שלום לכולם

EdEn and NiCkY

New member
שלום לכולם

אני עדן ואני חדשה פה אני די אוהבת את ג'ני וכל שיר שיצא לה עד עכשיו אהבתי אז בגלל שאני חדשה ואני לא מכירה אף אחד אני אשמח שנעשה הכרות קצרה שם: גיל: עיר: והשיר הכי אוהב עליו של ג'ני: אני יתחיל שם:עדן גיל:15 עיר: מודיעין שיר: ג'ני פרום דה בלוק

ואווווווווווו ברוכה הבאה

(מהפורום של ווסט נכון?) שם:לירון גיל:15 (עוד 10 ימים) עיר: ב"ש (בית שמש) שיר פילינג סו גוד

QueIronia

New member
היי ../images/Emo24.gif

שם: ארז גיל: 16 עוד 5 ימים *אהמ*שרשור מזלטוב ב- 25/10*אהמ* עיר: פ"ת שיר אהוב: Ain't It Funny (הרגיל
לא הרמיקס)

עדדדדדדדדדןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

ממצב מותקית??? אני לא מכירה אותך מאיזשהו מקום???
ברוכה הבאההההההההההההההה

NoWords

New member
היי../images/Emo95.gif

[וואי המון זמן לא הייתי פה] ברוכה הבאה
שם-נעמה עיר-ראשון לציון שיר של ג'ן הכי אהוב- אממ... פילינג סו גוד

this is me then

New member
וואי ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

תמיד כיף שבאים חדשים
בכלל בזמלן האחרון באים הרבה חדשים, איזה יופי
והנה השאלון: שם:איתי מלמד גיל:15 עיר:נס-ציונה והשיר הכי אוהב עליו של ג'ני:אההם יש מלא.... אבל הכי אהוב ז...... carino

QueIronia

New member
Carino../images/Emo35.gif את זה לא ידעתי../images/Emo70.gif

בהחלט אחד השירים הכי טובים שלה

Lopezit

New member
צ'אלוםםם ../images/Emo24.gif

ברוך הבא אני מקווה מאוד שתשתלבי מהר... שם:ליאת גיל:14 עיר: ראשל"צ ושיר אהוב.. זה קצת בעיתי בשבילי לבחור אבל יש לי כמה אהובים לא אחד...

All I Have

New member
פרגונים לי וללירון פרגונייייםםםםםםם

אנחנו הבאנו אותהה....*פרצוף מוציא לשון* (אני לא מצליחה לשים משום מה אייקונים) או שלא הבאנו אותה?! חחח שם:שירה חן ג'ן בן רגב לופז אפלק גיל:רבע ל-14 עיר:ת"אאאאאאא שיר אהוב:כככככככוווווווווללללללללללללללםםםםםםםםםםםםםםםםםםם קשה לבחור אחד זה ג'ניפר!!!

EdEn and NiCkY

New member
חחח

זה בערך בגללכן בדרך עקיפה אפשר להגיד או בדרך ישירה לא ידועת.... חחח אבל אני שמעתי על הפורום בפורום ווסט ואז הם המליצו לי להכינס ונתנו לי קישור....וזהו אז תודה לכן בנות ותודהה לכולם אני מאוד ישמח להשתלב

ברוכה הבאה!!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

היי... גם אני חדשה פה...
שם: אסנת גיל: 14 עיר: ראשון לציון שיר אהוב:.... כולם!!
love u alllll!

QueIronia

New member
שאללללללללללללללללללום../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif

למעלה