שלום לכולם!

Negative one

New member
שלום לכולם!

קוראים לי דורון ואני חדש כאן... את ברי האמיתי,זתומרת את השירים הטובים,גיליתי רק לפני כמה שבועות אבל כבר הספקתי להתאהב. כבר פעם ידעתי שמבין הזמרים הישראלים ברי סחרוף הוא מועדף עליי והכרתי כמה שירים כמו:ככה זה,שוב חוזר הניגון,השומר של הגן,אבל לא יותר מזה. לפני כמה שבועות הורדתי את אין קץ לילדות,ונורא אהבתי. משמה התחלתי להוריד עוד כל מיני שירים של ברי וכמו שכבר אמרתי-בהחלט התאהבתי. לפני כמה ימים קניתי את הדיסק "שהגיטרה מנסרת את הלילה",הופעה חיה של פורטיסחרוף כמו שבטח אתם יודעים (עוד הוכחה שהורדת שירים לא מזיקה לתעשיית המוזיקה). אז אני מקווה להשתלבות ניעמה בפורום הזה שבאמת נראה חביב :) דרך אגב,יש לי שאלה,דווקא על שיר של פורטיס: באיזה דיסק מופיעה גרסת האולפן של השיר "המוות אינו מחוסר עבודה"?

ענת1986

New member
פלונטר- שם האלבום עם השיר שביקשת../images/Emo13.gif

ברוך הבא דורון
מקווים שתהנה
שמחים שהתחלת לאהוב ולשמוע את ברי. הוא בהחלט הכי טוב והכי אהוב גם עליי
מוזר לא?
"כשהגיטרה.." הוא דיסק אדיר! אני מציעה לך לחרוש עליו ימים ולילות. הוא שווה כל שמיעה!
בנוגע להורדת שירים- בפורום אנחנו נגד זה. הורדת שירים היא אינה חוקית ולא מקובלת פה. אני מקווה שעתה, לאחר שאהבת את השירים, תלך ותקנה את הדיסקים המצויינים של ברי. (הרבה יותר נחמד לשמוע את השירים ברצף, בתור דיסק, מאשר סתם להוריד).
לילה טוב

למעלה