שלום לכולם

purejoy

New member
שלום לכולם

האמת שאני לא יודעת מאיפה להתחיל ואם תוכלו לעזור לי.... אז ככה מגיל צעיר אני פוגשת אנשים ובלי שהכיר אותם אני יודעת אני חשה אלו תכונות שולטות בהם....לדוגמה אני יכולה לפגוש מישהו ולדעת שהאדם הזה יגרום לצרות או שהכוונות שלא אינם טהורות או להפך... בהתחלה זה הפחיד אותי מאוד אז החלטתי לא להתייחס לזה פשוט להצשיך הלאה. אבל לאחרונה עובר עליי משהו חדש או נוסף... אני יודעת דברים מסוימים בלי לשמוע עליהם לדוגמא אמי קמה והלכה ואחרי כמה זמן חשתי שמשהו לא בסדר שלחתי את אחותי לבדוק לשלומה אמרתי לה משהו קרה לאמא אחותי הלכה לבדוק ומצאה את אמי חסרת הכרה....... ועוד דוגמא אבי רצה לספר לי על שכן מסויים שהתנהג מוזר באחד מן הימים לפני שהוא התחיל לספר אמרתי לו "הוא יצא בתחתונים החוצה התחתונים היו בצבע כחול" מאולם לא ראיתי זאת נבהלתי מאוד ולכן שיקרתי ואמרתי שבמקרה גם אני ראיתי אותו. יש לי עוד הרבה דוגמאות על דברים שחברות רוצות לספר לי ואני כבר יודעת על מה מדובר.... אני מפחדת מאוד אפשר לומר מבוהלת ומנסה כמה שיותר להבליג ולהדחיק את העניין בבקשה אולי מישהו יכול לעזור או נתקל בתופעה כזו תודה

jbu

New member
למה להיות מבוהלת?

אז יש לך יכולת, למה לפחוד ממנה? הרבה נולדים עם זה או עם יכולות אחרות. השאלה מה את רוצה לעשות עם זה?

תנסי להנות מזה

את לא היחידה בעולם שרואה לפעמים דברים מהעתיד- אז אל תילחצי מזה. פשוט תהני מהשליטה ומהידע שיש לך. אינך חייבת לספר על זה לסובבים אותך. רק חייכי לעצמך כל פעם שזה קורה. תהני

bflygirl

New member
חמודה

בעקרון זה מפחיד גם אותי זה הפחיד אבל אנחנו בדרך כלל מפחדים מדברים שאנחנו לא מכירים אל דאגה לאט לאט את תכירי את הנושא ותחקרי עוד ועוד ואז גם לאט לאט הפחד ירד למרות שלפעמים הפחד יעלה בחזרה אבל בסוף תגיעי לשלווה שחיפשת את פשוט "פתוחה" לערוצים שונים קצת יותר מאחרים אז ככה שאם פוחדת עכשיו לא נורא אל תדאגי... כמו שאומרים זמן לפחוד, זמן לאהוב,ף זמן להנות... תמשיכי להתפתח, אז מה אם את רועדת קצת פה ושם... זה חלק מזה

purejoy

New member
תודה לכולכם מקווה שהצליח להתגבר

ולעזור לאחרים עם "המתנה" שיש לי.

למעלה