורום ../images/Emo24.gif

כעת משיצאתי זכאי, ברצוני למסור ד"ש, ונשיקות חמות והמון חיבוקים לחברות שצעדו עימי לאורך כל התנהלות ההאשמות
והאמינו כי אשמתי תצא לאור, גם נישמתי, עם אור ראשון...מה עוד נהוג לאמר ברגעים כאלה?(רגע מדפדף בערך דרעי...) ושוב תודה לך ברברית מוזהבת
, תודה לך נסיכה עם לב זהב
, תודה לך חוטאת במילים יקרה
.
תודה לאל
מילים: זאב נחמה לחן: זאב נחמה ותמיר קליסקי
תודה לאל שאין בי נקמה תודה לאל שרוע לא שוכן בי תודה שלא הילכו עלי אימה ואם עשיתי רע אני חוזר בי תודה לאל שיש בי רצונות לבנות עולם שטוב יותר לחיות בו לדאוג לילד רך ולקוות שאף אחד אף פעם לא יפגע בו לא נוטר טינה לאיש אחר (הוא מגייס את כל כוחות האהבה) יש בי נשמה בלי צל של נקמה לחיים יפים על פני האדמה תודה לאל שלי נתן אותך אהבתך תשמור עלי ועל ביתינו ויחד נלכד ולא נשכח לדאוג גם לדורות שאחרינו לא נוטר טינה לאיש אחר (הוא מגייס את כל כוחות האהבה) יש בי נשמה בלי צל של נקמה לחיים יפים על פני האדמה זמן עובר והגלגל חוזר המלחמות הורסות כאן כל חלקה טובה תנו לאהבה להחיות את התקווה לחיים יפים על פני האדמה

bimbo.

New member
אלניניו יקר....

זה שיש לך חברות כאלה אוהבות,
, כנראה מגיע לך
אבל אני מתה מסקרנות: על מה האשמה ובזכות מה הזכאות??????? אנא, ספק את סקרנותי....

תראי בימבו עד שהדייג יגיע עם ההסבר

אדליף לך את המידע בשושו הפלילו את הדייג שלנו בגלל הרשת (בעברית יפה קוראים אותה מכמורת) וגם בגלל המצולות (דייג,עד היום לא יודעת מה חיפשת אי שם במצולות הים?) עד כאן זה מה שמותר לי לספר לך בימבו

bimbo.

New member
חוטאת יקרה, האמנם אינך יודעת

מה חיפש במצולות הים? אספר לך: הוא חיפש את בת הים היפה (לא היתה לי פיה, אז נסתפק בפייה)

emmy5

New member
בימבו יקרה ,את כל כך סקרנית?

אני התבישתי לשאול...מה שאני יודעת ,הדייג לא אשם NO GUILTY הוא הוציא את הדגים מן AQVARIUM

חחחחחחחחח איימייייייי

מה זאת אומרת שהדייג לא אשם? חחחחחחחחחחח הוא הוציא את הדגים מהאקווריום? חחחחחחחחחח בטח שהוא אשם את מבינה כעת איימי למה הוא יצא זכאי מחמת הספק? כי את אומרת שהוא לא אשם אני אומרת שהוא אשם הדגים אמרו שהדייג אשם אז השופטים היו צריכים להכריע ועדיין לא יודעים בעד מי להכריה מה יששששש איימייי מה הדייג לא ידע מה יקרה לדגים כיצאו לחופשי?

emmy5

New member
חוטאת ,יש לי סוד ..אבל...חכי....

חלק מהדגים הלכו לטייל בים,אני לא אספר לך כל הסודות ... הוא יספר לך ...חלק מהם עשו גפילטה פיש ...חלק ...טוב אין פה פרוטקשן?

תודה לכל השופטים שזיכו את הדייג

והוציאו אותו לחופשי בלי ואו עם הספק!
ביצוע: חיים משה מילים: עוזי חיטמן לחן: עממי יווני תודה על כל מה שבראת תודה על מה שלי נתת על אור עיניים חבר או שניים על מה שיש לי בעולם על שיר קולח ולב סולח שבזכותם אני קיים תודה על כל מה שבראת תודה על מה שלי נתת על צחוק של ילד ושמי התכלת על אדמה ובית חם פינה לשבת אישה אוהבת שבזכותם אני קיים תודה על כל מה שבראת תודה על מה שלי נתת על יום של אושר תמימות ויושר על יום עצוב שנעלם תשואות אלפיים וכפיים שבזכותם אני קיים.

למעלה