שלום לכולם!

jessy19

New member
שלום לכולם!

שמי הוא שירי ואני בת 20. אני עשיתי כבר מבחן בין כיתה י"א לי"ב ולא היה לי ציון מי יודע מה טוב בגלל שהגעתי למבחן עם שפעת קשה. אני חיילת בשירות סדיר וחשבתי להתחיל ללמוד (יש לי ספרים מהקורס הקודם) בזמני החופשי. שאלה לי אליכם: מתי התאריכים הקרובים של המבחנים ואיך נרשמים למבחן עצמו? יש למישהו טיפים ללמידה נכונה?

dana810

New member
היי

גם אני עשיתי את המבחן הראשון בין יא, לי"ב אל תצטערי שעשית אותו, לי זה נראה כמו טבילת אש ראשונה.. :) התאריכים של המבחנים הקרובים: 12\26 נראה לי.. או משהו בסביבה ו 2\16 זה בטוח התאריך בפברואר... כדי להרשם למבחן את הולכת לסטימצקי וקונה ערכת הרשמה לפסיכומטרי.. ממלאת אותה לפ ההוראות שם, ושולחת. (כמה שיותר מוקדם כדי שיהיה לך מקום משוריין באוניברסיטה שבחרת) לגבי הלמידה הנכונה.. אני מחפשת טיפים בעצמי, אז.. :\

jessy19

New member
היי דנה!

תודה על התשובה ועל ההתייחסות היפה. אם אמצא טיפים טובים אשתף אותך ואת שאר חברי הפורום. האם ידוע לכם על אתר בחינם שמלמד לפסיכומטרי או שקשור לפסיכומטרי ויכול לעזור?

Mr Snufkin

New member
הערה והמלצה...

לגבי "יש לי ספרים מהקורס הקודם"- לא הייתי ממליץ לסמוך עליהם ממש! יש סיבה שהם עושים קטעי פיילוט- הבחינה הפסיכומטרית עוברת שינויים- ובייחוד בשנים האחרונות! סביר להניח שחוברת מכיתה י'א כבר די לא רלוונטית ברב השאלות שלה!! - אז הייתי ממליץ לשקול רכישת ספרים חדשים בחנות הקרובה לביתך! ולגבי ההמלצה ללימודים- לעבור על הנקודות החלשות שלך במחבחן בין י'א-י'ב ולהתחיל מחיזוק החלקים החלשים.... רק אז יהיה מקום לליטוש של דברים שאת חזקה בהם!

dana810

New member
ממה שזכור לי

מהקידום תיכון (שדרך אגב לא מומלץ..) :\ באתר של קידום צריך סיסמא ושם משתמש.. לא הייתי שם כבר שנה.. אבל תנסי

למעלה