שלום לכולם!

Zipadidoda

New member
שלום לכולם!

שלום לכולם! לפני כמה חודשים במקרה לחלוטין ניתקלתי באתר על מאגיה וכישוף עשיתי כישוף כדי שמישהי תנשק אותי. היה כישוף מיוחד לזה. הוא לא פעל. התברר שצריך ללמוד קצת יותר... במשך כמה חודשים אני חוקר את הנושא והידע שלי כבר גדול... עכשיו אני רוצה ללכת לקטע מעשי יותר... מישהו מוכן לעזור לי מאיפה כדי להתחיל? איך? אני מעדיף שתגידו לי מנסיון ולא מתאוריה... :) איזה כישופים כדי להתחיל... וכדומה... אני אשמח מאוד... אני יודע שאני יכול... ואני מאמין מאוד שאני יכול... אז אני מחפש מדריך! תודה רבה אשד

מדריך מניסיון ולא תאוריה

אור ואהבה להלן מס` מקורות לפני שאתה מתחיל להתעניין בכישוף (אינני דתי ואני לא מחזיר בתשובה) דברים פרק יח (י) לא ימצא בך מעביר בנו ובתו באש קסם קסמים מעונן ומנחש ומכשף: מיכה פרק ה (יא) והכרתי כשפים מידך ומעוננים לא יהיו לך: רשב``ם שמות פרק לב פסוק ד ולנסות בו את ישראל נתן בו רוח הטומאה של מיני מכשפות. ואוב וידעוני [נתן] כח בו להכחיש פמליא של מעלה ולהגיד נולדות, לדעת אם יהיו תמים לי``י אלהיהם ולא יהיה בהם מעונן ומנחש ומכשף ולא מאמין לאות ומופת של נביאי רוח הטומאה, כדכת` כי מנסה י``י אלהיכם אתכם לדעת אם ישכם אוהבים את י``י אלהיכם וגו`, וירא משה את העם כי ברע הוא: רשב``ם שמות פרק לב פסוק ד ולנסות בו את ישראל נתן בו רוח הטומאה של מיני מכשפות. ואוב וידעוני [נתן] כח בו להכחיש פמליא של מעלה ולהגיד נולדות, לדעת אם יהיו תמים לי``י אלהיהם ולא יהיה בהם מעונן ומנחש ומכשף ולא מאמין לאות ומופת של נביאי רוח הטומאה, כדכת` כי מנסה י``י אלהיכם אתכם לדעת אם ישכם אוהבים את י``י אלהיכם וגו`, וירא משה את העם כי ברע הוא: אבן עזרא שמות (הפירוש הארוך) פרק כב פסוק יז כי המתאווים יתאוו דרך כשפים למלאות תאותם. והקנאה התאווה והכבוד מוציאין את האדם מין העולם אבות פרק ה משנה ב` שמות רבה (שנאן) פרשה ט ד``ה ט, יא בלטיהם לפי שמעשה כשפים על ידי מלאכי חבלה נעשין. מחזור ויטרי סימן תקלא ד``ה עשרים וארבעה ובעון המכשף, אדם יוצא מן העולם הזה בלא זמנו. בקיצור עצה ידידותית התרחק כמו מאש, דבק בטוב, ופתח את היכולות האישיות שלך במודעות עצמית אינך צריך את כוחות האופל להצלחה, המחיר כבד מדי. אוריאל מעוז רייקי מאסטר מעביר סדנאות מודעות עצמית בראי היהדות והקבלה.

Zipadidoda

New member
מה? מה זה קשור?

תקשיב כישוף זה לא כוחות אופל! יש כישוף אפל וכישוף לבן! זה שליחת אנרגיות פשוטה ליקום אלוהים נתן לך אמצעים לעשות משהו בגלל סיבה מסוימת! ולא סביר שזה כדי לבחון אותך אתה יכול לשנות את הגורל שלך אני לא מדבר על כישוף אפל אין מחיר כבד לזה כלל וכלל! ואין זה קשור לכוחות האופל! מדיטציה היא גם סוג של כישוף! מחשבה היא סוג של כישוף!

אכן - קשור

שוב שלום מדיטציה - זוהי התבוננות פנימית לתוך שורש נשמתינו שבאה מעולמות גבוהים ודרכה אנו יכולים להגיע למידע גבוה יותר אך זה איננו כישוף. מחשבה - אינה כישוף. אומנם על ידי מחשבה ניתן לברא דברים אך חסרים בה עוד שני שלבים לביצוע הבריאה. ישנם דרכים ביהדות כיצד להשביע מלאכים וכל איתני הטבע על ידי שימוש בשמותיו של בורא העולם וזה אינו כישוף. בהודעתך ציינת שאתה מעוניין ללמוד כישוף ונתתי לך את כל האזהרות שתמונות בכך, ומכיוון שמחשבה בוראת חשבתי לנכון להזהיר מפני הכישוף. אני מקווה שתלך בדרך המודעות וההתבוננות הפנימית ולא בדרך הכישוף כי אני אישית בתחילת דרכי נפלתי בדרך זו ואני סבלתי מכך קשות. ועוד... אינך צריך את כל כוחות המלאכים (הטובים והרעים) ברגע שתבין את כוחך העליון. ואידך זיל גמור אוריאל מעוז רייקי מאסטר.

DREKAR

New member
נשמע מעניין

אבל לפי מה שאני יודע די איבדנו הרבה דברים בקשר לזה או שיש דברים שנשמרו במקומות מסויימים לזמן המתאים לעם שלנו???. כי לפי מה שאני יודע המשיח אמור לבוא בערך עוד 248 שנה לא?. שנת ו` אלפים או משהו כזה? תקן אותי אם אני טועה

זמן משיח.....?!?

תיפח רוחם של מחשבי קיצין.... אחד מעיקרי האמונה הוא אני מאמין בביאת המשיח אף על פי שיתמהמה אחכה לו בכל יום עם דגש על בכל יום שיבוא והאומר הוא יבוא ביום פלוני או אלמוני כופר בעיקר האמונה הזה. אוריאל מעוז רייקי מאסטר

Zipadidoda

New member
צודק אולי חלקית אז

היי אתה אולי צודק חלקית אתה מתייחס לכישוף מהנקודת מבט של התנך כמו המכשפים במצרים שהשתמשו בשיטה מאגית אשר מנצלת אנרגיות של עץ אשר הוא כמו תמונת מראה של עץ החיים אתה מתרכז בגשמיות ובכל הרוע שבה ובגלל זה מכשפים כאלו אסורים על פי הדת בקשר לשאר הסוגים אתה טועה... אני מבין את העניין שיש לי את הכח לעשות הכל... אני מאמין בזה מאוד... אבל עד ההתעוררות ניתן להשתמש בכישוף לבן בשביל עזרה הכרחית בחיים :)

עד ההתעוררות....

אין קיצורי דרך בחיים! הגבול בין אהבה לשנאה הוא כחוט השני וכך גם בין הטוב לרע השתמש בדרך המוכרת ואל תקצר שיהיה לך רק אור וטוב אוריאל מעוז

למעלה