שלום לכולם

• פותח הנושא asw
  • פורסם בתאריך

asw

New member
שלום לכולם

אני די חדש בפורום . אני בן 27 ,עובד כאיש דואר וקורא המון(ואפילו כותב לעתים). קודם כל הייתי רוצה לדעת אם מישהי/ו יכול להפנות אותי לפרטים בנוגע לתחרות הסיפור הקצר של "הארץ"? שנית רציתי לבקש המלצות על ספרים.אני אוהב לקרוא כמעט הכל,הוצאות עם עובד,דביר והקיבוץ המאוחד אהובות עליי במיוחד. אציין את עשרת הספרים האחרונים שקראתי ואציין עד כמה אהבתי אותם על מנת לתת מושג על טעמי הספרותי. המצויינים: 1.המשפט-קפקא. 2.חרפה-ג'ונתן קוטזי 3.אלה תולדות-מורנטה 4.יער נורבגי-מוריקמי 5.מסע אל תם האלף-א.ב יהושע הטובים: 1.מפריח היונים-אלי עמיר 2.עיר מקלט-יצחק בן נר 3.מר ורטיגו-פול אוסטר 4.בארץ הדברים האחרונים-כנ"ל 5.על העיוורון-סרמאגו מקווה שאוכל להיעזר.שבת שלום. שי

Mנטה

New member
יש חלקים משיקים בטעם שלנו ../images/Emo13.gif

המלצות: בעיקול הנהר - נאיפול ספר הדקדוק הפנימי - גרוסמן ארמון הירח - אוסטר ירח מלא - מולינה

asw

New member
קניתי את החדש של אוסטר "ספר האשליות

ואת "אלהים יודע" של הלר. נראה איך יהיו. האמת שאת ספר הדקדוק רציתי מזמן לקרוא ולא יצא.

frustrated

New member
סאראמגו

ןאם על העיוורון נכנס אצלך לקטגוריה של "הטובים", ספרים אחרים שלו וודאי יכנסו אצלך ל"מצוינים". על העיוורון היה הספר הראשון של סאראמאגו שקראתי, ומאוד מאוד התלהבתי ממנו. אחרי זה, קראתי ספרים נוספים שלו, והבנתי שעל העיוורון הוא ממש לא הכי טוב מביניהם. נסה את "הבשורה על פי ישו", בו סאראמאגו מציג את הגרסה שלו לסיפורו של ישו, את "דברי ימי מנזר" ו"רפסודת האבן". ספרים מצוינים, הרבה יותר טובים מעל העיוורון, שבהשוואה אליהם הופך להיות ספר בינוני.

savion78

New member
רפסודת האבן

לוקח בהליכה את על העיוורון........ זה פשוט ספר נפלא!

Rivendell

New member
גם לי יש טעם לא רחוק משלך ../images/Emo13.gif

"יער נורווגי" הוא אחד החביבים עלי. שלחתי כבר את כל הפורום לקרוא אותו
קפקא, קוטזי, אוסטר - את שלושתם אני מאוד אוהבת. ולגבי תחרות הסיפור הקצר - הם בד"כ מפרסמים מודעות בעיתון, אתה יכול לנסות לבדוק באתר שלהם.

התחרות של הארץ היא עוד המון זמן, לא

נדמה לי לפני פסח, אולי קצת לפני כן.

למעלה