שלום לכולם......

Cherry69

New member
שלום לכולם......

היי לכולם אני מזמן רק מסתכלת על מה שקורא בפורום.. ועכשיו החלטתי להיצתרף .... אז הנה כמה פרטים עלי (עם תרצו עוד תשאלו) אז שמי דריה ואני מאזור הנגב.. אני בת 14 וחצי.. אממממממ ואני חושבת שזהו...

וואי../images/Emo12.gif

מלפני איזה 5 חודשים אמרתי שאני לא אוהבת חצילים ולעזאזל אתם עדיין בזה

Cherry69

New member
אמ....יש לי בעיה אשמח עם תעזרו לי..

הנה הקישור להודעה... אז בבקשה תגיבו! http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=645&msgid=22621335

resputin

New member
אממ..

תראי, חלק מלהיות ביסקסואלית- זה להמשך לבנות מינך. מה לעשות, שאם את נמשכת ונמשכים בחזרה, ומתחילים מערכת יחסים, עלול לצאת "שם" של לסבית- אבל מה לעשות שזה קצת.. כלול בתוך ההגדרה. אם זה כ"כ חשוב לך שיגדירו אותך בתור ביסקסואלית ולא בתור לסבית, אם שואלים או מכנים- תמיד תוכלי לתקן אותם.

Cherry69

New member
אמממ..בבקשה תעזרו ליי......

יש לי בשיכבה ילדה שלמדה איתי פעם בכיתה ז... אני והיא לא ממש דיברנו בשנה האחרונה ועכשיו מתחילת כיתה ט שוב התקרבנו.. ובזמן האחרון התחלתי להרגיש שאני מתאהבת בה.... (היא לסבית גאה) והיום היה לי תאומץ לספר לה שאני מתאהבת בה.. וחארי בצפר ישבנו ביחד בדשא שליד הביצפר.... והיא נישקה אותי.. ואחרי זה הבנתי שהיא עדיין אוהבת את האקסית שלה וזה פשוט משגע אותי בגלל שאני מתאהבת בא.. אז תעזרו לי מה לעשות. כי היא אומרת שהיא מרגישה משהו עלי אבל עדיין לא אוהבת.. והיא רוצה שיהיה משהו בינינו.. אבל... היא עדיין אוהבת את האקסית שלה.. מה לעשות??.

resputin

New member
אממ.. הייתי מציע שתערכי איתה שיחה

רצינית. יש אופציה החלטית ביותר שעד שהיא תחליט שזה לא "זה" ושהיא עדיין מאוהבת בחברה שלה לשעבר, תתאהבי בה כבר- וזה סתם יוביל לשברון לב וכאב מיותר. הייתי מציע שתשוחחי איתה, ותגידי לה שתחשוב טוב טוב מה היא רוצה, ותכריזי על תקופת קירור בניכן, שבה את לא תהיי קרובה אליה- כך לא תתאהבי בה מהר יותר, ולה יהיה זמן להחליט אם היא רוצה איתך קשר,או עדיין שקועה בעבר. ברגע שהיא תחליט, תכבדי את ההחלטה לא משנה מה שהיא- לטובת הקשר בניכן או לא ממש. במקרה והיא תחליט שזה לא "זה", ועדיין תרגישי שאת מאוהבת בה, תוכלי להמשיך באותה מגמת הקירור, רק בצורה קלה יותר, עד שהקראש שלך יחלוף ותשובו להיות חברות.

Ma E

New member
לדעתי..

אולי אם היא רוצה משהו איתך אז למה שלא תלכי על זה
כאילו היא יכולה להבין ולשכוח מאקסית שלה.. וככה גם לך יש הזדמנות.. וגם ברור שלדבר שיחה ממש טובה כזאת.. לפתוח את הלב. לדעתי גם אין משהו רע בלשאול אותה.. כאילו תשאלי אותה אם היא באממממת עדיין אוהבת את אקסית שלה (כי את חווווושבת או הבנת שהיא עדיין אוהבת) ואם כן אז תחליטו ביחד מה לעשות

ג ו צ יי

New member
מאמי תקשיבי..

זה שאת מפחדת משם של לסבית מאמי זה רק דיבורים את יודעת מה את ושיגידו מה שהם רוצים ובקשר לזה שאת רוצה להיות דוגמנית מאמי גם אם יהיה לך שם של לסבית, או לא, יגידו עלייך משהו בשביל כותרת בעיתון ואל תתיחסי למה שאומרים שיקפצו לך ובקשר לחברה שלך לכי על זה אם את אוהבת אותה והיא דלוקה על הידידה שלי תנסי להתחבר אליהשתתאהב גם בך

Cherry69

New member
אנשים תעזרו ליייייייייייייייייייייי

שמוע ידיד שלי לא ממש מבין מה זה דו -מיניים.. ואני לא יודעת איך להסביר לו. אז תעזורו לי

As I Am

New member
אם הכוונה היא לבי-סקסואלים,../images/Emo103.gif

מה רע בהסבר הפשוט של: אנשים שנמשכים גם לבנים וגם לבנות..?

Cherry69

New member
אממ...זה מה שאמרתי לו..אבל לא דעת..

עדיין יש לו בעיה להבין...

resputin

New member
ממ..

תראי, בעקרון את בת 14 וחצי -שזה כיתה.. ח'? הוא בגילך? יותר צעיר\מבוגר? גיל, בין היתר, גם קשור. יכול להיות שהוא לא בוגר עדיין בשביל להבין את הקונספט- כי מעל הצבת העובדה הפשוטה של "ביסקסואלים נמשכים לשני המינים, בנים ובנות", באמת שאין פה יותר מדי מה לחפש, זה לא שהפצצת אותו עם מושג כמו טרנסג'נדריזם, שעם כל הכבוד מעט יותר מסובך מביסקסואליות.

resputin

New member
הקושי היחיד שאני רואה כאן עומד

רק על אולי חוסר בגרות מצידו. אולי תנסי לדובב אותו קצת, חוץ מ"אני לא מבין". מה הוא לא מבין, למה הוא לא מבין.. הוא ישאל שאלות, את תעני. את הרי אמורה לדעת.

למעלה