שלום לכולם

D r a m b u i e

New member
שלום לכולם

כבר הרבה זמן שאני עוקבת אחרי הפורום ונהנית מכל רגע. עם אביבה הספקתי כבר להתייעץ במספר נושאים ורציתי להמשיך להתייעץ איתכם וגם איתך אביבה, אז אני מצרפת שרטוט של הדירה. תאריך הלידה שלי הוא 12.4.78 ושל בעלי 21.5.79 והייתי רוצה לדעת אילו צבעים יתאימו לחדר שבו המחשב נמצא. בחודש האחרון התחלתי לשנות דברים בבית ובעיקר לסדר ולנקות, ואני נהנית מכל רגע. עכשיו אני רוצה לעבוד על החדר של המחשב... אז את בעיית הרטיבות שהיתה בקיר תיקנתי (אני מקווה שבהצלחה, נדע יותר בחורף
) והתריס השבור תוקן ועכשיו צריך להחליף את צבע הקירות שכרגע צבוע בצבע חימר שכזה והבנתי שהוא לא טוב וגורם לדברים להתקע. אז אילו צבעים מתאימים ?

בוקר טוב D r a m b u i e ../images/Emo48.gif

כשראיתי את השרטוט, נזכרתי. אני רוצה להעזר בהודעה שלך כדי להבהיר משהו,כדי לתקן את את דרך ההסתכלות שלפעמים נוצרת על הפאנג שואי. יש כאן אנשים שמשתתפים בפורום, ועושים פאנג שואי בבית שלהם כבר כמה זמן וחשים את מה שהוא עושה. הם גם במידה רבה לומדים מה המשמעות של כל דבר, של הוספת צבעים, פריטים, הוצאת דברים, ושינוי בכלל... לפעמים נכנסים אנשים לפורום ושואלים לדעתםשל אנשי הפורום וכאן אני רוצה להבהיר ש... פאנג שואי אינו עניין של "דיעה" או יופי או "מוצא חן"... הרבה פעמים פאנג שואי הוא לעשות מה ש"לא מוצא חן"... מדוע? מכיוון שכשאני עושה משהו מן הסתם הוא מוצא חן בעיני, כי אני בחרתי לעשות אותו. כל דבר שנמצא בביתי הוא אישי שלי...וביתי הוא מבצרי! כשאני רוצה שינוי בחיי, לפעמים זה אומר שזה לא ימצא חן בעיני אבל...אני אעשה את זה כי אני מאמינה שזה יביא את השינוי המיוחל. פאנג שואי עוזר לרפא דברים בחיינו, הרי אנחנו נעזרים בו כדי להביא דברים שאינם נמצאים בחיינו ואנחנו רוצים אותם. לפעמים זה כדי להבריא ממחלות (לא עלינו), לפעמים זה להרגע בחיים בכלל, לפעמים זו פרנסה ולפעמים בן זוג... אלה אינן שאלות של "מה דעתכם?" לפי הפאנג שואי, הדבר האחרון שכדאי לעשות זה לשאול מישהו "מה דעתו" ולעשות אותה. הרי, "מה דעתו" טובה רק בביתו, לא בביתי! זה נכון גם בחיים בכלל ובודאי שבבית שלנו. דעתו של אדם מסוים אינה רלוונטית לחיי אדם אחר.אדם, חשוב שימצא את ה"דעת" בבטנו פנימה, עמוק עמוק בפנים.ואם יטעה בבחירתו אז... תמיד אפשר לתקן! ההמלצות שאני נותנת אינן לפי מה שמוצא חן. נכון שבהרבה מיקרים הדברים נראים גם טוב ונעים כי מה לעשות, אין צורך לתקן שום דבר בטבע...הוא מושלם בדיוק כמו שהוא. אנחנו מכניסים את החיים לחיינו דרך הפאנג שואי. העיצות שאני נותנת מורכבות מהרבה דברים.... קודם כל ובראש ובראשונה, זה להבין היכן נמצא האדם, ומה מידת המוכנות שלו לבצע את הדברים... בהתאם לרמת המוכנות, תהיה רמה התגובה. אח"כ, אני מתאימה את הדברים שהכי "מנקרים" לעיניים מכל מה שהאדם מעלה...ומנסה "להזיז" אותם. כשאני נמצאת מול אדם ביעוץ אישי בביתו, הדברים נעים אחרת, וביתר קלות בשל השהות שלנו ביחד ויחסי האמון שנוצרים. אח"כ התאמת ההמלצות למה שהאדם מעלה ולפי הנתונים שלו ושל הבית. יש כאן שילוב של ידע + נסיון + אבחון + חושים חדים... לפעמים אומר משהו שמאווד לא ימצא חן...כדי לעורר משהו... אני לא יודעת אם שמתם לב, פאנג שואי נמצא בפורום תחת הכותרת "רוחניות". יש משמעות לסיווג הזה. זה אכן כך למרות שאנ באופן אישי מסתייגת מהמילה הזאת אבל זה מה שיש...בכל מקרה זה הכיוון) פאנג שואי עוזר לעשות דרך בחיים, לשנות דברים כדי להגיע למהות, למשמעות, לתוכן, ונועם ואהבה.כשנעים מסביב, נעים בפנים וגם להיפך. זהו, פחות או יותר, עכשיו אתם יכולים לתת את דיעותיכם, והכי טוב יהיה שאתם תתנו אותן מהבטן. מהתחושה לכם, ולא לפי מה שמוצא חן. D r a m b u i e יקרה, אני זוכרת חלק ממהמלצות שנתתי לך, אני עדיין אומרת לך שיש יותר מדי פריטים בבית שלך... מקווה שהוצאת בינתיים משהו החוצה... יום נעים

uti

New member
אביבה אני ממליצה להכניס את זה

לטאג-ליין

uti

New member
../images/Emo9.gif

אין על מה להודות זה את כתבת ומצליחה להעביר את זה מצויין

obllina

New member
אביבה בוקר טוב ../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif

