שלום לכולם!

וכעת אשב לי לכתוב מכתב לרבי

ביצוע: לוליק מילים: דן אלמגור לחן: עממי לפלך מוגילוב..פסיק, לעיר לאדי..פסיק, לרבי הקדוש רב שניאור זלמן..נקודה. הנני להודיעך רבנו הקדוש שהפרנסה אצלי בזמן האחרון לא כל כך: איייייי וגם הבריאות בזמן האחרון, לא כל כך : אייייי ואשתי הרי אף פעם לא היתה... אייייי ואתה הרי ה-אייי אאייייי עזור נא לי רבי. פזמון: אם המצב קשה, אם המצב לא טוב נכתוב מכתב לרבי ש...בפלך מוגילוב. עברו ימים, השתנו הזמנים, ומצבו של החסיד השתפר ישב בכורסא נוחה וכתב שוב מכתב לרבי. לפלך מוגילוב..פסיק לעיר לאדי..פסיק לרבי הקדוש רב שניאור זלמן..נקודה. הנני להודיעך רבנו הקדוש שהפרנסה אצלי בזמן האחרון קצת יותר: אייייי וגם הבריאות בזמן האחרון, קצת יותר: אייייי וארבעת הילדים שלי, כל אחד הוא: אייייי ואתה הרי.. ה-אייייייי תודה לך רבי. אם המצב קשה... עיקר שכחתי רבי..נדמה לי שאשתי בזמן האחרון אייייי אם המצב קשה אם המצב לא טוב נכתוב מכתב לרבי ש..בפלך מוגילוב אם המצב הוטב, אם המצב כבר טוב נודה לרבי הקדוש... בפלך מוגילוב.

ברברית מוזהבת!!! זה לא נכון!!

קודם כל שלום לכולן...במיוחד לחוטאת,לשתיהן...! ועכשיו לזהבית. כל מה שכתבת על המנהל החרמן הזה הוא לא נכון, וגובל בהסתה. את מרבה לשבח ולהלל אותו,אבל אני רוצה להגיד לך שהגיע שמועה לאוזני שהמנהל הזה רודף שמלות מושבע ואת צריכה להזהר ממנו. הוא חושב שאם הוא בלונדיני,כל עלמות החן ירבצו לרגליו ויחכו למוצא שלו....! וחוץ מזה הוא אוהב לדפוק ירוקים! עובדה,הוא פיספס את מסיק הזיתים האחרון שהסתיים לא מכבר ולכן נאלץ למסוק רק את הזיתים האחרונים שנשארו על העץ, עד שהפכו להיות שחורים. הוא מאוד התאהב בדפיקת זיתים שחורים. ובכלל, בכל מי שהייתה לבנה והפכה לשחורה. ולכן מחר בבקר הוא יורד לאילת...!

איזה קריזה אתם מביאים לי..........

יאללה מה זה פה? בשביל זה השתחררתי בערבות? קבינימט...אני הולך לשכנה שלי סטלה,בעלה הלך במילואים אז אני צריך לעשות לה בייבי סיטר...! יאללה,ת'ראות מחר. אם אני לא רואה פה אפ'חד מחר בערב, אני יתלונן אצל חוטאת במילים....אומרים שגם בעלה הולך לפעמים במילואים.

טוב נו,חזרתי......

קבינימט,עוד פ'ם אין פה אף אחד....? מחלוף,תתניע את הניידת...תבוא תקח אותי בחזרה למחלקה...!

emmy5

New member
הזמינו אותך למפגש ,למה אתה כאן?

קצת מוזיקה שלא יהיה משעמם

elninyo

New member
../images/Emo19.gifבוקר טוב קונן../images/Emo24.gif

התעקבתי בשק"ם...ראיתי את מחלוף בניידת,תיכף הבנתי יש אורחים

לקונן היפה שלום!

ראשית הכניס קצת סדר לדברים השיר נכתב בשביל בעלי האחד והיחיד למרות שהוא הוקדש לאלניניו הדברים נאמרו ונכתבו לבעלי בקשר לדברים שכתבת על אלניניו לא אתייחס ברשותך לדברים רק אומר דבר אחד בכל הנוגע לי אני יודעת להסתדר היטב אבל תודה על האזהרה! ברברית

elninyo

New member
../images/Emo19.gifאיזו אזהרה, קונן סתם צוחק...../images/Emo2.gif

ברברית, אל תאמיני לו, נשבע לך הוא הבטיח לי, כי תוך שבוע הוא ישנה תדמיתי לאין ערוך, שאלתי כמה? אמר שאגדיל את צנצנות הזיתים במשלוח, סגרנו, אבל לא ידעתי כי בכוונתו להשחיר את פניי, גם ככה הם בצבע מוקה יטבתה
טוב שלא סגרנו על בוק...

חחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

אז טוב שלא סגרתי איתו כלום! לא הייתי רוצה לדעת לאיזה צבע הוא יהפוך את פניי ברברית

למעלה