שלום לכולם,

yasming

New member
שלום לכולם,

אני לא יודעת אם זה המקום אבל בכל זאת אנסה, בסופ"ש הקרוב אנו נוסעים למפליי הניאגרה {הצד הקנדי} ורציתי לדעת אם יש למישהו רעיונות לאטרקציות באיזור , מסעדות טובות. שמעתי שזו לא העונה של הסירות שמגיעות עד למפלים. תודה

noa0912

New member
ניאגרה

לא הייתי, אבל שמעתי ש"ניאגרה און דה לייק", זה ממש נחמד, זוג שביקר שם סיפרו לי שהם ממש נהנו, והמליצו לי בחום ללכת! והאמת היא שזאת באמת האטרקצייה היחידה באיזור הזה... (חוץ מהמפלים עצמם שבאמת לוקח בדיוק שתי דקות לראות...) העיר ניאגרה מכוערת עד כדי בחילה... אבל אם אתם מחפשים אטראקציות לילדים, יש שם הרבה מוזאונים טיפשיים כאלה, כמו שיאי גינס ועוד רבים (מדי) אחרים, שיכולים אולי להיות פתרון... בקשר לסירות, באמת לא נראה לי שזו העונה, אם זיכרוני אינו מטעה אותי, היא מסתיימת באוקטובר...

formersusan

New member
האזור כולו מקסים

מהמפלים עצמם אפשר לנסוע לאורך הנהר, לראות את ה"מערבולת" ונסוע ברחפן מעליה, להמשיך לגנים הבוטנים, לשעון הפרחים, למוזיאון הפרפרים, ומשם לחנה צבאי מהמאה ה18, פורט ג'ורג', לאנדרטה במקום בו הובסו האמריקנים במלחמת 1812 (יש שם פארק נחמד), ומשם לניאגרה און דה לייק. אם כי הכול תלוי במזג האוויר. אנחנו היינו שם באביב, ואכן, היה חביב... אבל בעונה זאת הימים קצת קרירים לטיולים רגליים ארוכים...

formersusan

New member
האזור כולו מקסים

מהמפלים עצמם אפשר לנסוע לאורך הנהר, לראות את ה"מערבולת" ונסוע ברחפן מעליה, להמשיך לגנים הבוטנים, לשעון הפרחים, למוזיאון הפרפרים, ומשם לחנה צבאי מהמאה ה18, פורט ג'ורג', לאנדרטה במקום בו הובסו האמריקנים במלחמת 1812 (יש שם פארק נחמד), ומשם לניאגרה און דה לייק. אם כי הכול תלוי במזג האוויר. אנחנו היינו שם באביב, ואכן, היה חביב... אבל בעונה זאת הימים קצת קרירים לטיולים רגליים ארוכים...

למעלה