שלום לכולם ....

מעניין למה הוא צלע באמת?!? כי

אולי בגלל שקרעת אותו בקפיצות!? בזמן שהסוס הזה גם ככה חצי גמור?! זה אשמתך שהוא צולע עכשיו.. ואף אחד לא רוצה שתרכב על הסוס שלו כי אתה רוכב מגעיייייל!! ואתה תהרוס תסוסים ולמשל יהודה לא רוצה שתרכב על אמור כי הוא לא רוצה שתהרוס אותו, אם היית רוכב טוב כמו יפתח הוא היה נותן לך תסוס לידיים אבל כבר הרסת לו סוס אחד אז הוא לא רוצה שתהרוס לו תסוס השני!!.. אני ממליץ לך לקנות לעצמך סוס ותהרוס לעצמך את הסוס שלך.. רועי!

מי אתה?

ומה אתה מחרטט?????? קודם כל, אני לא עושה חצי פנסיון על אמור כי אני לא רוצה... ולא כי יהודה לא רוצה... וחוצמזה הוא לא צולע בגללי... אני קפצתי איתו רק פעמיים או 3 אז איך אתה אומר שקרעתי אותו בקפיצות בדיוק? אז לפני שאתה מדבר, תבדוק את הדברים... לטובתך!

אל תשקר.....

יהודה לא נותן לחצי מהאנשים שרוצים לרכב על אמור לעשות עליו חצי פנסיון מהסיבה הפשוטה שמתי שהוא רוצה למכור תסוס והוא מנסה המון זמן והוא רוצה שיהייה לסוס שם בתחרויות ושהוא יזכה בגלל זה הוא נותן לאורן לרכב עליו.. והוא לא רוצה שאתה או מישהו אחר שאני לא יגיד תשם שלו ירכבו עליו כי אתם תהרסו אותו ולא תוציאו ממנו משהו בתחרויות!!!!.. וקפצת יותר מפעמיים שלוש!!!! וגם באימונים שקפצת, אז קפצת איתו די גבוה וממש ממש ממש הרבה! אם היית קופץ איתו כמה קפיצות כל שעור זה בסדר אבל אתה כל הזמן קפצת איתו עוד ועוד ועוד והרגת תסוס באימונים שלך!! וזה יכל לקרות לכל אחד אחר!!! אבל היית צריך לחשוב עליו! ועכשיו הוא מסכן בתוך התא שלו והוא צולע כבר חודש+ ומי יודע כמה זה ימשך.. ומה קרה בדיוק שאתה לא רוצה לעשות על אמור חצי פנסיון?! מאותה סיבה שיהודה ממציא תירוצים שלא תרכב עליו וגם לאחרים...

TauraMan

New member
שאלה קטנה..../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

סליחה שאני מתערבת.. אבל כשסוס צולע אתם סתם משאירים אותו בתוך החצר או משחררים אותו איפשהו או הולכים איתו ביד?

תלוי במקרה....

אם נגיד יש סוס שקרע משהו ויקח המון זמן עד שהוא יחלים אז לפעמים יהודה שולח אותו למרעה.. אבל אם זה סוס פרטי או סוס בית ספר לפעמיםש המצב שלו לא קשה אז עושים לו הליכה כל יום כמה דקות.. וומפיר שהוא צולע.. אפילו את זה סער לא עושה! הוא גרם לקח שהסוס יצלע!! והוא עוד לא מטפל בו אחר כך... והוא לא עושה לו הליכה.. אתה בבכלל מברר מה קרה לו ואם הוא בסדר?! זה ממש חוסר לב ואחריות.. ויש סוסים שלא מוציאים אותם אפילו להליכה...

TauraMan

New member
לומפיר תמיד היו בעיות../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

רגליים מסוימות.. לא? אני זוכרת שכשהייתי אצל דרורי אליעד כל הזמן חבש אותו וכאלה...

narretrulz

New member
חחחחחח

אליעד? חובש? כנראה שם התחילו הבעיות רגליים
סתםםםםם

narretrulz

New member
אני רע?

הוא זה שכל תחרות מסנג'ר אותי לחבוש לו....האמת שהוא רק מנסה הוא לא ממש מצליח... חחח שיילמד לחבוששש

Sweet SuGaR

New member
חחח זוהר שכחת לציין שחבישה שלך

בלי בלוטה למעלה היא לא חבישה

עוד תמונה של חוואג' הכוסון

התכוונתי קודם שמה שאתה שמת זה לא חוואג', ושתי התמונות ששמתי זה חוואג' מיוקנעם, כולל התמונה שאני מרםת, היא השנייה כאילו..

TauraMan

New member
ברוך הבא../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

גם לאחותי קוראים חי
אני דורון, בת 14, גם לי אין סוס אבל אני רוכבת בעין המפרץ ומתחרה על סוסים תותחים (אוי טאורה הזה
) מקווה שתשתלב בפורום!

the prince hay

New member
אני מכיר אותך דורון ...

אני מכיר אותך.... ואני בטוח שעם אני יזכיר מי אני אז גם תיזכרי ... אז ככה : שהיית בחווה שלנו אז רכבת על זאוס ...(הסוס של יפתח ובאותו זמן היה לו שיעור על סוס אפור). ואת לא רכבת עליו הרבה כי הוא היה אחריי שהוא ממש חזר לעבוד אחריי הניתוח שלו. וגם עוד הפעם שהיית בחווה שלנו זה שהיה לדרור שיעור עם ליאון , היא הייתה עם קבוצה שלו ואנחנו דיברנו על איך שהם רוכבים ומה הוא לא עושה ומה כן .... אני בטוח שלא תזכרי אותי אבל שתיהי בחווה שלנו ואני יראה אותך אז אני יגיד ל מי אני ....

למעלה