שלום לכולם!

BabyBoy1

New member
שלום לכולם!

אני חדש פה וצריך עצה. אני עתודאי בן 19(בארון), ואני די דלוק על מישהו שלומד איתי (גם עתודאי). אנחנו ידידים, כאילו מדברים בהפסקות וזה. אבל אין לי מושג אם הוא הומו או לא
אני גם מפחד לעשות איזה צעד שיפגע בידידות שלנו. איך אני יכול לברר אם הוא בקטע או לא?

Swicca

New member
עם יש לכם ידידה משותפת ...

.. אז אתה יכול לשאול אותה עליו .. או משהו כזה
... לא יודע .. זה די מסובך .. חח נחכה לתגובות של שאר חברי הפורום ! :) ...

Weasley

New member
הממממ...

תמיד מעצבן אותי שהסיכוי הוא רק 1 ל10, אוף.
בכל מקרה. אני חושב שהאיש מלמעלה צדק, אפשר לשאול ידידה. או איכשהו לברר איתו קצת, בזהירות ככה.
קודם תבדוק אולי מה הוא חושב על הומואים. GoodLUCK...

Sonata Of Tears

New member
זאת אלולה להיות טעוט

לשאול מישהו מה הוא חושב על הומואים הומו בארון אלול לפחד להגן על הומואים מכוון שעלולים לחשוד בו

resputin

New member
ממ...

נתחיל ב'היי' :). אמרת שאתם ידידים, לא משהו קרוב מדי.. סתם מדברים בהפסקות וכאלה. הייתי מציע שתהדק קצת את הקשר בכך שתזמין אותו פעם לשבת על איזה כוס קפה, או משהו, ללמוד יחד למבחן.. משהו שהוא חברי למדי, לא משהו יותר מדי אאוט-אוף-דה-אורדינרי. שיחה קלה, קצת פרטים.. לדעת אם הוא בכלל פנוי עכשיו, חבר\חברה.. (יכול להיות והוא ינדב את המידע בעצמו, אם בכלל).. וכשהקשר לאט לאט יתחזק, עד שתגיע למעמד שאתה יכול לשאול אותו שאלה שכזו- או שתדע מספיק פרטים עליו בשביל לענות עליה, יקח זמן, אבל אם זה שווה השקעה גם אם לא יצא מזה כלום הייתי אומר שתלך על זה. מה שכן, כדאי לך לחשוב אם אתה רוצה לסכן את הידידות הזו בכללי. בלי קשר להומופוב\לא הומופוב\סתם ינתק את הקשר אחרי שיבין שאתה רוצה אותו, אלא על לקחת קשר של ידידות ודרך מטמורפוזה להפוך אותו לקשר זוגי, שאם לא יצלח, יכול להיות שתפסיד גם ידיד וגם חבר.

BabyBoy1

New member
אז ככה

גם אני חשבתי על זה, אבל לצערי אין לנו ידידות משותפות... ואנחנו ידידים קצת יותר טובים מ"היי",אני יודע שהוא לא הומופוב,אני מכיר אותו...אני גם יודע שהוא לא בקשר עם אף אחת. השאלה, איך לברר בלי שזה יהרוס את הידידות שלנו?

parker4

New member
דעתי

היי חומד אני גם עתודאי כן הומו רק שמחוץ לארון אין מה להרוס אם אתם דידים פשוט גש אליו ישר ולעיניין ותשאל אותו עם הוא בקטע או שלא. ככה אולי אם אתם ידידם זאת הזדמנות לספר למישהו קרוב עליך . חוץ מזה נו זה ברור כמעט כל עתודאי הוא הומו :) אם אתה עתודאי למקצועות האומנות מוני כמו קולנוע וכאלה אז לך ל זה בבטוח אם לא גם לך על זה בהצלחה

resputin

New member
אני לא חושב שפניה ישירה היא הדרך

הכי טובה ללכת.. צריך טיפה טאקט, כמובן, אבל אם למשל יהיה משהו בחדשות הקשור להומוסקסואליות, להתחיל בדיון על איזו כוס קפה ומשם לגלוש לפסים יותר אישים בסגנון "ניסית פעם?" וכו' היא דרך טיפה פחות ישירה עם קורטוב טאקט. כמובן שאפשר לחשוב ולמצוא סנאריואים הרבה יותר הגיוניים ופחות ישירים, עם טאקט, ^^זה היה ממש המצאה של הרגע.

למעלה