קודם כל אין לי ספק שפנג שואי אינו עונה לשאלה מה דעתכם, אולי הניסוח שלי לא היה נכון, הכוונה הייתה שרציתי גם אני להתחיל לשתף את חברי הפורום בתהליכים אותם אני עושה ועוברת. רציתי שיבינו שאני פה כדי להיות חלק מהפורום ולא רק לקבל כמה עצות ולהעלם. אני יודעת שאת העצות האמיתיות רק את יכולה לתת בסופו של דבר, אבל תמיד נחמד שגם משתתפי הפורום ישתתפו בהנחה שיש להם מה להוסיף ולזה התכוונתי. לא התכוונתי שכל אחד ייעץ לי איזה צבע לדעתו יתאים לי כי אני יודעת שעל זה רק את יכולה לענות, אך אולי כשעוד אנשים מבחוץ מסתכלים על השרטוט הם יראו דברים שיעוררו את תשומת ליבם ואת זה הייתי רוצה לשמוע. ולגבי הבית, בשרטוט רואים את הארון בסלון, ובכן רק לשם הבהרה, זה אינו ארון מגושם לאחסון. הארון הוא ארון שבחלקו העליון יש דלתות זכוכית ובפנים מעין "בר" קטן (משקאות וכל מה שקשור בכך) והחלק התחתון הוא פתוח ועליו אני שמה דברים לקישוט - נרות, קטורת ודברים מהסוג הזה מפני שרציתי מקום מסודר לשים בו את כל הדברים כדי שלא יהיה בלאגן. מעבר לכך הוצאתי דברים קטנים, כמו את הפופים, אבל בעיקר הוצאתי את כל מה שהיה בארונות וזרקתי. סדרתי את רב הניירת בבית, פיניתי לי את כל המגירות לקראת שנת הלימודים החדשה ובעיקר זרקתי וזרקתי וזה היה כיף לא נורמלי. בזמנו אמרת לי להוסיף צבעים של ירוק, כתום וצהוב למטבח ותמונה של פירות... וחשבתי הרבה זמן אם לקנות משהו או אולי לעשות משהו אחר, בסוף בא לי רעיון ועשיתי 3 תמונות כל אחת בצבע אחר כאשר התמונה הכתומה ציירתי תפוזים, הירוקה תפוחים והצהובה בננות. כשתהיה לי תמונה אני אוסיף. משם הדברים רק זרמו וחזרתי לעשות את הדבר שאני הכי אוהבת לצייר וליצור ואני נהנית מכל רגע ושמחה שהפנג שואי הביא אותי לנקודה הזו. אשמח לשמוע בכל זאת אילו צבעים מתאימים לחדר של המחשב, אני כבר כולי קוצים להכניס לו קצת חיים... תודה על התגובה, ובאמת כדאי להכניס לטאגליינס

D r a m b u i e יקרה ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

איזה יופי של תשובה...ממש ריגשת אותי...מוזמנת להשתתף כחלק פעיל מהפורום לשתף ולהיות איתנו... מה שעשית עם התמונות במטבח זה נ פ ל א !!! ואני נורא שמחה שאת פעילה בתחום היצירתי...זה מאוווד חשוב ומביא המון דברים לחיים... טוב, עכשיו אתם לכולם להשתתף כדי להמליץ ואח"כ אעזר בכולכם כדי לענות לך בינתיים, שותים D r a m b u i e
?

ואיך אמר

המורה שלי לקבלה? כדי להיות בריאים-תוותרו על אכילת כל מה שאתם אוהבים.... והמורה שלי לתנועה אמר שכל זמן שאנחנו עושים רק מה שאנחנו רגילים/אוהבים/נוח לנו- אין תזוזה, אין שינוי אין התפתחות..... איך זה?

טוב, הנה כמה דברים

האם יש אפשרות להזיז את מיקום המחשב. ישיבה לכיוון צפון אינה כל כך טובה. היא מאיטה את הקצב, ומורידה את הפעילות. הצבע הסגול (בהיר בהיר כמובן)יתמוך בקריירה ופרסום את יכולה לצבוע את הקיר המזרחי בגוון ירוק בהיר כדי לרענן את התחושה בחדר, ולהוסיף צמיחה קריסטל בחלון ועכשיו נראה מה אומרים יתר האנשים לילה טוב

D r a m b u i e

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

תודה אביבה.... הצבע הסגול בהיר זה בדיוק מה שעליו חשבתי (וקיוויתי), איזה כיף!!! לגבי המחשב, מכיוון שזו לא רק החלטה שלי ושינויים זה לא הצד החזק אצל בעלי, צריך עוד לבדוק את העניין (אם זה לא פרקטי, זו תהיה בעיה). ממש עכשיו גמרנו לסגור את הסדקים בקיר עם הרטיבות וטייחנו אותו ועכשיו אנחנו מתחילים לשייף את כל הקירות כדי שמחר נוכל להתחיל בצביעה. עדכונים בקרוב...
תודה רבה

למעלה