בוקר טוב D r a m b u i e ../images/Emo48.gif
כשראיתי את השרטוט, נזכרתי. אני רוצה להעזר בהודעה שלך כדי להבהיר משהו,כדי לתקן את את דרך ההסתכלות שלפעמים נוצרת על הפאנג שואי. יש כאן אנשים שמשתתפים בפורום, ועושים פאנג שואי בבית שלהם כבר כמה זמן וחשים את מה שהוא עושה. הם גם במידה רבה לומדים מה המשמעות של כל דבר, של הוספת צבעים, פריטים, הוצאת דברים, ושינוי בכלל... לפעמים נכנסים אנשים לפורום ושואלים
לדעתםשל אנשי הפורום וכאן אני רוצה להבהיר ש... פאנג שואי אינו עניין של "דיעה" או יופי או "מוצא חן"... הרבה פעמים פאנג שואי הוא לעשות מה ש"לא מוצא חן"... מדוע? מכיוון שכשאני עושה משהו מן הסתם הוא מוצא חן בעיני, כי אני בחרתי לעשות אותו. כל דבר שנמצא בביתי הוא אישי שלי...וביתי הוא מבצרי! כשאני רוצה שינוי בחיי, לפעמים זה אומר שזה
לא ימצא חן בעיני אבל...אני אעשה את זה כי אני מאמינה שזה יביא את השינוי המיוחל. פאנג שואי עוזר לרפא דברים בחיינו, הרי אנחנו נעזרים בו כדי להביא דברים שאינם נמצאים בחיינו ואנחנו רוצים אותם. לפעמים זה כדי להבריא ממחלות (לא עלינו), לפעמים זה להרגע בחיים בכלל, לפעמים זו פרנסה ולפעמים בן זוג... אלה אינן שאלות של "מה דעתכם?" לפי הפאנג שואי, הדבר האחרון שכדאי לעשות זה לשאול מישהו "מה דעתו" ולעשות אותה. הרי, "מה דעתו" טובה רק בביתו, לא בביתי! זה נכון גם בחיים בכלל ובודאי שבבית שלנו. דעתו של אדם מסוים אינה רלוונטית לחיי אדם אחר.אדם, חשוב שימצא את ה"דעת" בבטנו פנימה, עמוק עמוק בפנים.ואם יטעה בבחירתו אז... תמיד אפשר לתקן! ההמלצות שאני נותנת אינן לפי מה
שמוצא חן. נכון שבהרבה מיקרים הדברים נראים גם טוב ונעים כי מה לעשות, אין צורך לתקן שום דבר בטבע...הוא מושלם בדיוק כמו שהוא. אנחנו מכניסים את החיים לחיינו דרך הפאנג שואי. העיצות שאני נותנת מורכבות מהרבה דברים.... קודם כל ובראש ובראשונה, זה להבין היכן נמצא האדם, ומה מידת המוכנות שלו לבצע את הדברים... בהתאם לרמת המוכנות, תהיה רמה התגובה. אח"כ, אני מתאימה את הדברים שהכי "מנקרים" לעיניים מכל מה שהאדם מעלה...ומנסה "להזיז" אותם. כשאני נמצאת מול אדם ביעוץ אישי בביתו, הדברים נעים אחרת, וביתר קלות בשל השהות שלנו ביחד ויחסי האמון שנוצרים. אח"כ התאמת ההמלצות למה שהאדם מעלה ולפי הנתונים שלו ושל הבית. יש כאן שילוב של ידע + נסיון + אבחון + חושים חדים... לפעמים אומר משהו שמאווד לא ימצא חן...כדי לעורר משהו... אני לא יודעת אם שמתם לב, פאנג שואי נמצא בפורום תחת הכותרת "רוחניות". יש משמעות לסיווג הזה. זה אכן כך למרות שאנ באופן אישי מסתייגת מהמילה הזאת אבל זה מה שיש...בכל מקרה זה הכיוון) פאנג שואי עוזר לעשות דרך בחיים, לשנות דברים כדי להגיע למהות, למשמעות, לתוכן, ונועם ואהבה.כשנעים מסביב, נעים בפנים וגם להיפך. זהו, פחות או יותר, עכשיו אתם יכולים לתת את דיעותיכם, והכי טוב יהיה שאתם תתנו אותן מהבטן. מהתחושה לכם, ולא לפי מה שמוצא חן. D r a m b u i e יקרה, אני זוכרת חלק ממהמלצות שנתתי לך, אני עדיין אומרת לך שיש יותר מדי פריטים בבית שלך... מקווה שהוצאת בינתיים משהו החוצה... יום נעים